Zagreb
HUMANITARNO

Jakna za drugoga ispred Bookse do 17. siječnja

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Portal Dobrote i Ljudi za ljude ove zime u Zagrebu pokreću humanirarnu akciju nazvanu Jakna za drugoga! Od 10.1.2019. do četvrtka 17.1.2019. od 17 do 20 sati ispred Bookse, Martićeva ul. 14d… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Sveta Tri kralja 2019.

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Radno vrijeme trgovina na blagdan Sveta Tri kralja 2019. DIONADiona radno vrijeme Sveta Tri kralja. nedjelja 6. siječnja - nedjeljno radno vrijeme… više »

SLAVLJE

Doček Nove godine u zagrebačkim klubovima i na Adventu

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Doček Nove 2019. godine u zagrebačkim kafićima i klubovima, kao i na adventskim događanjima izgleda ovako... pa kol'ko para, tol'ko muzike! Fuliranje (18h)NYE Defected - Todd Terry, Peznt,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2018. i Novu 2019. godinu

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru 2018. i Novu 2019. godinu u najvećem broju trgovina i shopping centara jednako je onome od prošle godine, iako su za Badnjak pokazali više… više »

DOČEK NOVE

Doček 2019. godine na Zrinjevcu, Ledenom parku i u Maksimiru

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

I ove godine, zagrebačke ulice i trgovi na silvestarsku će noć obilovati brojnim glazbenim programima, a otvorene će biti i gastro-kućice s bogatom ponudom blagdanskih jela i pića! U jednom… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2018.

objavljeno prije 8 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2018. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje polako se mijenja u odnosu na dosadašnju praksu, jer… više »

PISMA ČITATELJA

Bandićev subdemokratski i groteskni izborni legitimitet!

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Milan Bandić 2017.g. po šesti je put pobijedio na izborima za gradonačelnika Grada Zagreba. U drugome krugu izbora koji su održani 4. lipnja 2017.g. dobio je 51,79 posto glasova ukupne… više »

SJAJNO!

Predstavljanje kalendara Prijatelji

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Kraj izuzetno dinamične godine, obilježilo je Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca, kalendarom za sljedeću, te njegovim predstavljanjem u Zagrebu u četvrtak, na adresi… više »

PRIKLJUČITE SE!

Tomfa iz Kawasaki 3p i Helping Animals napravili kampanju Stop petardama

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Stiže vrijeme veselja koje je nekome zapravo noćna mora... Volonteri projekta Helping Animals u kojem je i Tomislav Vukelić - Tomfa iz benda Kawasaki 3p su došli na ideju kako… više »

INICIJATIVA

Bicikl je rješenje za prometne probleme

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Danas završava kampanja Biciklom na posao i Advent 2018, međutim iz Sindikata biciklista pozivaju građane da i dalje koriste bicikl, javni prijevoz ili pješače kako ne bi bili… više »

NAPOKON!

I Zagreb propisao trajnu sterilizaciju pasa i mačaka!

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Propisivanjem trajne sterilizacije u danas izglasanoj Odluci o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, Grad Zagreb pridružio se više od 130 dobrih primjera gradova i općina koji su… više »

HUMANITARNO

Zagreb Advent Run okupio oko 2500 sudionika

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Oko 2500 sudionika s plavim kapica Djeda Božićnjaka protrčalo je u nedjelju čarobno ukrašenim centrom Zagreba u sklopu kostimirane utrke humanitarnog karaktera Zagreb Advent Run.… više »

EHHH...

Zatvara se rotor Remetinec, slijedi li kaos?

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Rotor Remetinec zatvara se danas, 16. prosinca u 9 ujutro zbog početka druge faze radova, te će 19 autobusnih linija koje uobičajeno prometuju rotorom do kraja siječnja 2020. godine, biti… više »

KAOS

Posebna regulacija prometa zbog adventske utrke

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Posebna regulacija prometa zbog hodačkog i trkačkog događanja Zagreb Advent Run u nedjelju 16. prosinca uzrokovat će probleme u prometu najužeg gradskog središta, javljaju… više »

DOĐITE

Zagreb Advent Run – kostimirani sudionici iz 29 zemalja svijeta trče protiv dijabetesa

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Mnoštvo trkača kostimiranih u vilenjake, sobove, Djedove Božićnjake i druge likove iz mašte i ove će godine protrčati najatraktivnijim adventskim lokacijama u sklopu jedinstvene… više »

skrolaj na vrh