Glazba
NAJAVE

Nina Kraljić s bendom 29. ožujka u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Nina Kraljić Kvintet održat će po prvi puta koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 29. ožujka ove godine i izvesti svoj glazbeni program naziva „Zaljuljali smo svijet". Publiku u… više »

NAJAVE

Električni orgazam donose svoj sjajan album "Gde smo sad" u Tvornicu kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Beogradski Električni orgazam objavio je 2018. album „Gde smo sad" kojeg je kritika proglasila njihovim najboljim radom u proteklih 30 godina. Gile i ekipa odsvirati će ga, zajedno s… više »

NAJAVE

Cloud 68 u Močvari 3. ožujka

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Nakon dugogodišnje pauze, Višeslav, gitarist, tekstopisac i skladatelj, ponovo se odlučio ozbiljnije primiti gitaru u ruke, pozvavši starog prijatelja Marka, te članove… više »

NAJAVE

Homeboy Sandman & Edan sutra u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Počet ćemo najavu skromno i reći da se radi samo o najboljem hip hop koncertu 2019., premda će se održati u veljači.  Skromno, jer lako može ispasti najboljim esencijalno hip hop… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – DJ LADY GI

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Vrlo su često masovna okupljališta mladih, koncerti, ali i izvođenje elektronske glazbe. Razgovaramo s Ivanom Grubišić, poznatijom kao DJ LADY GI Istaknuti ste DJ, vrlo ste… više »

NAJAVE

Knap beat sa Stjepanom Jimmyjem Stanićem i Sexy Boys triom

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

U subotu, 23. veljače u zagrebačkom KNAP-u od 20 sati očekuje nas zanimljiv projekt - Večer jazza i poezije - Knap beat sa Stjepanom Jimmyjem Stanićem i Sexy Boys triom, te spisateljima… više »

NAJAVE

Jura Stublić & Film - Tradicionalan proljetni koncert u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Jura Stublić & njegova grupa Film održati će 30. ožujka u Tvornici kulture svoj već tradicionalan proljetni koncert kojim će se ujedno obilježiti i 30 godina od objave albuma… više »

NAJAVE

EXIT objavio žestoka gitarska pojačanja za Explosive pozornicu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Ekstremna pozornica za ekstremne ljude, čuveni Explosive Stage smješten u rovovima Tvrđave, ove godine bit će pravo poprište fanova žešćeg zvuka EXIT festivala. Uz već… više »

NAJAVE

A Weekend Block Party uz dub, hip-hop, house i soul

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Zagrebački festival pod otvorenim nebom, A Weekend Block Party, vraća se ovog proljeća u dvorište The Garden Brewery na Žitnjaku, i to od 28. do 31. ožujka. Nakon odličnog… više »

NAJAVE

Ischariotzcky na Akustici 19. veljače

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Grupa Ischariotzcky će u Rockmarku u utorak 19. veljače predstaviti prvi album i najaviti samostalni zagrebački koncert planiran 23. istog mjeseca u Tvornici kulture. Program Akustika ugostit… više »

INMUSIC 2019

Suede novo veliko ime INmusic festivala #14

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Suede, ključno ime britanske "velike četvorke" i jedan od predvodnika Brit pop revolucije, po prvi put u Hrvatskoj u sklopu impresivnog line-upa INmusic festivala #14! Suede su se službeno… više »

NAJAVE

EXIT Dance Arena jača nego ikad!

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Nakon što je svoj povratak na jednu od najvećih svjetskih elektronskih pozornica prvi potvrdio veliki Carl Cox, i ostali najtraženiji headlineri današnjice redom su upisali… više »

NAJAVE

DJ Yella, član legendarne rap grupe N.W.A, u The Garden Brewery 6. ožujka

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

DJ Yella, originalni član N.W.A legendarne i najbrutalnije rap grupe, premijerno dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u srijedu, 6. ožujka, u sklopu proslave 25. obljetnice Blackouta.… više »

KONCERTI

Prodano već 1500 ulaznica za koncert "Dinamovo proljeće"

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Udruga članova GNK Dinamo "Dinamo - to smo mi" prije desetak dana predstavila je niz kulturnih aktivnosti pod nazivom 'Dinamovo proljeće'. Prva na redu je izložba povijesno vrijednih… više »

NAJAVE

Zagreb Beer Fest otkriva prva glazbena imena trećeg izdanja!

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

 Zagreb Beer Fest u samo dvije godine postigao je status najposjećenijeg festivala takve vrste u Hrvatskoj, a najavljeno je i njegovo treće izdanje koje će se održati od 16. do 19.… više »

skrolaj na vrh