« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
SPEKTAKL U ARENI

Sting stiže u zagrebačku Arenu

Sting izvodi svoje najpoznatije hitove, na način kako mu i pristaje, u rockerskom stilu i sa vrhunskim bendom

Sting po peti puta u Hrvatskoj
Sting po peti puta u Hrvatskoj (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

Sting

,

koncert

,

cijena ulaznica

Live Nation i Adria Entertainment najavljuju ponovni dolazak miljenika hrvatske publike - Sting, zajedno sa svojim bendom u Zagreb dolazi 27. lipnja kako bi izveo sve svoje proslavljene hitove, u svom originalnom, rockerskom izdanju.

Da se Zagreb i Sting vole javno, već je dokazano mnogo puta, a njegov 5. dolazak u Hrvatsku pokazuje da je naša publika zaslužila punu pažnju ovog naočitog izvođača. Svoju 25 godina dugu samostalnu karijeru želi proslaviti sa svojim hrvatskim fanovima s kojima će se podsjetiti na svoje najveće hitove, no za razliku od prošlog puta, kada je oduševio u svom novom ruhu s orkestrom, ovoga puta dolazi kao punokrvni rocker- upravo onako kako mu i najbolje pristaje.

Skladatelj, pjevač, autor, glumac i aktivist - Sting je potvrdio da se u svim ovim ulogama snašao vrhunski i s lakoćom. Rođen u Newcastleu, Sting se u London odselio 1977 i osnovao The Police sa Stewart Copelandom i Andy Summersom. Bend je objavio pet albuma, osvojio šest Grammya i 2003. godine primljen je u Rock and Roll Hall of Fame. Od 1985 Sting je objavio 13 samostalnih albuma.

Kako bi obilježio 25 godina svoje slol karijere, nedavno je objavio kolekciju The Best of 25 Years, dvostruko izdanje svojih najvećih hitova. Kao jedan od najposebnijih i izrazito cijenjenih izvođača, prodao je skoro 100 milijuna albuma od svoje karijere s The Police pa sve do solo karijere, osvojio 10 Grammya, Golden Globe nagradu, Emmy i tri nominacije za najprestižniju nagradu Oscar. Ove godine, Sting će izvoditi sve svoje proslavljene hitove u Zagrebu, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni.

Sting je Hrvatsku došao do sada 4. puta - imao je dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni 1997 . i 2000. godine, jednom je održao koncert u Lisinskom a zadnji smo put uživali u njegovoj glazbi 2010. kada je u prepunoj Areni Zagreb izveo svoje najveće hitove u novom, klasičnom ruhu i oduševio sve prisutne.

Iako je Sting poznat po eksperimentiranju sa glazbom, pa je zato, osim očijukanja sa klasičnom glazbom, imao i period upoznavanja sa renesansnom glazbom i srednjovjekovnim instrumentima, ove godine vraća se svojim rockerskim korijenima. Zato ćemo neke od vječnih hitova poput "Fall Out", legendarne "Roxanne", predivne "Can't Stand Losing You", "So Lonely", "Message in a Bottle", "Walking on the Moon", "De Do Do Do, De Da Da Da", "Every Little Thing She Does Is Magic" ili "Every Breath You Take" poslušati uživo u pravom, izvornom obliku. Ovime će zadovoljiti sve svoje fanove i ljubitelje one glazbe koja je postojala prije Lady Gage i Nicky Minaj, a i sigurno neke naše glazbene kritičare.

PRODAJA ULAZNICA:

Ulaznice za ovaj sirovu svirku u prodaju kreću 2. ožujka na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica su kako slijedi:

PARTER : ....................300 kn

TRIBINA DOLJE :..........360 kn

LOŽA: ..........................640 kn

Ulaznice se mogu kupiti i online na www.eventim.hr.

Svi članovi Sting Fan Kluba , ulaznice mogu kupiti u pretprodaji koja počinje u utorak, 28. veljače u 10 ujutro i traje do 1. ožujka u 15h, a po članu se mogu kupiti najviše 4 ulaznice. Posjetite www.sting.com i provjerite kako postati članom Sting Fan Kluba.

Za više informacija o koncertu i ulaznicama posjetite www.adriaentertainment.hr i www.eventim.hr .

 

***Ulaznice za koncert možete kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!!!***

27.02.2012. 15:34:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh