Glazba
INMUSIC 2022

Sleaford Mods novo pojačanje INmusic festivala #15!

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

'Minimalno i brutalno' - najsažetiji je opis glazbe koju stvaraju Sleaford Mods. Osnovani 2007. godine u Nottinghamu, osovinu Sleaford Mods projekta čini polemičan i političan tekstopisac i… više »

NAJAVE

Zanimljiv tjedni program u AKC Medika

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

U srijedu 13.10.2021. ugošćujemo prijatelje iz Brazila, dva black metal benda „Power from hell" i „Outlaw"; „Power from hell" trenutno je na turneji i predstavljaju… više »

NAJAVE

Garage gimnastika u klubu Močvara

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Nakon poduže koncertne stanke koju je svima pa i njima donio Covid-19, prvoborci garage rock scene Erotic Biljan and His Heretics napokon će 15.… više »

NAJAVE

Mark Mrakovčić & Šiza u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Respektabilni glazbeni producent Mark Mrakovčić i energični dvojac Šiza u četvrtak 14. listopada podijelit će pozornicu Vintage Industriala u službi koncertne promocije vinilnih… više »

GLAZBA

Jazzy Halloween 2021.

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

U suradnji sa River Jazz Festom, festivalom protkanim kulturnom baštinom, tradicijom življenja i kulturom plovidbe na Savi, Dravi i Dunavu, čast da otvori prvi Jazzy Halloween u… više »

KONCERTI

Danas je koncert 10 godina JeboTona

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

10 godina jebotona, 10 godina jeboton fešti. Ove godine obljetnički idemo jače nego ikad. LINEUP: PORTO MORTO svira PortofonJEBOTON ANSAMBLPEGLICA I KOMANDOSTROPHY… više »

NAJAVE

Perpetuum Jazzile u Lisinskom

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Omiljeni od kritike, slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji I širokoj  paleti glazbenih… više »

MUZA

100. obljetnica osnutka Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Najstarija visokoškolska glazbena institucija u Hrvatskoj slavi jubilaran rođendan. Nastala je na temeljima zagrebačkog Musikvereina i njegove glazbene škole iz 1829., a kroz… više »

GLAZBA

Započinje nova koncertna sezona Cantus Ansambla

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Cantus AnsamblBerislav Šipuš, dirigentLidija Horvat Dunjko, sopran Program: Béla Bartók, Contrasts, za violinu, klarinet i klavir Milko… više »

NAJAVE

Najave programa za 9. i 10. listopad AKC ATTACK

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Volta u dvorištu Medike 8. 10 Zagrebačka jesen rezervirana je petkom za zvukove elektronike i gostovanja, a u goste nam dolazi Bucalo, beogradski DJ i član kolektiva SUTRA koji će… više »

NAJAVE

Hrvatski gitarski kvartet u CKI Maksimir

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Hrvatski gitarski kvartet u subotu, 9. listopada u Centru za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18 u 19:00 sati održat će besplatan koncert „Invierno… više »

NAJAVE

Svemirko ima koncertnu promociju novog albuma

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Treći Svemirkov studijski album, "Skalamerija", završni je dio "-ija" trilogije. Drugačiji, vještiji i progresivniji od prethodnika "Tunguzija" i "Vanilija" dostojan je… više »

KONCERTI

Trio Franolić Ćulap Gabrić u Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Vrelo zvuka ne posustaje! Močvarin program posvećen world music glazbi donosi vam nastup Trija Franolić Ćulap Gabrić. Ovaj trio izvodi autorske kompozicije u kojima spajaju elemente… više »

NAJAVE

U listopadu nastup Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Legendarni glumac, pjesnik i glazbenik 27. listopada dolazi u Lisinski pružiti publici novo fantastično druženje uz glazbu i stihove. Rade Šerbedžija nedavno je objavio album Ne okreći… više »

NAJAVE

Kurt Elling u studenome nastupa u Lisinskom

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Kurt Elling slavan je po svojoj jedinstvenoj mješavini razigranosti i pjesničke senzibilnosti, a ugledni su ga kritičari i čitatelji cijenjenih časopisa poput DownBeat i Jazz… više »

skrolaj na vrh