Zagreb
ZABAVNO

Dođite na 12. Dan društvenih igara

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Zagrebačka udruga Igranje u suradnji s velikogoričkom udrugom Talus poziva sve na 12. po redu Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje uz moderne društvene igre održat će se u… više »

MOBILNOST

Europski dan bez automobila, 22. rujna - centar grada pješačka zona

objavljeno prije 10 mjeseci

Europski dan bez automobila u petak, 22. rujna, ponovno će pretvoriti centar Zagreba u pješačku zonu jer će biti zabranjen promet motornih vozila u užem središtu Zagreba,… više »

DOĐITE

Udomljavanje je fora – edukacija je fora

objavljeno prije 10 mjeseci

Akcija „Udomljavanje je fora" u organizaciji Grada Zagreba i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba ''Dumovec'', u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, održat će se… više »

CEKATE

7. Obiteljski festival u Parku Stara Trešnjevka

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Centar za kulturu Trešnjevka već sedmu godinu za redom organizira OBITELJSKI FESTIVAL koji se održava u Parku Stara Trešnjevka s početkom u 11 sati. Ova manifestacija donosi… više »

DOĐITE

Najveći flash mob događaj za 5 dana i u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Samo jedna minuta gledanja u oči bit će dovoljna da vas u subotu 23. rujna na Trgu Bana Jelačića s početkom u 11h, u tjednu UN-ovog Međunarodnog dana mira, poveže s potpunim… više »

INFORMACIJE

Kad počinje sezona grijanja?

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Odgovor HEP-a prenosimo u cijelosti. "U skladu s Općim uvjetima za isporuku toplinske energije (NN 35/14, 129/15), ogrjevna sezona započinje razdobljem spremnosti za grijanje najranije 15.… više »

MLJAC!

Burgermanija na najjače na zagrebačkom Strossmajerovom trgu

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Sočni, mirisni i slasni hamburgeri od  14.9 do 24.9 „vladaju" Strossmayerovim trgom. Zagreb Burger Festival powered by Heinz otvara svoja vrata, a burgersko carstvo želi… više »

DOĐITE

Dan Vrbana - CekaTe u kvARTu

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu sa mjesnim odborom Vrbani već šestu godinu za redom sudjeluje u obrazovnim, kulturno-umjetničkim i sportskim aktivnostima kvarta. U… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za rujan 2017

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

HR-DAZG-200 Državna mješovita pučka škola Kaptol (1909. - 1930.), kut. 16 Na početku nove školske godine izdvojili smo neke školske radove učenika od 1 do 4… više »

DOĐITE

Svi na 10. ZeGeVege festival

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Svaki ZeGeVege festival središnji je godišnji događaj u Republici Hrvatskoj o održivom načinu života, etici prehrane i brizi za okoliš. 10. ZeGeVege festival još… više »

DOĐITE

Jameson Factory najluđa smjena

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Muka ti je ići na posao? Onda nikad nisi radio/la za mene. Moje ime je John Jameson. Davne 1780. godine pokrenuo sam svoju destileriju sanjajući da proizvedem najbolji whiskey na svijetu.… više »

DOĐITE

2. BeerYard festival u dvorištu Močvare

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem drugom izdanju održat će se 2.9.2017. u velikom dvorištu Močvare,… više »

NAJAVE

Zagreb Burger Festival u novom ruhu

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Na sveopće veselje svih ljubitelja hamburgera, uskoro počinje Zagreb Burger Festival. Fini miomirisi razigrat će vaše okusne pupoljke na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 14. do 24.… više »

NAJAVE

10 razloga za 10 godina ZeGeVege festivala

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Da se od veganske hrane može dobro najesti znaju već i ptice na grani. ZeGeVege festival, koji će se održati 8. i 9. rujna na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, i ove godine nudit će niz… više »

PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa zbog Hanžekovićevog memorijala

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Privremena regulacija prometa u Zagrebu stalna je pojava, a zbog održavanja 67. Hanžekovićevog memorijala i 3. Memorijala Ivana Ivančića promet će biti privremeno zatvoren na sljedećim… više »

skrolaj na vrh