Glazba
NAJAVE

Decapitated, Incantation i Nervosa sredinom ožujka stižu u Močvaru

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Nakon više od 10 godina poljski death metalci Decapitated vraćaju se u Zagreb u sklopu europske "Nihility" turneje. Sa sobom vode američke veterane Incantation, Brazilke Nervosa i… više »

NAJAVE

Queens Of The Stone Age 23. srpnja na zagrebačkom stadionu Šalata

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Nastali 1996. na ostacima kultnih stonera Kyuss, Queens Of The Stone Age su u sljedećih 27 godina s pravom postali jedan od najvažnijih rock bendova na svijetu. Ono što je krenulo od… više »

NAJAVE

Ljubljanski MENT najavio nova imena za jubilarno deseto izdanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Deseto izdanje festivala glazbenih otkrića, MENT Ljubljana, raspoređeno je na čak 15 koncertnih i konferencijskih lokacija diljem Ljubljane, a od 21. do 24. veljače 2024. uključivat će… više »

INMUSIC #16

Dogstar premijerno u Hrvatskoj na INmusic festivalu #16!

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Dogstar je osnovan početkom 90-ih godina kao projekt Keanu Reevesa na bas gitari i Roberta Mailhousea na bubnjevima, a dvojcu se naknadno pridružio Bret Domrose kao pjevač i gitarist čime je… više »

NAJAVE

Kragujevački punkeri KBO! protrest će Tvornicu kulture

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Bend KBO! osnovan je u siječnju 1982. godine u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Aca, Miša, Rajko i Vuja imali su samo sedamnaest godina kada su pod velikim odmorom odlučili osnovati punk… više »

NAJAVE

Lenny Kravitz dolazi u pulski Amfiteatar

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Nakon punih 13 godina, jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice vraća se pred hrvatsku publiku! Riječ je o američkoj rock zvijezdi Lennyju Kravitzu koji će nastupiti u pulskom… više »

NAJAVE

Lisinski obilježava 50 godina posebnim programom za najmlađe

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, jedinstveno kulturno središte Zagreba, sprema se osvojiti srca najmlađe publike posebnim programom osmišljenim za djecu. Bogat program… više »

NAJAVE

Simple Minds donose najveće hitove u pulsku Arenu

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Miljenici domaće publike nastupit će na najspektakularnijem koncertnom prostoru na otvorenom u Hrvatskoj, možda i najljepšem koji ovaj dio Europe ima. Jedan od najvažnijih otočkih pop… više »

NAJAVE

Dropkick Murphys dolaze na stadion Šalata 12. lipnja

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Najpopularniji svjetski predstavnici Celtic punk rock scene, i jedan od najtraženijih bendova današnjice, posvetili su dosta pažnje ovdašnjoj publici i prostorima. Redovito… više »

INMUSIC #16

Kantautorska zvijezda Paolo Nutini vraća se pred hrvatsku publiku

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Paolo Nutini je šarmantni Škot talijanskog podrijetla čiji dubok, viskijem obojeni glas i prirodni dar pripovijedanja priče kroz pjesme donose originalan spoj zlatnog i modernog… više »

NAJAVE

Khruangbin stižu u Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Trojka iz Teksasa poznata je po spajanju raznih utjecaja, od soula, duba, rocka do psihodelije. Khruangbin je uvijek pričao mnoštvo glazbenih jezika u svom stvaralaštvu, pletući… više »

NAJAVE

Joker Out najavljuju svoj prvi veliki tour u 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Nakon fantastične protekle koncertne sezone grupa Joker Out najavljuje svoju prvu veliku europsku turneju u 2024. godini! Nova serija nastupa, ovaj put pod nazivom „See You Soon"… više »

NAJAVE

Poznati gosti IDEM-ovih zagrebačkih koncerata

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Dva tjedna prije IDEM vikenda u Zagrebu u ponudi je ostalo još manje od pola kapaciteta Močvare za koji se očekuje da će otići jako brzo. Brzoj prodaji ulaznica pomoći će i potvrđeni… više »

NAJAVE

Crime + The City Solution u Vintage Industrialu večeras

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Ljubimci svjetski poznatog redatelja Wim Wendersa koji ih je uvrstio u svoje kultne filmove "Nebo nad Berlinom" gdje Crime + the city solution i nastupaju uživo i izvode svoju pjesmu "Six… više »

NAJAVE

Mortal Kombat 9. ožujka 2024. u Tvornici kulture

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u zagrebačkom Boogaloou, beogradska bijesna metal punk mašina Mortal Kombat dolazi 9. ožujka 2024. u Veliki pogon Tvornice… više »

skrolaj na vrh