Zagreb
MAPIRANJE TREŠNJEVKE

Šetnja Staglišćem i sjevernim dijelom Vrbana

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u srijedu, 18. travnja, novu, proljetnu šetnju Staglišćem i sjevernim dijelom Vrbana.… više »

VIDITE LI?

Zašto je Sljeme „oćelavilo“?

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Dovoljno je iz bilo kojeg dijela Zagreba pogledati prema Medvednici, tim plućima hrvatskog glavnog grada i vidljivo je da se šuma na zagrebačkoj gori prorijedila. Godinama stižu… više »

NAJAVE

Tribina Psihologija identiteta – pitanja roda i spola

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i Suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku pozivaju sve zainteresirane na tribinu iz ciklusa… više »

POŽURITE

Prijave za Nagradu Luka Ritz do 13. travnja

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Kandidaturu za dodjelu Nagrade Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost mogu podnijeti zagrebačke osnovne i srednje škole, a kriteriji su sudjelovanje u humanitarnim… više »

DOĐITE

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja - 7. travnja, Cvjetni trg

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja 2018. u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo i u suradnji s Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, strukovni razred za… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za travanj 2018.

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

HR-DAZG-872  ZBIRKA TISKOVINA, 3493 Iz Zbirke tiskovina izdvojili smo Tarifu za dvoprežne podvoze (fijakere) u gradu Zagrebu iz 1917. godine. Tarifa je prihvaćena zaključkom… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2018.

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2018. je, za divno čudo, u najvećem lancu trgovina prilagođen i radnicima koji će napokon imati vremena za obitelj na ovaj… više »

DOĐITE

Mapiranje Trešnjevke u obrtu Ferrum

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Centar za kulturu Trešnjevka organizira, u četvrtak, 5. travnja novu proljetnu šetnju / posjet obrtničkoj radionici za restauriranje metala „Ferrum". Sastanak sudionika je… više »

RADIONICE

Čarobni prsti - Cool school radionice u CeKaTeu

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Centar za kulturu Trešnjevka organizira kreativne radionice za djecu u vrijeme trajanja proljetnih školskih praznika. Brojne zanimljive radionice edukativnog i zabavnog… više »

HUMANITARNO

"Ne daj se, Ines" - humanitarni glazbeno-scenski program za fotografkinju Ines Kotarac

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

"Ne daj se, Ines!" humanitarni je glazbeno-scenski program čiji je cilj prikupljanje sredstava za prijeko potrebno liječenje fotografkinje Ines Kotarac, koja se već dvije godine bori s… više »

TRIBINA 18

Uključiti mlade u procese odlučivanja

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Na tribini ''Pun kufer'', koja je održana 20. ožujka u 18. gimnaziji u Zagrebu, stotinjak srednjoškolaca, studenata, njihovih nastavnika i roditelja raspravljalo je o tome zašto… više »

TRIBINA

Udomi odgovorno, a ako kupuješ kupi odgovorno

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Prema procjeni Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo na ulici se godišnje nađe čak oko 15.000 pasa, dok se udomi približno njih 4.000, skloništa su… više »

DOĐITE

Tribina 18 - Pun mi je kufer!

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Tribina 18 projekt je poticanja mladih na uključivanje u procese parlamentarne demokracije putem javnih tribina s unaprijed definiranom aktualnom tematikom vezanom uz mlade namijenjena… više »

TULUUM

Vikend sv. Patricka u Medvedgradu

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

"Kod nas se ne radi o bučnom tulumu kako biste možda pretpostavili, nego o proslavi na onaj način kako se to čini u samoj Irskoj. Već osam godina poštujemo sam praznik zaobilazeći… više »

NAJAVE

Festival svjetla Zagreb 2018.

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Kulturno-umjetnički projekt "Festival svjetla Zagreb 2018." održat će se od 15. do 18. ožujka na 19 lokacija povijesne gradske jezgre s atraktivnim audiovizualnim instalacijama i… više »

skrolaj na vrh