Glazba
KAPETSAROVICH

Kapetsarovitch - jazz duo Vesne Pisarović i Ivana Kapeca u Močvari

objavljeno prije 11 dana

Poigravajući se repertoarom Steve Lacyja, Mal Waldrona i Monka te povremenim izletima u "slobodne" sfere zvuka i forme, duo Kapetsarovitch istražuje… više »

NAJAVE

Chris Eckman nastupa u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

CHRIS ECKMAN (SAD/Slovenija) Web: chriseckman.net, Bandcamp Nekada žitelj Seattlea, a već dugo godina s adresom u Ljubljani, Chris Eckman je i Zagrebu i Močvari… više »

KONCERTI

King Gizzard & The Lizard Wizard 2. i 3. kolovoza

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Njihovo premijerno pojavljivanje u Hrvatskoj trebalo se održati u zagrebačkoj Tvornici kulture koja se rasprodala u svega nekoliko dana, no nažalost zbog pandemije bend nikad nije krenuo na… više »

KONCERTI

Večer klasičnih romansi u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Centar za kulturu Novi Zagreb poziva ljubitelje klasične glazbe na besplatan koncert sopranistice Ksenije Kovačić uz klavirsku pratnju Roberta Homena pod nazivom „Večer klasičnih… više »

SJAJNO!

U prodaji ulaznice za glazbenu senzaciju - Berliner Philharmoniker

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Pripremite se za senzacionalno slavlje 19. veljače 2022. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! Berliner Philharmoniker jedan je od orkestara čiji sam spomen izaziva… više »

KONCERTI

Tomislav Gracin u Začaranoj Močvari!

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

ČETVRTAK 18.10 · VRATA 19:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 30/40 KN Pretprodaja ulaznica: entrio.hr i prodajna mjesta Entria Covid putovnice nisu potrebne. Koncert je sjedećeg… više »

NAJAVE

Dobar vikend u Attacku

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Skate Movie Night / Medika (18.11. od 18 h) Eksperimentiramo s programom, pa zašto ne bi krenuli s filmskim večerima posvećenim svima najdražem uličnom sportu - za Skate Movie Night… više »

WOW!

Filharmonija svira Zvjezdane ratove i Planete

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Američkog skladatelja Johna Williamsa glazbeni znalci i kritičari smatraju jednim od najznačajnijih skladatelja filmske glazbe svih vremena.  Tijekom uspješne karijere,… više »

DORA

Fanovi bi na Eurosongu voljeli vidjeti grupu Eclipse

objavljeno prije 14 dana

Poznati su rezultati ovogodišnjeg izdanja našeg poznatog projekta Želje za Eurosong: Dora 2022. Nakon nešto više od dva tjedna glasovanja, fanovi Eurosonga su… više »

KONCERTI

Josipa Lisac u Lisinskom 19. prosinca

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 19. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30.… više »

KONCERTI

Cantus ansambl nastavlja sezonu

objavljeno prije 15 dana

Nakon koncertnog gostovanja u Beču prošloga utorka, Cantus Ansambl nastavlja svoju sezonu večeras u dvorani Blagoje Bersa. Koncert počinje u 19:30 sati, a svoje ulaznice po cijeni od… više »

NAJAVE

Kizo i EKV Tribute Band u Boogaloou

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

U petak 19.11.2021. će se u zagrebačkom Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika, po nekima najbolji ex-Yu rock band koji je… više »

BRAVO

ABBA na vrhu top ljestvica

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

"Voyage" je prodan u 204.000 primjeraka u sedam dana od prošlog petka, što predstavlja najbolji start nekog albuma u Velikoj Britaniji u četiri godine, od albuma "Divide"… više »

KONCERTI

Početak prodaje ulaznica za koncert Franz Ferdinand

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

U prodaji su ulaznice za nastup škotskog rock benda Franz Ferdinand i nastup u Maloj dvorani Doma sportova u ponedjeljak 25. travnja 2022. U Zagreb dolaze u sklopu velike turneje i… više »

KONCERTI

Old school metal attack u AKC Attacku

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Miljenici metala došli su na svoje - LIV, LORD DRUNKALOT, DEFIANT i KREMATORIUM dobro su poznati na metal sceni i svaki bend sa sobom donosi svoj amalgam metal žanra; naslušat… više »

skrolaj na vrh