Zagreb
ŠETNJE

Mapiranje Trešnjevke - posjet zgradi Pučkog otvorenog učilišta

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u subotu, 23. ožujka 2019. u 10 sati posjet zgradi Pučkog otvorenog… više »

UKLJUČITE SE!

Uskršnja čarobna škrinjica Zagrebačkih humanitaraca opet otvorena

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

AKCIJA „USKRŠNJA ČAROBNA ŠKRINJICA ZAGREBAČKIH HUMANITARACA" Evidencijska oznaka akcije: GZG-HA/USI-19-11 Uskršnji zeko pronašao je ključeve Čarobne… više »

DOĐITE

Besplatni kazališni performans za mlade o destigmatizaciji debljine

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

U organizaciji Udruge za prevenciju prekomjerne težine i Grada Zagreba uoči obilježavanja „Hrvatskog dana osviještenosti o debljini" u petak 15. ožujka održat će se edukativni… više »

DOĐITE

Predstavljanje priručnika za pomoć obiteljima osoba oboljelih od Alzheimera

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Udruga za promicanje kvalitete suživota između ljudi i životinja „Plava šapa" i Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja „Merida" pozivamo vas na promociju… više »

DOĐITE

Bal pod maskama u Prečkom

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Centar za kulturu Trešnjevka, dobro poznati CeKaTe poziva vas na prvi prečkanski bal pod maskama! Ne štedite maštu jer će najbolja maska, a i najbolji plesač ili… više »

CEKATE

Trešnjevački dječji karneval u Cekateu

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

U nedjelju, 3. ožujka 2019. Centar za kulturu Trešnjevka obilježava fašnik kroz nekoliko zabavno-edukativnih sadržaja. Program, koji je namijenjen djeci,… više »

DOĐITE

Kako putovati besplatno! Kako osvojiti besplatna putovanja

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog… više »

PARTIJANJE

5. rođendan Whisky Fair Zagreb proslavio s više od 2.500 posjetitelja

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

5. Whisky Fair okupio je mnogobrojne poznavatelje i ljubitelje whiskyja koji, sudeći po rastu posjećenosti iz godine u godinu, stječe sve više poklonika u Hrvatskoj. Petu… više »

BRAVO

Zagreb je i ove godine među vodećim gradovima zimskog bicikliranja na posao

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Zagrepčani i Zagrepčanke i ove godine sudjeluju u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, a Zagreb je treći po broju prijava, pokazuju to brojke na web stranici… više »

DOĐITE

5. Whisky Fair Zagreb u znaku ekskluzivnih whiskyja i posebnih sajamskih cijena

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Već petu godinu u nizu zagrebački Whisky Fair u Plaza Event Centru okupit će whisky ljubitelje iz Hrvatske i regije. Oko 3000 posjetitelja će 8. i 9. veljače moći uživati u više od 150… više »

EHHH...

Zagreb pod "smećavom"

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Umjesto nižih cijena zbrinjavanja otpada uz maksimalnu reciklažu, građanima Zagreba prijete viši računi. Nedavno najavljeno drastično poskupljenje usluge zbrinjavanja otpada u Zagrebu… više »

POZIV

Volontirajte na ZagrebDoxu!

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Volontiranje na ZagrebDoxu donosi mogućnost gledanja odličnih dokumentaraca, priliku za druženje s drugim ljubiteljima filma u sjajnoj festivalskoj atmosferi i uvid u organizacijsku stranu… više »

NARAVNO!

Stroži nadzor mikročipiranja pasa u Zagrebu

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Komunalni redari Grada Zagreba kreću u strožu provjeru imaju li psi mikročipove. Naime, svi psi stariji od tri mjeseca po Zakonu o zaštiti životinja trebaju ga imati. Psi koji se nađu… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za siječanj 2019.

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

HR-DAZG-857 ZBIRKA ULČNIK IVAN, 1601. Fotografija prikazuje groficu Paulu Vojkffy - Fugger i groficu Anku Jellačić. više »

UDOMI ME!

Pomozite divnom Flynnu da pronađe svoj novi dom

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Flynn je pas koji je spašen iz romskih naselja u sklopu projekta kastracija. Došao je u Zagreb na skrb Nini i Antoniju u užasno lošem stanju. On se sada oporavio i… više »

skrolaj na vrh