Zagreb
COOL

Proglašen najbolji baristi Hrvatske i najavljena kampanja Meet With A Poem

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu održano je finalno natjecanje Julius Meinl Barista Championship te najava kampanje Meet With A Poem. Toplo vrijeme privuklo je mnoge posjetitelje, koji su… više »

COOL

Meet With A Poem na Cvjetnom ove subote

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Volite li u subotu prošetati gradom, pozivamo vas na finu kavicuu subotu, 28.9 od 10 do 15 sati na Cvjetni trg. Sudjelujte u predstavljanju globalne Julius Meinl kampanje Meet With A… više »

HUMANITARNO

Nova humanitarna akcija - NOVI početak

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Akcija "Novi početak" je prijavljena Gradskom uredu i vodi se pod evidencijskim brojem GZG-HA/USI-19-54. Radi se o jednoj hrabroj, ali uplašenoj majci i njezinom dijetetu. Nakon… više »

EHHH...

Zagreb - centar grada zatvoren za vozila

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Povodom Europskog tjedna mobilnosti u nedjelja 22. rujna 2019. godine u trajanju 8 do 20 sati, određuje se zatvaranje prometa u središnjoj zoni Grada Zagreba omeđenoj… više »

BRAVO

Kaufland ponovno donira svježe voće i povrće

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

„Kaufland škola voća i povrća" društveno je odgovoran projekt kojim će se djeci u osnovnim školama do kraja ove školske godine donirati preko 130 tona… više »

KVIZOVI

U rujnu nedjelju zadnju serviramo KOZu na pladnju

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

U nedjelju, 29. rujna, s početkom u 19:15 sati u Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo novu, 75. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom jednog… više »

LOOL

Milan Bandić - predsjednički kandidat

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Milan Bandić kandidirat će se za predsjednika RH - ne onaj koji skuplja žetončiće i milijunčiće, već redatelj formerly known as Dario Juričan, autor filmova Gazda i Gazda: Početak u kojima je… više »

SAJMOVI

Whisky Leaks sajam ponovno u Zagrebu

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Fine Stvari drugu godinu zaredom organiziraju Whisky Leaks 2nd fill sajam za sve ljubitelje whiskyja i one znatiželjne koji žele otkriti čari ovog posebnog pića. Sajam će se održati u… više »

DOĐITE

PET TREKKING - prva humanitarno sportsko rekreativna utrka

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Ove subote, 21. rujna omiljeno zagrebačko izletište PP Medvednica ugostit će prvu humanitarno sportsko rekreativnu utrku za vlasnike pasa i ostalih kućnih ljubimaca - Pet Trekking. Ovo… više »

OPREZ

Privremena regulacija prometa zbog Red Bull Soapbox utrke 2019

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Autobusni terminal Kaptol privremeno će biti zatvoren od petka, 13. rujna od 12 sati, do ranih jutarnjih sati nedjelje, 15. rujna, zbog održavanja „Red Bull Soapbox utrke… više »

DOĐITE

Filmovi, kvizovi, ples i nagrade u #EUandME zoni ovoga petka na Zrinjevcu

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Za sve građane, osobito one u dobi od 18 do 35 godina, Predstavništvo Europske komisije u Zagrebu organizira u petak, 13. rujna na Zrinjevcu posebno događanje posvećeno onima koji se… više »

KVIZOVI

KOZa se vraća u svoju dvoranu!

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Nakon skitanja po livadama, KOZa se vraća u svoj dom. U nedjelju, 15. rujna, s početkom u 19:15 u Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10) pod vodstvom Maksima Mrvice… više »

SJAJNO!

Pop Up Drame od 10. do 15. rujna ponovno na zagrebačkim ulicama!

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

PopUp Drama, umjetnički projekt redateljice Anje Maksić Japundžić u suradnji s dizajnericom Dženisom Pecotić i likovnom umjetnicom Tihanom Cizelj i ovoga rujna na frekventnim zagrebačkim… više »

GROWING UP!

Piknik za školarce – JoomBoos Meetup

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Hej, hej,...  samo na Growing Up-u ponovo Piknik za školarce u organizaciji 24 sata i druženje sa poznatim Joomboosovcima. Ne propustite priliku doći, poslikati se i podružiti se… više »

COOL

Završen još jedan GRAWE noćni maraton

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Zagrebački Bundek i Savski nasip i ove su posljednje subote u kolovozu, šestu godinu za redom, osvijetlili brojni zaljubljenici u trčanje koji su na GRAWE noćnom maratonu trčali pod… više »

skrolaj na vrh