Varilux banner
Zagreb
Foto: Pexels
DOĐITE!

Tjedan dana 'craft' događanja i veliki vikend festival u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Poput drugih značajnih pivskih gradova, i naša će metropola dobiti prvi Zagreb Craft Beer Week (ZCBW) a glavni je događaj tjedna Zagreb Craft Beer Festival koji će se održati 1. i 2.… više »

PRIPREME

Advent na Strossu prepun je novih i atraktivnih sadržaja

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Na zagrebačkom Gornjem gradu prošle je godine po prvi put održan Advent na Strossu, a sudeći prema sjajnim reakcijama sudionika i posjetitelja, manifestacija će ove godine biti opet… više »

MAPIRANJE

Cvjetno naselje za napredne radoznalce

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Projekt Mapiranje Trešnjevke i CeKaTe pozivaju u subotu, 18. studenoga u 10 sati na još jednu ovogodišnju šetnju. Mjesto susreta je Slavonska avenija pokraj… više »

DOĐITE!

Zagreb Advent Run 2017. - trčimo za zdravlje u čarobnoj atmosferi Adventa

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Izbjeći poznato "blagdansko debljanje", učiniti nešto dobro za svoje zdravlje i tako učiniti dobro sebi ali i drugima prikupljanjem sredstava za plemeniti cilj te se odlično zabaviti u… više »

STROSS

Fuliranje - adventska atrakcija u srcu grada na novoj lokaciji

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Fuliranje  pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost.  Otkrijte naše adventsko carstvo na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između… više »

AKCIJA

No kill Zagreb, no kill Hrvatska

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

U subotu, 11. studenoga, od 9 do 15 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se Tradicionalna akcija koju Grad Zagreb i Ustanova Zoološki vrt grada Zagreba organiziraju u… više »

DOĐITE!

Otvoren jubilarni 40. Interliber

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Interliber ove godine slavi 40. rođendan, a jubilarnu obljetnicu središnjeg zagrebačkog jesenskog kulturnog događanja hrvatski nakladnici, kako najavljuju, i ove godine dočekuju s… više »

PRIKLJUČITE SE!

Čarobna škrinjica božićnih želja Zagrebačkih humanitaraca 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Ideja je sljedeća: imamo popis djece s godinama i njihovim željama za 'pod bor', Vas molimo da nam pomognete napuniti škrinjicu i ispuniti ove skromne želje najmlađih. Imamo i 24… više »

DOĐITE!

Učinite dobro djelo i zabavite se na proslavi rođendana Udruge Indigo

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Moglo bi se reći već tradicionalno Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj četvrti rođendan. Humanitarni koncert kojeg će glazbeno uveličati Ines Mlinarić (Markiz,… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec studeni 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Oglas gradskog poglavarstva iz 1910. godine o zabrani tociljanja (rolanja) na tociljkama na kotače (rolama), osobito u ulicama nizbrdo. HR-DAZG-872 Zbirka tiskovina, 3441 više »

1. 11.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2017. ograničeno je prema već prilično uigranoj varijanti - najviše trgovina i ove godine radi prema… više »

PROMET

Posebna regulacija prometa u Zagrebu za blagdan Svih svetih

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Posebna regulacija prometa u Zagrebu za blagdan Svih svetih počinje već danas, pogledajte gdje se i kako ne smijete voziti i kako doći do gradskih groblja. MIROGOJ 1. Zabranjuje se promet… više »

DOĐITE!

INTERLIBER, jubilarni 40. međunarodni sajam knjiga i učila 07. – 12. 11. 2017

objavljeno prije 1 godinu

INTERLIBER, najomiljeniji sajam za sve generacije ove godine obilježava svoje jubilarno, 40. izdanje koje će popratiti poseban kulturno-glazbeni program. Posjetitelje, kao i do sada očekuju… više »

ZANIMLJIVO!

Prvi charity shop u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 godinu

Ako je po nečemu Trešnjevka slična Londonu, onda je to činjenica kako je u njoj zaživio prvi, ako ne i jedini, charity shop u Hrvatskoj. Trgovinu rabljenim… više »

READYMADE ILICA

Razgovor s građanima o kretanju i prometu u centru Zagreba

objavljeno prije 1 godinu

Stanovnici Ilice i svi ostali zainteresirani građani Zagreba, dođite u utorak 17. listopada 2017. u 16 sati u prostor bivšeg javnog kupališta Dijana u dvorištu Ilice 8 i… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh