Glazba
NAJAVE

Orkestar Dobre Vibracije, Zagrebačka filharmonija i Modest Musorgski

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Zagrebačka filharmonija i NVO Klub Dobre Vibracije pozivaju Vas na koncert MUSORGSKI ROCKS koji će se održati u petak, 15. ožujka 2019.g. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom… više »

FESTIVALI

10th Zagreb International Blues Festival

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Uvod u veliku „invaziju" bluesa kreće u petak, 5. travnja s live svirkama na Z1 televiziji te na Radio Studentu, koji su dugogodišnji vjerni partneri… više »

NAJAVE

Zagreb Beer Fest zaključio lineup

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Jonathan, Antenat, J.R. August, Rezerve, Headoneast, Clone Age, Deni & Robin i Grapevine Babies su nova glazbena imena trećeg Zagreb Beer Festa te se na pozornici u centru Zagreba… više »

IZDANJA

Digitalno izdanje kompilacije 'Mladež bez Boga – Vol. 1' je vani

objavljeno prije 9 dana

Nakon uspješno održane tribine Mladež bez boga / Mapiranje radikalizacija 01. veljače, te premijere kazališne predstave Mladež bez boga 22. veljače na… više »

FESTIVALI

Ako ste mislili zaobići Hoomstock 2019. - "Ne može"!

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Festivalska sezona ove godine započet će u Humu na Sutli 14. izdanjem Hoomstocka, festivala koji će se prvi puta u svojoj povijesti održati prvog srpanjskog vikenda, točnije 5. i 6. srpnja.… više »

TRIBUTE

Par godina za nas - koncert u spomen Ekatarini Velikoj

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Sa svojim  najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata  „Par godina za nas" nisu ni slutili da pred njima otvorila muzička vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan… više »

NAGRADE

Dobitnici Porina za životno djelo i posebna dostignuća u glazbi su…

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Porin za životno djelo dodjeljuje se onim umjetnicima koji su svojim znanjem i radom zadužili hrvatsku glazbu. Ovogodišnji dobitnici su kantautor i legendarni šansonijer Ibrica… više »

FESTIVALI

Outlook festival objavio nova imena

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Tradicionalnoj uvertiri u najveće slavlje bass glazbe u Europi, koncertu otvorenja u Areni 4. rujna, uz Andy C-a, Loyle Carnera, Shy FX-a pridružuju se Mala & The… više »

INMUSIC 2019

Mangroove novo domaće pojačanje INmusic festivala #14!

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Mangroove, jedan od najkvalitetnijih domaćih pop bendova na krilima posljednjeg albuma "Srce" i sjajnih kritika stiže na pozornicu našeg najvećeg open air festivala! Mangroove su… više »

NAJAVE

Screaming Females ove subote u Močvari

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Osam godina nakon drugog i zadnjeg nastupa u Hrvatskoj, trio iz New Jerseya, predvođen karizmatičnom pjevačicom i gitaristicom Marissom Paternoster, ovu subotu, 9.3., dolaze u zagrebačku u… više »

ZBELETRON

10 godina Zbeletrona – Lezbijska dekadencija

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Zbeletron od 2009. godine organizira partije i ostale evente s glavnim ciljem promicanja glazbeno-scenskog rada djevojaka i žena te podizanja vidljivost lezbijki, biseksualki i trans žena u… više »

NOVOSTI

Jan Kinčl i Regis Kattie objavili novo izdanje “Two Sides Of Blue Funk”

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Jedno od najzapaženijih prošlogodišnjih imena domaće elektronske scene, deep house / jazz live dvojac Jan Kinčl i Regis Kattie, objavili su novi singl "Two Sides Of Blue… više »

NAJAVE

Frank Carter & The Rattlesnakes prije Foo Fightersa u Puli

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Frank Carter & The Rattlesnakes odabrani su od strane menadžmenta Foo Fightersa kao njihova predgrupa na oba hrvatska nastupa, u Puli 18. i 19. lipnja. FCATR - "Crowbar" Dva premijerna… više »

NAJAVE

Enrique Iglesias u Areni 1. prosinca

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Enrique Iglesias nastupit će 1. prosinca u Areni Zagreb, a njegov drugi koncert u Hrvatskoj, najavljen kao spektakl uz obilje specijalnih efekata i pirotehnike, dio je turneje ""All the hits… više »

INMUSIC 2019

Santigold premijerno na OTP World Stageu INmusic festivala #14

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Multitalentirana američka kantautorica i producentica Santi White, poznatija pod umjetničkim imenom kao Santigold, stiže premijerno na INmusic festival u lipnju ove godine! Santigold u glazbi… više »

skrolaj na vrh