Zagreb
DOĐITE

Najveći flash mob događaj za 5 dana i u Zagrebu

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Samo jedna minuta gledanja u oči bit će dovoljna da vas u subotu 23. rujna na Trgu Bana Jelačića s početkom u 11h, u tjednu UN-ovog Međunarodnog dana mira, poveže s potpunim… više »

INFORMACIJE

Kad počinje sezona grijanja?

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Odgovor HEP-a prenosimo u cijelosti. "U skladu s Općim uvjetima za isporuku toplinske energije (NN 35/14, 129/15), ogrjevna sezona započinje razdobljem spremnosti za grijanje najranije 15.… više »

MLJAC!

Burgermanija na najjače na zagrebačkom Strossmajerovom trgu

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Sočni, mirisni i slasni hamburgeri od  14.9 do 24.9 „vladaju" Strossmayerovim trgom. Zagreb Burger Festival powered by Heinz otvara svoja vrata, a burgersko carstvo želi… više »

DOĐITE

Dan Vrbana - CekaTe u kvARTu

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu sa mjesnim odborom Vrbani već šestu godinu za redom sudjeluje u obrazovnim, kulturno-umjetničkim i sportskim aktivnostima kvarta. U… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za rujan 2017

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

HR-DAZG-200 Državna mješovita pučka škola Kaptol (1909. - 1930.), kut. 16 Na početku nove školske godine izdvojili smo neke školske radove učenika od 1 do 4… više »

DOĐITE

Svi na 10. ZeGeVege festival

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Svaki ZeGeVege festival središnji je godišnji događaj u Republici Hrvatskoj o održivom načinu života, etici prehrane i brizi za okoliš. 10. ZeGeVege festival još… više »

DOĐITE

Jameson Factory najluđa smjena

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Muka ti je ići na posao? Onda nikad nisi radio/la za mene. Moje ime je John Jameson. Davne 1780. godine pokrenuo sam svoju destileriju sanjajući da proizvedem najbolji whiskey na svijetu.… više »

DOĐITE

2. BeerYard festival u dvorištu Močvare

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem drugom izdanju održat će se 2.9.2017. u velikom dvorištu Močvare,… više »

NAJAVE

Zagreb Burger Festival u novom ruhu

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Na sveopće veselje svih ljubitelja hamburgera, uskoro počinje Zagreb Burger Festival. Fini miomirisi razigrat će vaše okusne pupoljke na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 14. do 24.… više »

NAJAVE

10 razloga za 10 godina ZeGeVege festivala

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Da se od veganske hrane može dobro najesti znaju već i ptice na grani. ZeGeVege festival, koji će se održati 8. i 9. rujna na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, i ove godine nudit će niz… više »

PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa zbog Hanžekovićevog memorijala

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Privremena regulacija prometa u Zagrebu stalna je pojava, a zbog održavanja 67. Hanžekovićevog memorijala i 3. Memorijala Ivana Ivančića promet će biti privremeno zatvoren na sljedećim… više »

DOĐITE

Festival Svijet na tanjuru po treći put na Europskom trgu

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Europski trg u Zagrebu od 31.8. do 10.9. postat će dom 3. festivala svjetske kuhinje „Svijet na tanjuru". Ova gurmanska manifestacija u organizaciji Dobre Vibre uz ponudu delicija iz… više »

EH, DA ...

Radovi na zagrebačkim ulicama

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Zbog izvođenja radova obustavljen je promet u dijelu ulica u centru Zagreba. Informacija o privremenoj regulaciji prometa u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove… više »

DOĐITE

5 stvari koje Mali piknik čine posebnim

objavljeno prije 1 godinu

Ovogodišnji Mali piknik sve je bliži svome kraju - još samo dva četvrtka, 24. i 31. kolovoza od 18 do 23 sata, imate priliku uživati u najljepšem pikniku u… više »

INICIJATIVA

Grafit iznenađenja u Sigetu

objavljeno prije 1 godinu

Povodom obljetnice stote godišnjice rođenja Većeslava Holjevca, najproduktivnijeg gradonačelnika grada Zagreba na čijim idejama nastaje Novi Zagreb, na livadi u Sigetu nasuprot… više »

skrolaj na vrh