Zagreb
NAJAVE

Umjetnički projekt Art park ostaje na Ribnjaku do kraja ljeta

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Sredinom lipnja svoju ljetnu priču Art park je preselio na novu umjetničku adresu - u najljepšu hladovinu zagrebačkog parka Ribnjak. Nova se lokacija za projekt koji je protekle tri… više »

COOL

U kolovozu ponovno šećemo „OKOLO“ po Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, prošle je godine održano prvo izdanje umjetničkog projekta „Okolo", koji je malim intervencijama u samo tkivo grada oživio niz… više »

NAJAVE

Novi tjedan Ljeta na Savi

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Brojnim sportsko-rekreativnim i kulturnim aktivnostima uz tok rijeke Save nastavlja se raznoliki program manifestacije 'Ljeto na Savi', koja od ove godine građanima Zagreba nudi novo… više »

DOĐITE

"Ljeto na Savi" - detaljan program aktivnosti od 12. do 19. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Brojnim sportsko-rekreativnim i kulturnim aktivnostima uz tok rijeke Save nastavlja se raznoliki program manifestacije 'Ljeto na Savi', koja od ove godine građanima Zagreba nudi novo… više »

DOĐITE

Dvorišta po šest put od petka, 12. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Šestu godinu zaredom - omiljena zagrebačka manifestacija ponovno je s nama! Od ovog petka 12. srpnja pa sve do nedjelje 21. srpnja zakačite se po šesti put za - Dvorišta!… više »

DOĐITE

Ljeto se vraća na Zrinjevac

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u . najljepšem zagrebačkom parku. Posjetite nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu koje u… više »

GODIŠNJICA

Bogat program jubilarne manifestacije Tesla&friends 2019.

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Gradom Zagrebom od 9. do 11. srpnja 2019. godine organizira jubilarnu 10. manifestaciju Tesla & friends 2019., kojom obilježava… više »

BRAVO

Zvijezdina ulja za ručno rađene Sapune s točkicama slijepih i slabovidnih osoba

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Donacijom ulja u proizvodnom pogonu tvrtke Sfera Visia u Zagrebu započela je suradnja Zvijezde, najveće hrvatske tvornice ulja i Udruge slijepih Zagreb. Zvijezdino maslinovo i suncokretovo… više »

DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u Boogaloou 13. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Nakon vrlo uspješna četri u nizu i novoj sezoni Ful Kul Buvljaka slijedi novi koji će se održati u subotu 13. srpnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred kluba.… više »

COOL

Kava u kombinaciji s mlijekom postaje remek djelo

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Šalica kave mnogima je dio rutine bez koje teško mogu zamisliti dan. Pritom, tri četvrtine ljubitelja kave u njoj uživa ispijajući je s mlijekom. Cappuccino, latte, machiato i… više »

KRAJ SEZONE

Velika KOZa na otvorenom

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

U nedjelju, 7. srpnja, s početkom u 20 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana održat će se veliki kvizaški spektakl pod vedrim nebom. Uz generalno pokroviteljstvo pivskog branda… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2019.

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2019. neće se pretjerano razlikovati od prethodnih godina, jer će većina trgovačkih lanaca raditi jednako kao… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2019.

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2019.  nema zapravo prejerane razlike od standardne prakse hrvatske maloprodaje - najveći broj… više »

SAZNAJEMO

Novi stanar Zoološkog vrta grada Zagreba hrani se na struju

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Hrani se na struju, stanište joj je travnjak, a za svoj je dom izabrala zelenu površinu kod spomenika Napuljskog ribara i nastambe zmija. Riječ je o robotskoj kosilici Husqvarna… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 20. lipnja 2019.

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 20. 6. 2019. u većini se trgovina može shvatiti kao radno vrijeme tijekom normalne nedjelje....  Radno vrijeme trgovina na… više »

skrolaj na vrh