Glazba
GLAZBA

Komorni ciklus Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Nakon tjedana izolacije, snimanja izvedbi kod kuće, razdvojenosti od kolega i nemogućnosti zajedničkog muziciranja uživo, Hrvatska radiotelevizija polako stvara nove okolnosti za interakciju… više »

INMUSIC 2020

The Killers potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

The Killers su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock sastava koji ne zahtjeva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su… više »

GLAZBA

Rock&OFF predstavlja Irenu Žilić

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

U trećem tjednu nove rubrike u kojoj se predstavljaju glazbenici Rock&OFFa, u suradnji s Iskonom, konačno je došla na red i jedna dama - riječ je o cijenjenoj i samozatajnoj Ireni… više »

GLAZBA

Ferragosto JAM 13 ugošćuje ZEZ Festival

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Nastavno na dosadašnje najave dva gostujuća festivala na Ferragosto JAMU, konceptu se pridružuje i zagrebački ZEZ Festival koji pod krilaticom "Slušaj drugačije" daje prostora… više »

PETKO

Petko napravio još jedan show

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

'Ovo je prvi put da sam se našminkala nakon dugo vremena', rekla je Ana Rucner, gostujući u emisiji Dalibora Petka, koji se nakon šest tjedana ponovno vratio u studio. Ana… više »

SEZONA

Autonomni kulturni centar Attack ide dalje

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Autonomni kulturni centar Attack, nastavlja s tjednom realizacijom virtualnog programa „not live, not dead" u subotu 02.svibnja od 21.00 sat. Novi vikend video-session ugostiti će… više »

TEŠKO...

Festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgađa se do 2021. godine

objavljeno prije 23 dana

Zbog trenutne pandemije koronavirusa, festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgađa se do 2021. godine. Svih sedam događaja u The Garden Resortu - Hospitality On The Beach, Love… više »

PROMJENE

Sea Star Festival prebačen na svibanj 2021.

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

Zbog mjera propisanih od strane nadležnih institucija i općeg globalnog stanja, Sea Star Festival, od danas je i službeno pomaknut na svibanj 2021. godine. Ipak, zahvaljujući dugim… više »

NAJAVE

not live, not dead u Attacku

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Autonomni kulturni centar Attack poziva na zajedničko gledanje vikend video-sessiona kroz klupski virtualni program „not live, not dead" u petak 24. i subotu 25.04.2020 od 21.sat na… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Nema ništa u fizičkom obliku, ali ima online.... Močvara LIVE: Lepša Brena, Zero Two, Nellcote, Fire in Cairo, Trophy Jump, Astor Lajka, Mito Matija, Frik iz kvarta… više »

ODGODA

Tricky - Odgođeni koncerti u Zagrebu i Rijeci

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Najavljeni Trickyjevi koncerti u Zagrebu 27. i Rijeci 28. travnja službeno su odgođeni nakon dobivenih informacija od menadžmenta izvođača. Trenutno mišljenje izvođača i njegovog teama… više »

NOVOSTI

Eksperimentalni zvuk zaštitni je znak novog projekta na domaćoj sceni - Naentu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Naentu je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a radi se o novom projektu Jordi Ilić. Domaća publika Jordi je već upoznala zahvaljujući njezinom hvaljenom, matičnom… više »

SJAJNO!

I Rolling Stonesi na večerašnjem koncertu

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Rolling Stonesi su se pridružili drugim poznatim izvođačima koji će u subotu održati virtualni koncert u čast zdravstvenim radnicima širom svijeta kako bi ohrabrili njihovu borbu… više »

NAJAVE

Stanley Jordan ima novi datum zagrebačkog koncerta

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Utorak, 20. listopada novi je datum zagrebačkog koncerta legendarnog jazz umjetnika i gitarističkog virtuoza Stanleyja Jordana, kojeg će održati u Tvornici kulture. Jordan u Hrvatsku donosi… više »

NAJAVE

Ova karantena je privremena - Wu-Tang je zauvijek

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Zvijezde prošlogodišnjeg Sea Stara, jedna od najvećih hip hop grupa u povijesti, veliki Wu-Tang Clan dali su ovih dana svoju originalnu i snažnu podršku medicinarima i… više »

skrolaj na vrh