Zagreb
OPREZ

Zagrebačka policija upozorava na prevarante

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Zagrebačka policija upozorila je u petak građane da budu oprezni s 'nepoznatim gostima' pa čak i s onima koji prethodno nazovu kako bi 'najavili' svoj dolazak. ''Ukoliko sumnjate na osobe… više »

DOĐITE

Popularni Mali piknik uskoro ponovno na Gornjem gradu

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Mali piknik ove godine vraća se na Gornji grad u drugoj polovici kolovoza, a uz već uobičajena druženja četvrtkom, na dekicama s pogledom na grad po novome možete uživati i petkom. … više »

KOZA!

KOZa pod vedrim nebom 24. kolovoza

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Nakon što nam je zlobno nebo malo pokvarilo planove da prošlu kvizašku sezonu zatvorimo spektaklom, odlučili smo na još bolji način otvoriti sljedeću.… više »

DOĐITE

Le Grič – prošećite romantičnom stranom Zagreba

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Rado biste običan izlazak zamijenili neobičnim, od barova draži su vam parkovi, najljepše vam je sjediti "rame uz rame", nepovratni ste spontani romantik ili jednostavno volite sve s… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2019. i ove će se godine slaviti radno - barem što se tiče trgovaca koji će… više »

UKLJUČITE SE!

Udruženja arhitekata pozivaju građane na javnu raspravu o zagrebačkom GUP-u

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Stručna udruženja i ustanove s područja arhitekture i urbanizma u četvrtak su poručili kako će i dalje aktivno sudjelovati u ponovljenoj javnoj raspravi o generalnom urbanističkom planu (GUP)… više »

DOĐITE

Tko su međunarodni umjetnici koji će ovog kolovoza ostaviti svoj trag „OKOLO“ po Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci

Drugo izdanje umjetničkog projekta „Okolo", koje će se održati u Zagrebu od 17. kolovoza do 1. rujna, objedinit će niz zanimljivih urbanih intervencija na više od 25… više »

NAJAVE

12. ZeGeVege festival održivog življenja

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Već dvanaestu godinu za redom Udruga Prijatelji životinja educira javnost o važnosti prelaska na biljnu prehranu čime se izravno spašavaju životi životinja, sprječava masovno zagađenje… više »

SJAJNO!

Počelo je Ljeto na Zrinjevcu

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koji su rasplesali brojne goste zelene oaze u centru grada. Ljeto na Zrinjevcu građanima pružaju priliku uživanja u… više »

NAJAVE

Umjetnički projekt Art park ostaje na Ribnjaku do kraja ljeta

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Sredinom lipnja svoju ljetnu priču Art park je preselio na novu umjetničku adresu - u najljepšu hladovinu zagrebačkog parka Ribnjak. Nova se lokacija za projekt koji je protekle tri… više »

COOL

U kolovozu ponovno šećemo „OKOLO“ po Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, prošle je godine održano prvo izdanje umjetničkog projekta „Okolo", koji je malim intervencijama u samo tkivo grada oživio niz… više »

NAJAVE

Novi tjedan Ljeta na Savi

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Brojnim sportsko-rekreativnim i kulturnim aktivnostima uz tok rijeke Save nastavlja se raznoliki program manifestacije 'Ljeto na Savi', koja od ove godine građanima Zagreba nudi novo… više »

DOĐITE

"Ljeto na Savi" - detaljan program aktivnosti od 12. do 19. srpnja

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Brojnim sportsko-rekreativnim i kulturnim aktivnostima uz tok rijeke Save nastavlja se raznoliki program manifestacije 'Ljeto na Savi', koja od ove godine građanima Zagreba nudi novo… više »

DOĐITE

Dvorišta po šest put od petka, 12. srpnja

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Šestu godinu zaredom - omiljena zagrebačka manifestacija ponovno je s nama! Od ovog petka 12. srpnja pa sve do nedjelje 21. srpnja zakačite se po šesti put za - Dvorišta!… više »

DOĐITE

Ljeto se vraća na Zrinjevac

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u . najljepšem zagrebačkom parku. Posjetite nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu koje u… više »

skrolaj na vrh