Zagreb
AKCIJA

Šapa gore za volontere

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Zadanja ovogodišnja akcija Udomljavanje je fora koju organizira Grad Zagreb sa svojim skloništem za životinje u suradnji s udrugama Noina arka i Prijatelji životinja odvija se… više »

PRIJAVITE SE :)

Zagreb Advent Run - kostimirani sudionici najzabavnije utrke ove godine trče za dijabetičare

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Tisuće kostimiranih trkača - vilenjaka, Djedova Božićnjaka i drugih likova iz mašte - ove će godine protrčati središtem blagdanski ukrašenog Zagreba te podržati borbu… više »

DOĐITE

Testiranje inteligencije - MENSA u subotu u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Zagrebu u subotu, 10. studenog 2018. godine u prostoru Udruge, Ulica grada… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za studeni 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

HR-DAZG-217 Ženska učiteljska škola sestara milosrdnica, 1. Opći spisi, spis br. 147/1924. U spisima Učiteljske škole milosrdnih sestara može se naći i knjižica o povijesti… više »

DOĐITE

Foto Njuške - humanitarno edukativna izložba

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Humanitarno edukativna izložba Foto Njuške dio je projekta volontera/fotografa Helping Animals s ciljem pomaganja pri udomljavanju napuštenih životinja. Dobra fotografija… više »

AKCIJA

Obrišite krv s vaših ruku – postanite vegani

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Aktivisti Prijatelja životinja, povodom Svjetskog dana veganstva koji se diljem svijeta slavi 1. studenoga, osmislili su zanimljiv performans kojim su uprizorili odgovornost svakog pojedinca… više »

ZAPAMTITE!

Privremena regulacija prometa za Dan Svih svetih

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

A. PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA Privremena regulacija prometa u zonama glavnih gradskih groblja, provoditi će se od 27.10. do 4.11.2018.g., ovisno o pojedinim grobljima. Na dan 1. 11.… više »

SVI SVETI

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2018. je, zapravo, gotovo jednako prethodnim godinama, a i ostalim blagdanima u Hrvatskoj - nedjeljni… više »

NAJAVE

ZNAK - kviz znanja u Vintage Industrialu 1. studenoga

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Nakon što obiđeš i prisjetiš se svih bliskih i milih koji su napustili ovaj svijet, dođi se ugrijati u Savsku 160 i zabaviti na novoj ediciji ZNAKA - kviza znanja. … više »

KVIZ

Polako već sad s prijavom kreni, veselo KOZom pozdravi studeni!

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

U nedjelju, 4. studenog, s početkom u 19:15 sati u prostoru Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10, Zagreb) odigrat ćemo 57. izdanje KOZe, kviza općeg znanja. Kroz… više »

JAVITE SE!

Počele prijave na radionice u sklopu projekta "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost"

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Prostor rodne i medijske kulture 'K-zona' poziva osobe starije od 55 godina da se prijave na filmsku radionicu i radionicu pjevanja i glasa kroz koje će se tematizirati život na… više »

DOĐITE

Mapiranje Trešnjevke - Jarun, Gredice, Horvati

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Centar za kulturu Trešnjevka  i projekt Mapiranje Trešnjevke pozivaju, 26. listopada s početkom u 18 sati na šetnju pod… više »

JAVITE SE!

Humanitarno fotografiranje za obnovu skloništa Čakovec

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

U subotu, 27.10 od 09 -14 sati na Platou Matis - Lisinski održat će se humanitarno fotografiranje obitelji i njihovih kućnih ljubimaca u svrhu prikupljanja donacija za obnovu… više »

CEKAPE

Otvoreni sat radionice Eseji za srednjoškolce

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

U petak, 16. studenog u 19:30 u Gajevoj 10 organiziramo otvoreni sat radionice Eseji za srednjoškolce na engleskom jeziku. Radionicu vodi profesorica Jelena Primorac. Kvalitetno… više »

SAJMOVI

Interliber po 41. put od 13. do 18. studenoga

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Zagrebački velesajam i ove godine u studenom postaje in mjesto u gradu. Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER vraća se od 13. do 18. studenog na radost svih knjigoljubaca.… više »

skrolaj na vrh