Glazba
NAJAVE

Ivan Vihor otvara ovogodišnje Natjecanje Papandopulo

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Ovogodišnje Natjecanje Papandopulo službeno započinje u petak, 28. rujna, svečanim koncertom otvorenja u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Na koncertu će nastupiti mladi… više »

NAJAVE

Žedno uho poklanja koncert sjajne katalonske grupe Mourn!

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Prilika da se predstavi jedno odlično novo, širem krugu ljudi nepoznato glazbeno ime, jedno je od najvećih zadovoljstava bavljenja organizacijom koncerata. Nakon sad već nepreglednog… više »

NAJAVE

Slow Motion Suicide zatvara Vintage ljetni vrt

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Jesen u Zagreb donosi Slow Motion Suicide uz lagani nalet vjetra na kojem ka iščeznuću odlebdiše listovi žuti, crveni, smeđi i plavi. Ne propustite uloviti što vam… više »

NAJAVE

Drugi način 29. rujna u klubu Sax!

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Drugi način, poznati zagrebački rock bend tijekom više od 40 godina postojanja i tisuće koncerata održanih diljem regije stekao je kultni status i danas proživljavaju svoju drugu… više »

NAJAVE

Brkovi u Dirty Old Shopu

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

U susret zagrebačkom koncertu u Domu sportova i velikoj promociji albuma «Hormon sreće» grupa Brkovi družiti će se s fanovima u četvrtak 27. rujna od 18 sati u zagrebačkom Dirty… više »

NAJAVE

Dobitnik nagrade Grammy pijanist Daniil Trifonov uskoro u Lisinskom

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Daniil Trifonov trenutačno je jedan od najtraženijih i najpopularnijih svjetskih pijanista. Uskoro će biti objavljen njegov novi album, a pred njim je i gust raspored rasprodanih… više »

NAJAVE

Repetitor na zagrebačkoj turneji

objavljeno prije 4 mjeseca

Izvanserijski beogradski garažni-postpunk-noise trio Repetitor održat će trodnevnu zagrebačku turneju na kojoj će u tri dana zajedno sa svojim fanovima napraviti kaos u tri kluba - 18.… više »

NAJAVE

Svoga tijela gospodar - 10. memorijalni koncert za Tunu 28. rujna u Vintage Industrialu

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

U zagrebačkom Vintage Industrial Baru 28. rujna održat će se 10. memorijalni koncert "Svoga tijela gospodar" u čast Antunu Krajinoviću Tuni (1978.-2009.), prerano preminulom pjevaču,… više »

NAJAVE

CCR Tribute vraća se večeras u Savsku 160

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

U subotu 22. rujna vraća nam se odličan Creedence Clearwater Revival Tribute iz susjedne Mađarske, koji slove za najbolji europski CCR Tribute. Creedence Clearwater Revival ili jednostavno… više »

NAJAVE

Ovog petka headbangaj uz Inciter koji svira Metallicu

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

U petak 21. rujna, još ćemo jednu noć posvetiti metal artefaktima! Pa kako I ne bi kad METALLICA upravo ove godine obiježava 30-tu obljetnicu albuma '...And Justice for All', ali i 10… više »

NAJAVE

Moćni Let 3 otvara Tvornicu kulture

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Dvodnevno otvaranje rekonstuirane Tvornice kulture velikim će koncertom u subotu 22. rujna obilježiti moćni Let 3. Za tu priliku jedan od naših najboljih live bendova priprema svirku… više »

NAJAVE

Cloud Nothings u Tvornici kulture 13. veljače

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Izuzetno hvaljena američka rock četvorka Cloud Nothings dolazi u Tvornicu kulture u srijedu, 13. veljače 2019. godine. Bend koji je nastao kao prošireni solo projekt Dylana Baldija… više »

NAJAVE

Vojko V i pet gostiju na koncertu u Domu sportova

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Vojko V pozvao je ukupno petoro gostiju koji će nastupiti s njim u zagrebačkom Domu sportova 12. listopada. Neki od njih pojavili su se i na Vojkovom albumu, dok ostali već nekoliko godina… više »

NAJAVE

White Lies donose novi album "Five" u Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Engleski post punk band White Lies vraća se u Tvornicu kulture u nedjelju 10. ožujka 2019. s novim albumom "Five". Hvaljeni londonski bend novi studijski uradak će objaviti 1. veljače… više »

VEČERAS

An Evening With Johnny Cash u Ljetnom vrtu Savske 160

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

U subotu 15. rujna odat ćemo počast čovjeku u crnom koji je svijet zadužio glazbom - velikom Johnnyu Cashu, a na vama je da zaplešete i zapjevate uz 'I walk the line', 'Hey porter',… više »

skrolaj na vrh