Glazba
FESTIVALI

Na Sea Star stižu svi članovi Wu-Tang Clana

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

U svega tjedan dana najava dolaska Wu-Tang Clana na Sea Star Festival zapalila je čitavu regiju. Dolazak najvećeg svjetskog hip hop kolektiva u umašku lagunu Stella Maris bit će njihov… više »

NAJAVE

Monika Leskovar gošća Majstorskog ciklusa

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

U četvrtak, 18. travnja u 19.30 u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se koncert Simfonijskog orkestra HRT-a iz Majstorskog ciklusa. Simfonijskim orkestrom HRT-a ravnat će… više »

FONOKINOTEKA

Večer jazz standarda i evergreena uz Jimmyja Stanića

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Novo izdanje FonoKinoteke, glazbenog programa kina Kinoteka, koje će se održati 27. travnja ugostit će legendu hrvatske zabavne i jazz-glazbe, Jimmyja Stanića. Ovaj neumorni… više »

Naša djeca nikada neće znati koja je veza između ova dva predmeta
WOW!

Vraćaju se audio kazete

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Dobro poznata svima koji su odrasli u 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća, kazeta uživa u neobičnom 'comebacku' jer mnogi poznati izvođači, poput Taylor Swift, Jay-Z-ja ili Lane… više »

FESTIVALI

Dance superzvijezda Mahmut Orhan na Sea Staru

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mahmut Orhan, istanbulski house producent i DJ čiji su planetarni megahitovi osvojili svjetske top liste, pojačati će zvjezdanu postavu ovogodišnjeg Sea Stara koja će sletjeti u… više »

INMUSIC 2019

The Ills i Run Sofa nova imena Europavox stagea na INmusic festivalu #14

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Slovački The Ills i belgijski Run Sofa najnovija su pojačanja Europavox projekta na ovogodišnjem INmusic festivalu! The Ills su nastali 2008. godine u Bratislavi, a unatoč činjenici… više »

NAJAVE

Beirut u Tvornici kulture 13. listopada

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Beirut, kultni američki indie folk band, predvođen Zachom Condonom, premijerno dolazi u naše krajeve i to 13. listopada, u zagrebačku Tvornicu kulture. Beirut - "Postcards From Italy"… više »

FESTIVALI

Hladno pivo za sve koji dođu na start ljetne sezone u Umagu

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Najveći regionalni punk rock bend Hladno pivo nastupit će na Sea Star Festivalu koji se i ove godine održava 24. i 25. svibnja u laguni Stella Maris u Umagu. Uz već najavljene headlinere i… više »

NAJAVE

Let 3 dva dana u Saxu!

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Prvi koncert Leta 3 u Saxu rasprodan je dva tjedna prije održavanja pa je zbog iznimnog interesa ponuđen još jedan termin. Za subotu, 13. travnja nema više ulaznica,… više »

FESTIVALI

Pojačanja na Addiko Fusion pozornici EXITa

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Addiko Fusion pozornica na EXIT festivalu svakoga srpnja u skladu sa svojim dvodesetljetnim imenom i konceptom publici na gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave isporuči pažljiv miks… više »

INMUSIC 2019

Siddharta stiže na INmusic festival #14

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Vrhunskom lineupu INmusic festivala #14 pridružuje se i Siddharta, grupa koja je na slovenskoj glazbenoj sceni u više od dva desetljeća ostavila dubok trag. Okupili su se još… više »

DOĐITE

Miris Mediterana uz Igora Geržinu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Nakon nastupa na ovogodišnjem Porinu i osvajanja Porina za najbolji instrumentalni album, naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina predstavit će novi koncertni program pod… više »

NAJAVE

Porinima ovjenčani "Pandaland" Zvjezdan Ružić Sexteta ovaj petak uživo u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Vrijeme je za nove koncerte u sklopu programa Jazz Point Novi Zagreb! Ovaj travanj u goste nam dolazi Zvjezdan Ružić Sextet koji će nam predstaviti skladbe sa zadnjeg albuma "Pandaland" u… više »

NAJAVE

Muzički biennale Zagreb 9. travnja donosi program i u MSU

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Jubilarni 30. muzički biennale Zagreb svečano je otvoren u subotu navečer izvedbom djela 'The Garden' Richarda Ayresa, a tijekom festivala program se održava na nekoliko lokacija diljem… više »

FESTIVALI

Hoomstock 2019. otkriva sve svoje adute!

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Tik-tak sat otkucava! Tek tri mjeseca dijele nas do 14. izdanja Hoomstocka, festivala koji će 5. i 6. srpnja na dobro znanoj lokaciji igrališta Osnovne škole Viktora Kovačića u… više »

skrolaj na vrh