Glazba
NAJAVE

Skunk Anansie na Šalati 27. srpnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Skunk Anansie, velika britanska rock četvorka predvođena superkarizmatičnom Skin, donose u subotu 27. srpnja na zagrebački stadion Šalata turneju najvećih hitova „25Live@25".… više »

INMUSIC 2019

The Hives novo pojačanje INmusic festivala #14

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Odlični švedski garage rockeri The Hives, na glasu kao jedan od najboljih live bendova na svijetu, stižu ovoga ljeta prvi put na pozornicu INmusic festivala! The Hives su se službeno… više »

NAJAVE

Nina Kraljić s bendom 29. ožujka u Tvornici kulture

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Nina Kraljić Kvintet održat će po prvi puta koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 29. ožujka ove godine i izvesti svoj glazbeni program naziva „Zaljuljali smo svijet". Publiku u… više »

NAJAVE

Električni orgazam donose svoj sjajan album "Gde smo sad" u Tvornicu kulture

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Beogradski Električni orgazam objavio je 2018. album „Gde smo sad" kojeg je kritika proglasila njihovim najboljim radom u proteklih 30 godina. Gile i ekipa odsvirati će ga, zajedno s… više »

NAJAVE

Cloud 68 u Močvari 3. ožujka

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Nakon dugogodišnje pauze, Višeslav, gitarist, tekstopisac i skladatelj, ponovo se odlučio ozbiljnije primiti gitaru u ruke, pozvavši starog prijatelja Marka, te članove… više »

NAJAVE

Homeboy Sandman & Edan sutra u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Počet ćemo najavu skromno i reći da se radi samo o najboljem hip hop koncertu 2019., premda će se održati u veljači.  Skromno, jer lako može ispasti najboljim esencijalno hip hop… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – DJ LADY GI

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Vrlo su često masovna okupljališta mladih, koncerti, ali i izvođenje elektronske glazbe. Razgovaramo s Ivanom Grubišić, poznatijom kao DJ LADY GI Istaknuti ste DJ, vrlo ste… više »

NAJAVE

Knap beat sa Stjepanom Jimmyjem Stanićem i Sexy Boys triom

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

U subotu, 23. veljače u zagrebačkom KNAP-u od 20 sati očekuje nas zanimljiv projekt - Večer jazza i poezije - Knap beat sa Stjepanom Jimmyjem Stanićem i Sexy Boys triom, te spisateljima… više »

NAJAVE

Jura Stublić & Film - Tradicionalan proljetni koncert u Tvornici kulture

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Jura Stublić & njegova grupa Film održati će 30. ožujka u Tvornici kulture svoj već tradicionalan proljetni koncert kojim će se ujedno obilježiti i 30 godina od objave albuma… više »

NAJAVE

EXIT objavio žestoka gitarska pojačanja za Explosive pozornicu

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Ekstremna pozornica za ekstremne ljude, čuveni Explosive Stage smješten u rovovima Tvrđave, ove godine bit će pravo poprište fanova žešćeg zvuka EXIT festivala. Uz već… više »

NAJAVE

A Weekend Block Party uz dub, hip-hop, house i soul

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Zagrebački festival pod otvorenim nebom, A Weekend Block Party, vraća se ovog proljeća u dvorište The Garden Brewery na Žitnjaku, i to od 28. do 31. ožujka. Nakon odličnog… više »

NAJAVE

Ischariotzcky na Akustici 19. veljače

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Grupa Ischariotzcky će u Rockmarku u utorak 19. veljače predstaviti prvi album i najaviti samostalni zagrebački koncert planiran 23. istog mjeseca u Tvornici kulture. Program Akustika ugostit… više »

INMUSIC 2019

Suede novo veliko ime INmusic festivala #14

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Suede, ključno ime britanske "velike četvorke" i jedan od predvodnika Brit pop revolucije, po prvi put u Hrvatskoj u sklopu impresivnog line-upa INmusic festivala #14! Suede su se službeno… više »

NAJAVE

EXIT Dance Arena jača nego ikad!

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Nakon što je svoj povratak na jednu od najvećih svjetskih elektronskih pozornica prvi potvrdio veliki Carl Cox, i ostali najtraženiji headlineri današnjice redom su upisali… više »

NAJAVE

DJ Yella, član legendarne rap grupe N.W.A, u The Garden Brewery 6. ožujka

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

DJ Yella, originalni član N.W.A legendarne i najbrutalnije rap grupe, premijerno dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u srijedu, 6. ožujka, u sklopu proslave 25. obljetnice Blackouta.… više »

skrolaj na vrh