Glazba
JAZZ.HR

Mimika Orchestra Maka Murtića stiže u Tvornicu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Na ovogodišnjem 31. izdanju festivala Jazz.hr koji nas očekuje od 30. rujna do 02. listopada jednim od pet koncerata počastit će nas avangardni i konceptualni world-jazz ansambl… više »

FESTIVALI

Kulturni Ulični Festival na Borongaju

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Kulturan ulični festival ima cilj umjetnost i kulturu donijeti u sve kutke Zagreba, na taj način obojati svakodnevicu lokalnog stanovništva. Povezati susjedstvo kroz cirkusku… više »

NAJAVE

Podrži scenu! podržava Podrži scenu festival

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Ponosno vas pozivamo na prvo izdanje Podrži scenu! podržava Podrži scenu, festivala koji će se održati u Močvari 2. i 3.10.2021.! Projekt je nastao kao suradnja dvije platforme istog imena i… više »

FESTIVALI

Međunarodni festival klasične glazbe - ZagrebPlus 2021.

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

U tri festivalske večeri nastupit će diljem svijeta poznati glazbenici Krešimir Stražanac, bas-bariton, Aljoša Jurinić, klavir, Kian Soltani, violončelo, Diana Tishchenko,… više »

NAJAVE

Chris Eckman u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nekada žitelj Seattlea, a već dugo godina s adresom u Ljubljani, Chris Eckman je i Zagrebu i Močvari "naš" i "domaći". Samo oni najrevniji bilježe sve njegove zagrebačke nastupe -… više »

KONCERTI

Zagušljivi dim i Tina Čatlaić u Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nakon uspješno preživljenog ovozemaljskog užasa ljudske gluposti, Off Program nastavlja sa svojom pričom kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije dodatno ojačale i stvorile nove… više »

GLAZBA

Jazz.hr jesen u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Pripreme za nadolazeći Jazz.hr festival u punom su jeku. Ovogodišnje 31. izdanje festivala obilježavaju mnoge promjene i noviteti: umjetničko vodstvo festivala preuzima skladateljica i… više »

PROBLEMI

Izdavači protiv Zakon o autorskom pravu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Na adresu zastupnika Hrvatskog sabora stigao je dopis kojim su im se obratile međunarodne udruge i asocijacije glazbenih izdavača i neovisnih izdavačkih tvrtki, a u kojem stoji da bi konačan… više »

NAJAVE

Nastavljamo sa nizom 80's Partyja

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

U petak 17.09. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najvećeg partija u gradu posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih", u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ovoga… više »

NAJAVE

Psycho-avant-šlager kraut-jazz koncert

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

T.I.G. (TELEPATHIC INTERNATIONAL GROUP) (Danska) Web: Discogs, Wikipedia T.I.G. (Telepathic International Group) je dansko-hrvatski eksperimentalni glazbeni kvartet koji… više »

KONCERTI

Metal koncert: E.N.D. u Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

E.N.D. (Zadar) Web: Facebook, Instagram, Youtube E.N.D., poznati i kao Evil Never Dies, jedan su od najstarijih aktivnih metal bendova iz Hrvatske, osnovan… više »

KONCERTI

Metal koncert u Močvari: Pale Origins i MBurns

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

PALE ORIGINS (Zagreb) Web: Facebook, Youtube Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda.… više »

NAJAVE

Americana blues koncert u Močvari: BE HA VE

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

BE HA VE (Zagreb) Web: behave.band, Facebook, Instagram, Twitter Americana blueseri BE HA VE osnovani su 2014. godine u Zagrebu. Premijerno se pojavljuju na kompilacijskom albumu "Blues… više »

MBZ

Mouse on Mars stižu na MBZ

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Berlinski umjetnici Mouse on Mars, Jan St. Werner i Andi Toma, duo koji već skoro 3 desetljeća pomiče granice elektroničke glazbe, obogatit će četvrti blok Muzičkog biennala Zagreb koji kreće… više »

GLAZBA

6. godisnjica Glazbene kuće na Velesajmu

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

U petak 10.09. i subotu 11.09. će se na Zagrebačkom velesajmu održati festival povodom šeste godišnjice zagrebačke Glazbene kuće, udruge koja pomaže razvoju glazbene kulture… više »

skrolaj na vrh