Glazba
SJAJNO

MIMO dovodi hip-hopere

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Šesti koncert pete MIMO sezone održat će se 15. travnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvome programu Hrvatskoga… više »

NAJAVE

Drugi termin Čarobne glazbe Walta Disneya u Off ciklusu

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Prvi termin posljednjega koncerta Off ciklusa Zagrebačke filharmonije u 20:00 sati već je danima rasprodan, ali "Čarobna glazba Walta Disneya" ovog petka 13.4. ide u još jednom terminu… više »

INMUSIC #13

Them Moose Rush i Tyger Lamb finalisti coaching programa Europavox projekta!

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Hrvatski finalisti Europavox coaching programa koji će se predstaviti na Europavox festivalu u francuskom Clermond Ferrandu su Them Moose Rush i Tyger Lamb, a savršeno zagrijavanje će… više »

NAJAVE

FonoKinoteka predstavlja: koncert Drage Diklića

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Legendarni zagrebački šansonijer i autor nekih od najprepoznatljivijih domaćih evergreena, Drago Diklić, nastupit će 20. travnja u Kinoteci, u sklopu glazbenog programa… više »

FESTIVALI

Outlook i Dimensions spuštaju se u mrežu tunela ispod Pule

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Ovog ljeta, hrvatske festivalske zvijezde Outlook i Dimensions svojim jedinstvenim i povijesnim lokacijama koje se protežu od pulske Arene, preko tvrđave Punta Christo pa sve do morske… više »

NAJAVE

Trobeci i Brujači napadaju Vintage Industrial u četvrtak

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

U četvrtak 12.4. vam dovodimo jedan od najposebnijih rock bendova ovih prostora, koji aktivno djeluje od '91., a i kad jednom čuješ ime, teško da ćeš ih zaboravit -… više »

NAJAVE

Stereo Deficit + DJ Dom Smith u Boogaloou večeras

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Prošla četiri koncerta Arctic Monkeys tribute benda Stereo Deficit dokazala su da ovi Britanci imaju veliku bazu obožavatelja u Zagrebu, a sigurno će tako biti i ovu subotu u Boogalou.… više »

NAJAVE

SVE U JEDAN GLAS! – festival aktivističkih zborova

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

„Sve u jedan glas!" regionalni je susret, treći po redu festival samoorganiziranih aktivističkih zborova čiji su prethodnici festivali „Svi u glas" u Beogradu i „Vsi v en… više »

FESTIVALI

EXIT objavio cijeli program udarne No Sleep Novi Sad pozornice

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Nakon što je EXIT objavio gigantski "All-Star" spisak headlinera za ovogodišnje izdanje mts Dance Arene, na kojem su redom trenutno najveće svjetske DJ zvijezde Nina Kraviz,… više »

FESTIVALI

Eyehategod i kanadski Bison predvode drugo izdanje Massive Infection Festa

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Rezervirajte 9. & 10. svibnja za uskrsnuće našeg mini džn-džn festivala - Massive Infection Festival vol. 2 koji i ovog puta traje dva dana. Prvi dan predvode kumovi sludge i… više »

FESTIVALI

Omiljena EXIT akcija “Kupi 4, zgrabi 5” odsad i za grupni odlazak na Sea Star Festival!

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

 "Kupi 4, zgrabi 5" ili, prijateljski nazvana 4=5, omiljena je akcija fanova EXIT festivala, a od danas će ovu akciju moći koristiti svi fanovi umaškog Sea Stara. Iza jednostavne… više »

NAJAVE

Tram 11 i trodnevni spektakl

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Tram 11 pripremaju tri klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture od 12. do 14. travnja 2018. kojima će na snazi dati fantastični gosti, redom istaknuta imena našeg hip hopa.… više »

NAJAVE

Nered i Stoka 6. listopada u Domu sportova

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Najopasniji zagrebački hip hop tandem iz podzemlja Nered i Stoka nakon 15 godina spremaju prvi veliki zajednički koncert. Naoružani starim hitovima i novim materijalima na kojima trenutno… više »

INMUSIC #13

General Elektriks donose funk na INmusic festival #13!

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Povratak eklektičnih Francuza, General Elektriks, na naš najveći open-air festival u sklopu projekta Europavox! Hervé 'RV' Salters, predvodnik i „mozak" iza sastava… više »

NAJAVE

Grunge spektakl u čast Cobainu i Staleyju u četvrtak u Saxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Vjerojatno najtužniji datum za svakog ljubitelja grungea je 5. travnja. Na taj dan su nas u razmaku od 8 godina napustili istinski velikani žanra Kurt Cobain i Layne Staley. Njima u čast u… više »

skrolaj na vrh