Horoskop

Škorpion

škorpion

Dnevni horoskop za dan 13.08.2020.

Današnji Mjesec ohrabruje vas na izlazak iz vaše sigurne zone u tolikoj mjeri da biste mogli izgubiti ravnotežu. Postavljanje ciljeva koji vas vode naprijed i omogućavaju vam uspjeh dobra je strategija koja će vam pomoći u napredovanju u svim područjima vašeg života. Idite polako jer prevelike promjene su nemoguće za izdržati bez posljedica.

---------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plaćanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

 

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh