Glazba
ZBF

Počinje Zagreb Beer Fest - Morcheeba otvara četiri dana sjajnog programa

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Treći Zagreb Beer Fest počinje u petak 17. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana, a najveći besplatni open air festival u Hrvatskoj objavio je kompletni program festivala, kao i… više »

NAJAVE

Prodigy Real Tribute 24. svibnja u Boogaloou

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Novi datum za veliki Smells like 90's Party in memeoriam Keith Flint koji se trebao održati u subotu 27. travnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo je petak 24. svibnja. Ulaznice za… više »

NAJAVE

Cantus Ansambl u Laubi 20. svibnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Nakon koncerta na 30. muzičkom biennalu Zagreb, na kojem su u suradnji s talijanskim ansamblom Icarus predstavili jednog od najvažnijih osobnosti suvremene glazbe današnjice,… više »

NAJAVE

B and the BOPS slave 12 godina aktivnog rockabiliranja besplatnim koncertom

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Nakon gotovo pola godine izbivanja sa domaćeg koncertnog terena, u četvrtak 16.05. u Vintage Industrial dolaze B and the BOPS. Ova zagrebačka rockabilly, rock 'n' roll četvorka svoj je prvi… više »

NAJAVE

Christian Death i Phantasmagoria 29. 05. u Boogaloou

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Kontroverzne američke death/goth rock legende Christian Death će nakon deset godina ponovo doći u Zagreb! Nastupit će u sklopu svoje europske turneje "Behind The Veil", u sklopu koje će… više »

FESTIVALI

Under the Bridge festival 17. i 18. svibnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Već tradicionalni festival Glazbene Kuće "za prvi maj" koji se je trebao održati 3. 4. svibnja pod novim imenom: "Under the bridge" festival, prebačen je zbog lošeg vrenena na novi… više »

FESTIVALI

Tulumi za otvaranje, elektronski party i istarska vinska tura za zatvaranje Sea Stara!

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Ostalo je još svega 9 dana do trećeg izdanja umaškog Sea Star festivala koji će u četvrtak, 23. svibnja biti otvoren tulumima zagrijavanja na tri od šest pozornica u… više »

INMUSIC 2019

Billie Joan, Gentleman i Ichabod nova imena INmusica #14!

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Mlade domaće kantautorske snage, Billie Joan, Gentleman i Ichabod, stižu ovoga ljeta na pozornicu našeg najvećeg open air festivala! Splitska kantautorica Ivana Pezo, poznatija pod… više »

NAJAVE

The Slow Readers Club u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

The Slow Readers Club, izvrsna mančesterska četvorka, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 18. svibnja u sklopu velike europske turneje na jedini nastup u regiji. Drugi dio EU toura… više »

NAJAVE

Svjetska jazz elita uskoro stiže u Zagreb!

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Festival Jazz.hr/proljeće počinje ovog tjedna, a održat će se od 15. do 18. svibnja u Zagrebu na dvije lokacije. Osim jakih domaćih imena, na festivalu će se predstaviti vhunska svjetska… više »

FESTIVALI

Regius festival otvara Martinsku - novu festivalsku destinaciju kod Šibenika

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Osam bendova i pet DJ setova izmijenit će se kroz dva dana devetog izdanja Regius festivala koji je kroz godine opravdao status jednog od najboljih festivala alternativne glazbe u Hrvatskoj… više »

NAJAVE

Beirut - Tvornica rasprodana, koncert se seli u Dom sportova

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Nakon manje od mjesec dana u prodaji i punih pet mjeseci prije održavanja, grupa Beirut rasprodala je svoje premijerno hrvatsko gostovanje u Tvornici kulture 13. listopada. Odlukom… više »

INMUSIC 2019

Bang Bang, Phantasmagoria i Stephany Stefan nova imena INmusic festivala #14

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Tri sjajna domaća imena Bang Bang, Phantasmagoria i Stephany Stefan nova su pojačanja impresivnog lineupa ovogodišnjeg INmusic festivala. Zagrebački bend Bang Bang nakon velikog… više »

NAJAVE

Petak je Funk! Tri funk eventa u Savskoj 160

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

U petak 10. svibnja Vintage Industrial sprema čak tri funk eventa. U Grifu, u living room ugođaju, od 20:00h čeka vas New Orleans funk selekcija iz lonca žanrova od jazza, bluesa i rocka te… više »

FESTIVALI

Sea Star ruši rekorde posjećenosti

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Ogroman interes publike za Sea Star festivalom rezultirao je da će ovogodišnje izdanje u konačnici u Umag dovesti čak 50% više publike naspram prošle godine! Veliki val… više »

skrolaj na vrh