Glazba
NAJAVE

Chemical Brothers u Zagrebu - novosti i pogodnosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Još je svega dva tjedna do velikog koncerta Chemical Brothersa u Zagrebu, a nestrpljenje i iščekivanje publike i fanova može se osjetiti u zraku cijele zemlje. Gotovo nema… više »

NAJAVE

Edmar Castaneda stiže na festival Jazz.hr/jesen 18. listopada

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Festival Jazz.hr/jesen održat će se od 17. do 19. listopada ove godine. Među vrhunskim svjetskim glazbenicima koje će publika imati jedinstvenu priliku poslušati upravo… više »

ČESTITAMO

Dvadeset godina Tvornice kulture

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Tvornica kulture pokrenuta je u rujnu 1999. kao «polivalentni pogon za proizvodnju kulture», otvoren za nove ideje i pokrete u rasponu od kazališnih & plesnih predstava… više »

NAJAVE

PipsChips&Videoclips i Letu štuke u Pogonu kulture 6. prosinca

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Grupe PipsChips&Videoclips i Letu štuke zajedno će nastupiti u riječkom Pogonu kulture u petak, 6. prosinca. PipsChips&Videoclips - "Htio bi da me voliš" U najbolji… više »

NAJAVE

Šumski 26. rujna premijerno u Saxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Nakon nešto manje od godinu dana od promocije hvaljenog albuma „Ostrvo ledenog kita", Šumski će po prvi put nastupiti u Saxu: "Pozivamo sve šumske ljude iz… više »

NAJAVE

Urban & 4 u Tvornici kulture 7. prosinca

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Urban & 4 se vraćaju u Tvornicu kulture, na tradicionalni predbožićni koncert zakazan za subotu, 7. prosinca, koji će ove sezone biti u znaku obilježavanja 20 godina koncertne dvorane iz… više »

NAJAVE

Mi Vida i Stephany Stefan u zagrebačkoj Močvari

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Vida Manestar, glazbeni je pedagog, kantautorica te dugogodišnji prateći vokal u grupi Elemental. Predstavljanju autorskog materijala prethodilo je spajanje sa sjajnim glazbenikom i… više »

NAJAVE

Elemental 20. prosinca u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Grupa Elemental prvi put stiže u zagrebački klub Vintage Industrial. Koncert najavljen 20. prosinca ekskluzivna je prilika za doživjeti veterane domaćeg hip hopa u intimnijem okruženju. Nakon… više »

NAJAVE

Zucchero u Lisinskom

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Zucchero (AKA Anselmo Fornaciari) kreće na veliku turneju po Europi 6. lipnja 2020. godine koncertom u Glasgowu, a završava 5. prosinca 2020. u Zurichu. Na svjetskoj glazbenoj sceni… više »

NAJAVE

Kozmodisko jednom mjesečno u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Vintage Industrial u novoj sezoni prvi put pokreće klupski program Kozmodisko orijentiran na plesnu disco, soul i funky groove glazbu. Premijerni party održat će se u subotu, 12. listopada u… više »

NAJAVE

5. Reunited festival hip hop kulture u AKC Medika

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

U organizaciji Autonomnog kulturnog centra Attack od 25. do 28. rujna u prostorima AKC Medika, održat će se 5. Reunited festival hip hop kulture. Festival će kroz pet dana ponuditi bogat… više »

FONOKINOTEKA

Intiman koncert velike glazbene dive Zdenke Kovačiček u kinu Kinoteka

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Novo jesensko izdanje FonoKinoteke 12. listopada u kinu Kinoteka ugostit će karizmatičnu i bezvremensku glazbenicu Zdenku Kovačiček koja će izvesti najveće hitove sa svog bogatog… više »

NAJAVE

Avishai Cohen Trio u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Nakon rasprodanog i hvaljenog koncerta koji su održali na ovogodišnjim jubilarnim 70. Dubrovačkim ljetnim igrama, Avishai Cohen Trio nastupit će u srijedu, 25. rujna u Koncertnoj… više »

NOVOSTI

Yogi objavio prvi singl s nadolazećeg albuma

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Gitarist i producent Yogi Lonich objavio je prvi solo singl s novog, nadolazećeg albuma, a radi se o pjesmi "Got You Where I Want You"! Pjesma najavljuje prvi službeni solo… više »

NAJAVE

Bruno Mičetić Quintet - sve boje jazza

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Bruno Mičetić školovani je jazz glazbenik i poznati riječki gitarist iza kojeg stoji raznolika glazbena karijera, brojna studijska izdanja te suradnje s eminentnim glazbenicima iz… više »

skrolaj na vrh