Zagreb
NAJAVE

B3K slavi prvi rođendan, dođite u Nazorovu!

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

B3K, sada već prilično poznati skvot u Nazorovoj slavi prvi rođendan! Naravno, odlučili su ga proslaviti kako treba, pa su nam napisali kratko priopćenje.... Veljače 2018. skvotirali smo… više »

COOL

Zagreb dobiva prvi festival tenisica i ulične kulture

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Sneakerheadovi, ljubitelji tenisica, urbani kulturnjaci i kuleri Zagreba i čitave regije - imamo super vijesti za vas! Zagreb dobiva svoj prvi Sneakeroom - Festival tenisica i ulične… više »

POGANI GRAD...

Zatvara se kino Europa zbog... narodnjačkog kluba?!

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Kino Europa u nedjelju zatvara svoja vrata - odlučilo je tako u petak vodstvo kina i Boris T. Matić, direktor Zagreb Film Festivala (ZFF), umjetničke organizacije koja posljednjih deset… više »

DOĐITE

Buvljak u Šesnaestici 6. travnja

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra 'Šesnaestica', K-zona organizira prvi buvljak i razmjenu dobara za lokalno stanovništvo Trešnjevke-sjever;… više »

PRIKLJUČITE SE!

Uskrs na dar - akcija FB humanitaraca Zagreb

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Uskrs na dar je akcija koja se održava već sedmu godinu za redom. U mjesec dana, od 8. do 20. travnja, namirnice se trebaju prikupiti, posložiti, popisati, ispisati papire, a sve to mora… više »

AKTIVIZAM

Trans osobe marširale zagrebačkim ulicama

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Marš su organizirale udruge Trans Aid, Trans Mreža Balkan i Asocijacija Spektra koje ovim putem, između ostalog, traže usklađivanje zakonskih propisa i praksi o trans osobama u… više »

PUB KVIZ

Peti nastavak zagrebačkog KOZa kvizaškog kupa 5. travnja

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Vjerovali ili ne, već smo na sredini Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa! U petak, 5. travnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo petu po redu… više »

KVIZOVI

Sportska KOZa u petak u Metropolisu!

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Dragi ljubitelji i ljubiteljice KOZa kvizova koji smatrate da na našim kvizovima ima premalo sportskih pitanja, čujte i počujte! U petak, 29. ožujka, s početkom u 20:00… više »

DOĐITE

Marš za životinje treći puta u Zagrebu

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Iako svima još uvijek nisu do kraja slegnuli dojmovi s drugog Marša za životinje koji je održan u prosincu 2018., već naveliko teku pripreme za 3. Marš za životinje koji… više »

ŠETNJE

Mapiranje Trešnjevke - posjet zgradi Pučkog otvorenog učilišta

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u subotu, 23. ožujka 2019. u 10 sati posjet zgradi Pučkog otvorenog… više »

UKLJUČITE SE!

Uskršnja čarobna škrinjica Zagrebačkih humanitaraca opet otvorena

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

AKCIJA „USKRŠNJA ČAROBNA ŠKRINJICA ZAGREBAČKIH HUMANITARACA" Evidencijska oznaka akcije: GZG-HA/USI-19-11 Uskršnji zeko pronašao je ključeve Čarobne… više »

DOĐITE

Besplatni kazališni performans za mlade o destigmatizaciji debljine

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

U organizaciji Udruge za prevenciju prekomjerne težine i Grada Zagreba uoči obilježavanja „Hrvatskog dana osviještenosti o debljini" u petak 15. ožujka održat će se edukativni… više »

DOĐITE

Predstavljanje priručnika za pomoć obiteljima osoba oboljelih od Alzheimera

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Udruga za promicanje kvalitete suživota između ljudi i životinja „Plava šapa" i Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja „Merida" pozivamo vas na promociju… više »

DOĐITE

Bal pod maskama u Prečkom

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Centar za kulturu Trešnjevka, dobro poznati CeKaTe poziva vas na prvi prečkanski bal pod maskama! Ne štedite maštu jer će najbolja maska, a i najbolji plesač ili… više »

CEKATE

Trešnjevački dječji karneval u Cekateu

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

U nedjelju, 3. ožujka 2019. Centar za kulturu Trešnjevka obilježava fašnik kroz nekoliko zabavno-edukativnih sadržaja. Program, koji je namijenjen djeci,… više »

skrolaj na vrh