Glazba
20. ŠPANCIRFEST

Kultni bendovi vode vas na put kroz vrijeme

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Ovogodišnji glazbeni program odvijat će se na tri glazbene pozornice - glavnoj festivalskoj PAN pozornici ispod zidina varaždinskog Starog grada, Croatia osiguranje pozornici kod vile… više »

FESTIVALI

Velikim tulumom na Splitskoj Rivi u čast Dinu Dvorniku 16. kolovoza počinje drugi Aj Cha festival!

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Drugi Aj Cha festival posvećen Dinu Dvorniku dosad je već najavio velike koncerte Psihomodo Popa na Bedemu Cornaro 17. kolovoza i koncert Dubioze Kolektiv na Starom Hajdukovom… više »

FESTIVALI

Predstavljen atraktivan glazbeni program 5. River Jazz Festivala

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Upravo na ovogodišnjem, petom izdanju Festival poprima svoj potpuni oblik i u periodu od 24.08.2018. do 01.09.2018. godine spaja obale tri rijeke, a svaka će predstaviti… više »

FESTIVALI

Satnica 5. SuperUho Festivala i dodatne aktivnosti za posjetitelje

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Do početka 5. SuperUho Festivala je još 5 dana pa je došlo vrijeme za objavu festivalske satnice. U 3 festivalska dana nastupit će 17 bendova, DORF festival će predstaviti svoj… više »

GLAZBA

Međunarodna ljetna glazbena škola Pučišća i ove godine glazbom povezuje svijet

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

U svojoj dugogodišnjoj tradiciji škola je postala najveći međunarodni edukativno - kulturno - turistički projekt u Europi glazbeno odgojivši više od 4000 polaznika… više »

ŠTETA

The Bambi Molesters odlaze u povijest

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

The Bambi Molesters, sisački bend s međunarodnom reputacijom objavio je na službenoj Facebook stranici da nakon 23 godine prestaje s radom, ne navodeći razloge za takvu odluku. Troje od… više »

NAJAVE

My Baby u renoviranoj Tvornici kulture 16. studenog

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i kombinacija žanrova te izuzetna energija stvorili su u svega tri godine jedne od omiljenih zagrebačkih gostiju - voodoo blues trojku My Baby. My… više »

FESTIVALI

Exit pokreće novi no sleep festival u Beogradu

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Nakon što je prošle godine okupio preko 20.000 posjetitelja nultog dana na Exitu, uz nastupe imena kao što su Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah i brojni… više »

NAJAVE

Let3 - veliki povratak u Tvornicu kulture 22. rujna

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Let3, jedan od naših najuspješnijih i najdugovječnijih bendova, u klubu u Šubićevoj zabilježio je neke od svojih antologijskih nastupa, poput prvog zagrebačkog… više »

FESTIVALI

Psihomodo Pop pred splitskom publikom u čast Dinu Dvorniku na “AJ CHA” festivalu

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Na pomno izabranim lokacijama u Splitu, mjestima koje grad povezuju s Dinom Dvornikom, drugu godinu zaredom održava se "AJ CHA" festival u spomen na splitsku glazbenu legendu. Uz već… više »

FESTIVALI

X-ica fest u Tvornici kulture 13. listopada

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Portal X-ica.com, jedan od najčitanijih studentskih online medija u Hrvatskoj, organizira u subotu 13. listopada 2018. večer pod nazivom X-ica Fest - Veliki party… više »

NAJAVE

Opaki posljednji ovosrpanjski vikend u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Za kraj srpnja spremamo vam ultimativno rastakanje cuge za malu lovu! U petak 27. i u subotu 28. srpnja obavezno dođi u Savsku 160 jer do ranih jutarnjih sati, cijele noći naša apoteka… više »

NAJAVE

Death/trash metalci GOATWHORE iz New Orelansa premijerno sviraju Zagreb ove subote

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

U subotu 28.7.2018. premijerno u Hrvatsku, točnije u Vintage Industrial stiže black/death/trash metal čudo iz New Orleansa - GOATWHORE. Iza sebe imaju 7 studijskih albuma, a Zagrebu će… više »

FESTIVALI

Počinje Graffiti na Gradele 2018.!

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Ako posljednjih 6 godina niste pohodili Graffiti na Gradele u Bolu na Braču, a upravo ste ove godine odlučili posjetiti ovaj mnogima omiljeni ljetni festival, pred vama su tri dana puna… više »

FESTIVALI

Dubioza Kolektiv ususret Aj Cha festivalu

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Drugo izdanje Aj Cha festivala posvećenog Dinu Dvorniku održat će se za manje od mjesec dana, od 16. do 18. kolovoza ove godine. Već je najavljeno kako će Dubioza Kolektiv nastupati na Starom… više »

skrolaj na vrh