Glazba
NAJAVE

Zagrebački solisti i Bruno Phillipp u palači Grlečić-Jelačić

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

U sklopu ovogodišnjeg izdanja Scene Amadeo, dvorište palače Grlečić - Jelačić na zagrebačkom Gornjem gradu odzvanjat će najljepšim zvucima klasične glazbe.… više »

NAJAVE

Vojko V - od Exita do Doma sportova

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Vojko V, autor najvećih hitova sezone, započeo je ljetnu turneju. Jučer je došla potvrda nastupa na najvećem festivalu ovih prostora, Exitu, a zasad potvrđena serija koncerata… više »

NAJAVE

Prvi Jazz & Wine festival u Starom Gradu

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Prvi Jazz & Wine festival predstavljen je u zagrebačkom Supercaffeu, a održat će se od 18. do 22. srpnja u Starom Gradu na otoku Hvaru. Navedeni festival spoj je vrhunske jazz glazbe i… više »

NAJAVE

Bogata subota 7.7. u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

S velikim zadovoljstvom u sklopu programa VINTAGE EDU GARDEN - TOČKA KULTURE NA RUBU SAVSKE nastavljamo suradnju s našim Zmajoljupcima - Kite Flying Lovers koji će opet za najmlađe… više »

NAJAVE

Putopis u vrtu: S. Koreja + Amnezija party by Mario Kovač u petak

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Slobodan Tomić strastveni je putnik i zaljubljenik u trčanje, a posjetio je zemlju koju mediji vole mrziti, gdje je otrčao najveći godišnji maraton, ali i proveo dane upoznavajući… više »

INMUSIC #14

U prodaji ulaznice za ranoranioce za INmusic #14! Otvorena je i lista želja!

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. Zbog velikog interesa publike, već su u prodaju puštene… više »

NAJAVE

Mike Parker's Trio Theory - 4. srpnja 2018. Vintage Industrial

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Jazz Garden u Zagreb vraća američko - poljsku jazz atrakciju Mike Parker's Trio Theory, koji su na novoj turneji po regiji. Posljednji album 'Alive Out There' je sniman po klubovima u… više »

FESTIVALI

Regius najavio DJ program za tulum do jutra, a zna se i tko kada nastupa

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Šibenski festival alternativne glazbe Regius i ove će godine u srcu turističke sezone Šibenčanima i njihovim gostima pokazati najbolje od domaće alternativne glazbe. U samom… više »

NOVOSTI

Igor Geržina obradio pjesmu "Tebi pripadam" u čast Dinu Dvorniku

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Jedna od najvažnijih suradnji i vjerojatno prekretnica u karijeri Igora Geržine je suradnja s grupom Dino Dvornik & Songkillers koja je dugi niz godina dominirala na hrvatskoj koncertnoj… više »

NAJAVE

Texas - najveći hitovi po prvi put u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Škotska grupa Texas u zagrebački Dom sportova 30. rujna donosi najveće hitove iz više od 30 godina duge impresivne karijere. Na svom premijernom hrvatskom nastupu slavni… više »

FESTIVALI

Svestrane radionice 16. Seasplash festivala!

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Kao i svake godine, Seasplash festival i ovom 16. izdanju svojim posjeteljima nudi niz besplatnih radionica kojima mogu ispuniti dnevni dio festivalskog dana. Sadržajem raznolike i… više »

NAJAVE

Drugi Pitsome FesTEEval od petka u Vintage Industrialu

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Obavezno posjeti drugo izdanje 1. hrvatskog festivala majica Pitsome fesTEEvala 29. i 30. lipnja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala! Nakon prvog održanog festivala prošle godine,… više »

TREĆI DAN

Treći dan INmusica #13 u znaku Alice in Chains i Interpola

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Još jedno rasprodano izdanje INmusic festivala zaključili su odlični Interpol i Alice In Chains u srijedu 27. lipnja! Unatoč lošoj vremenskoj prognozi, i treći dan… više »

27. 6.

Novi FREE program u Ljetnom vrtu - City Blues predstavlja Telefon Blues Band

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

U novom vrtu nudimo i nove programe, a jedan od njih je upravo i City Blues, koncertni program okrenut blues rock izvođačima, a čast da otvori imat će jedan od najpoznatijih hrvatskih rock… više »

NAJAVE

Roby Lakatos - vražji violinist najbržih prstiju

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Vražji violinist, kako ga oduševljeno naziva i publika i kritika, Roby Lakatos, svjetsku je slavu stekao impresivnim interpretacijama kako klasičnih, tako i jazz te tradicionalnih… više »

skrolaj na vrh