Zagreb
PERFORMANS

Na Adventu gomila aktivista u potresnom apelu za životinje

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Prevladavajućim crvenim ukrasima na zagrebačkom Adventu u subotu 14. 12. 2019. u 11 sati pridonijet će i udruga Prijatelji životinja. Ona će na Trgu bana Jelačića, povodom Međunarodnog dana… više »

DOĐITE

Svi putevi vode na (kroz) Zagrebačku adventsku čaroliju

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Prošetati adventom u centru Zagreba više je nego čarobno, stoga prošećite Zagrebačkom adventskom čarolijom kroz najljepše ulice grada. Krenete li od Trga bana… više »

KVIZOVI

Tko do Metropolisa po hladnoći dogura, čeka ga naše opće znanje i kultura

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

u nedjelju, 8. prosinca, s početkom u 19:15 sati odigrat ćemo jubilarnu 80. KOZu, kviz općeg znanja. Mjesto radnje, kao i uvijek, bit će Metropolis (Avenija Dubrovnik… više »

IDEMO?

Sezona klizanja 2019/2020

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Sezona klizanja je u punom jeku, pa da vidimo kako su na zagrebačkim klizalištima raspoređeni termini za građanstvo: Dom sportova Četvrtkom i petkom građani mogu klizati od 20-21:30… više »

BUNA

Sindikat biciklista protiv odluke o uklanjanju bicikla

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Sindikat biciklista upozorava na licemjerni i neopravdani potez Grada Zagreba, na izmjenu Odluke o komunalnom redu kojom će gradske službe uklanjati "nepropisno parkirane" bicikle. Radi se o… više »

ADVENT

Zagrebačka adventska čarolija oživjela Petrićevu

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Zagrebačka Petrićeva ulica zanimljivog je potpisa! Ne samo što spaja Ilicu i Bogovićevu kod znamenitog „Sunca", nego nosi ime po hrvatskom filozofu i velikom putniku koji je… više »

KVIZOVI

Laško filmsko-televizijska specijalka #3

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

U subotu, 7. prosinca, s početkom u 17:00 sati zaigrat ćemo novi tematski kviz u suradnji s Laško pivom. Za vas smo pripremili filmsko-televizijski kviz od 60… više »

PROBLEMI?

Zagrebački podstanari ostaju bez stanova zbog EU-birokrata?

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Hrvatsku, a posebno Zagreb, očekuje s početkom iduće godine dosad nepoznato iskušenje - obaveza ugošćenja više desetaka tisuća europskih diplomata i činovnika u okviru… više »

ADVENT

5 zanimljivosti zbog kojih ćete se odmah uputiti na EU Advent

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

U subotu je u super atmosferi, koncertom elektro-akustičnog pop sastava Detour, službeno započeo popularni Advent na Europskom trgu. Prepoznatljiv po kvalitetnom i urbanom programu, EU… više »

ADVENT

Apetitlih Advent na Zrinjevcu

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Zimska bajka na Zrinjevcu već godinama donosi adventsku radost u jedan od najljepših hrvatskih gradskih parkova, a ove godine sprema Apetitlih - posebno iznenađenje za sve ljubitelje… više »

SJAJNO!

Na Velesajmu se otvara najveći family entertainment centar u Europi

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Zagreb će početkom prosinca dobiti najveći family entertainment centar u Europi, a s njim i stotinjak novih radnih mjesta na pet minuta od centra grada! Riječ je o mega projektu grupe koja je… više »

ADVENT

Počeo je gourmingle na Fuliranju

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Slatkom radionicom održanom u Samsung Holiday Houseu, gdje je vrsna slastičarka Tea Mamut pokazala kako pripremiti Galetini kolačiće, otvoreno je Fuliranje Gourmingle. Već osmu godinu… više »

ČESTITAMO

Zvijezda majoneza proslavila 60. rođendan

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Zvijezda majoneza proslavila je 60. rođendan u utorak na Festivalu majoneze u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar na kojem su s guštom i bez grižnje savjesti uživali hedonisti poput Andree… više »

DOĐITE

Dobro se zagrijte na EU Adventu

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Početak adventskog razdoblja u Zagrebu u subotu 30. studenog obilježit će se i na Europskom trgu gdje će nastupom elektro-akustičnog pop benda Detour službeno započeti… više »

KVIZOVI

Službena zima sve je bliže, druga KOZa u studenom stiže

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

U četvrtak, 28. 11., zaigrat ćemo 79. po redu KOZu, kviz općeg znanja, u prostoru novozagrebačkog Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10). Pod vodstvom najboljeg domaćeg… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh