Varilux banner
Glazba
FESTIVALI

Počinje drugi Aj Cha festival - tri dana tuluma u Splitu u čast Dinu Dvorniku

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Pred nama su tri dana partyja u čast velikom Dinu Dvorniku u Splitu - drugi Aj Cha festival! Festival se otvara velikim besplatnim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak 16. kolovoza koji… više »

NAJAVE

Zoran Čalić svira Majke večeras u Vintage Gardenu

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Jedinstvena prilika za koncertni nastavak druge polovice ljeta. U četvrtak 16. kolovoza Zoran Čalić će odsvirati nešto što nikada nije, a što ga je inspiriralo i na koncu… više »

FESTIVALI

Hoomstock uvodi višekratne plastične čaše

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Previranja na globalnoj razini oko smanjenja upotrebe jednokratne plastike, sve glasnije najave europske direktive oko smanjenja plastičnog otpada i želje za čišćim okolišem… više »

FESTIVALI

Aj Cha boat party na otvaranju drugog festivala u čast Dinu Dvorniku

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Velikim tulumom na splitskoj Rivi u čast Dinu Dvorniku, u četvrtak 16. kolovoza u 21h započinje drugi Aj Cha festival. Na partyju će nastupiti Noa & Funkblasters koji će svirati Dinove… više »

FESTIVALI

Glazbeno iskustvo protkano kulturnom baštinom života na rijekama

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Nakon nekoliko godina održavanja na rijeci Savi u Županji, festivalski program River Jazz Festivala održava se ovo ljeto tijekom 9 dana na 4 lokacije uz naše 3 divne rijeke Dravu, Savu… više »

NAJAVE

Fantastičan glazbeni program Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Glazbeni program 69. Dubrovačkih ljetnih igara nastavlja se koncertom Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod ravnanjem mađarskog dirigenta Tibora Bogányia u atriju Kneževa dvora, s… više »

NAJAVE

Live jazz na Starčeviću cijelog kolovoza i rujna

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Tijekom kolovoza i rujna na Starčevićevom trgu u Zagrebu svakog petka i subote održavat će se program Live jazz na Starčeviću na kojem će posjetitelji moći uživati u zvucima jazz, gipsy,… više »

NAJAVE

Risha u Tvornici kulture 6. studenog

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

David Eugene Edwards i Alexander Hacke, članovi grupa Wovenhand, Einstürzende Neubauten i 16 Horsepower, donose svoj uzbudljiv projekt «Risha» u Tvornicu kulture u utorak, 6.… više »

NAJAVE

Promjena u šest koraka: Prošećite Šibenikom i budite dio Changera

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Ljeto je u punom jeku, a dugi, topli dani najbolji su za donošenje dobrih odluka! Ovoga kolovoza najbolja odluka je - promjena - a promjena vas čeka na Changeru u srcu Šibenika… više »

20. ŠPANCIRFEST

Kultni bendovi vode vas na put kroz vrijeme

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Ovogodišnji glazbeni program odvijat će se na tri glazbene pozornice - glavnoj festivalskoj PAN pozornici ispod zidina varaždinskog Starog grada, Croatia osiguranje pozornici kod vile… više »

FESTIVALI

Velikim tulumom na Splitskoj Rivi u čast Dinu Dvorniku 16. kolovoza počinje drugi Aj Cha festival!

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Drugi Aj Cha festival posvećen Dinu Dvorniku dosad je već najavio velike koncerte Psihomodo Popa na Bedemu Cornaro 17. kolovoza i koncert Dubioze Kolektiv na Starom Hajdukovom… više »

FESTIVALI

Predstavljen atraktivan glazbeni program 5. River Jazz Festivala

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Upravo na ovogodišnjem, petom izdanju Festival poprima svoj potpuni oblik i u periodu od 24.08.2018. do 01.09.2018. godine spaja obale tri rijeke, a svaka će predstaviti… više »

FESTIVALI

Satnica 5. SuperUho Festivala i dodatne aktivnosti za posjetitelje

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Do početka 5. SuperUho Festivala je još 5 dana pa je došlo vrijeme za objavu festivalske satnice. U 3 festivalska dana nastupit će 17 bendova, DORF festival će predstaviti svoj… više »

GLAZBA

Međunarodna ljetna glazbena škola Pučišća i ove godine glazbom povezuje svijet

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

U svojoj dugogodišnjoj tradiciji škola je postala najveći međunarodni edukativno - kulturno - turistički projekt u Europi glazbeno odgojivši više od 4000 polaznika… više »

ŠTETA

The Bambi Molesters odlaze u povijest

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

The Bambi Molesters, sisački bend s međunarodnom reputacijom objavio je na službenoj Facebook stranici da nakon 23 godine prestaje s radom, ne navodeći razloge za takvu odluku. Troje od… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh