Glazba
NAJAVE

The Ocean i Rosetta stižu u klub Močvara 17. studenog

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosetta stiže u klub Močvara 17. studenog. Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red… više »

NAJAVE

Cubismov osnivač Ricardo Luque se vraća u Ljetni vrt Savske 160

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

U petak 14. rujna ne propustite poslušati i pogledati hrvatskog kuma afro-kubanske glazbe - Ricarda Luquea koji će vam koncertno pružiti presjek opusa glazbe koju njeguje.… više »

WOW!

Rekonstruirana Tvornica kulture otvara vrata

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Rekonstruirani prostor Tvornice kulture otvorit će svoja vrata i započeti novu koncertnu sezonu u petak, 21. rujna. Nova, poboljšana i povećana Tvornica kulture moći će primiti do 2200… više »

NAJAVE

Nežni Dalibor - Koncertom u Tvornici obilježavaju 10 godina od debi albuma

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Nežni Dalibor, odlična beogradska indie četvorka, obilježit će koncertom u Tvornici kulture 28. rujna deset godina od objave debitantskog albuma. Nežni Dalibor - «U slojevima»… više »

NAJAVE

Lenny Kravitz u dvorani Stožice 27. travnja

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Lenny Kravitz objavio je jedanaesti studijski album - Raise Vibration, a povodom novog albuma već 21. rujna kreće na globalnu turneju koja započinje u SAD-u sa koncertima u 8 gradova -… više »

NAJAVE

Bebe Na Vole - promocija albuma u Vintage Industrialu

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

U četvrtak 20. rujna ne propusti otvaranje nove koncertne sezone u Savskoj 160 uz odličnog Bebe Na Vole, koji će predstaviti novi album ''Hate Is A Wonderful Thing', koji od prije neki dan… više »

NAJAVE

Telefon Blues Band na free koncertu u Ljetnom vrtu

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

U srijedu 12. rujna ulovite novo izdanje City Bluesa - koncertnog programa okrenutog blues-rock izvođačima, a ovog puta na Ljetnu pozornicu vraćamo jedan od najpoznatijih hrvatskih rock… više »

NAJAVE

Rapsodija vrhunskih instrumentalista i ove godine u Rijeci

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Na samom otvorenju 27. rujna predstavit će se tri dame, tri majstorice svog instrumenta koje su nedavno u sklopu Večeri na Griču oduševile zagrebačku publiku. Beethoven i… više »

NAJAVE

Klub Sax! svoja vrata otvara 20. put

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Poznati zagrebački klub SAX! s već 19 godina dugom tradicijom live koncerata jedan je od najdugovječnijih zagrebačkih klubova. I za nadolazeću sezonu klub najavljuje nastupe sjajnih… više »

NAJAVE

Andreja, Rundek & Ekipa "Ftičeki" donose međimurski zvuk u centar Zagreba

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom povezao je rad na albumu MURA. Andreja je izabrala 12… više »

NAJAVE

The Strange - novi singl i koncert u Tvornici Kulture 13.12.

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Trinaest godina od objave posljednjeg studijskog izdanja, hvaljenog albuma "Nights of Forgotten Films" te godinu i pol od posljednjeg live pojavljivanja, grupa The Strange nastupit će u… više »

USPJEH

Sjajni Tyger Lamb nastupaju na Loftas festivalu u sklopu Europavox projekta

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mladi zagrebački bend Tyger Lamb ove su se godine predstavili na Europavox festivalu u francuskom Clermond Ferrandu gdje su od strane profesionalaca iz šest europskih zemalja… više »

NAJAVE

ZAGREB KOM 13 - počela pretprodaja ulaznica!

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Počela je pretprodaja karata za 13. Zagrebački međunarodni festival komorne glazbe, ZAGREB KOM 13! Karte za koncerte dostupne su putem internetske stranice i prodajnih mjesta… više »

NAJAVE

Trashyard GIN Journey s Domagojem Šimekom i Chrisom Ianom

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

U petak 7.9. spremamo vam paket za prste polizat -> Trashyard GIN Journey. Naša likvidna ljekarna u vrtu točit će vam ginove po akcijskim cijenama, dok će za glazbeni dio biti… više »

NAJAVE

Jimmy Stanić u srijedu svira besplatni koncert u Ljetnom Vintage vrtu

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Prvi dio rujna pripast će koncertu zagrebačke i hrvatske glazbene legende - JIMMYU STANIĆU, koji će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine za koje inspiraciju crpi cijeli… više »

skrolaj na vrh