Zagreb
SAVJETI

Moderni fulfillment centar

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

U svjetlu kontinuiranog širenja i inovacija, Fontana d.o.o., vodeća mlada inovativna hrvatska tvrtka upodručju logistike i e-commercea, s ponosom najavljuje otvorenje novog, vrhunski… više »

ZAGREB

I opet morate pronaći gdje bi kupili kruh i ostalo

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

I evo nas opet u nedjelji... a naša "najbolja vlada na čelu s AP" vas tjera da pronađene sami gdje bi mogli kupiti makar kruh, ako uspijete jer će dućan koji radi biti prepun ljudi...… više »

RADNO VRIJEME

Svakonedjeljna potraga za kruhom i ostalim namirnicama

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

I tako, nedjeljna potraga za kruhom i ostalim namirnicama opet je na redu i za vas, jer i dalje mislite da sve radi... ne, ne radi.  Sve u svemu, ako se vozite gradom u potrazi za… više »

EH, DA...

Opet je nedjelja, gdje u dućan?

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Je, opet je nedjelja, opet nemate sve doma kaj vam treba i kako se opskrbiti jer sigurno niste unaprijed kupili... jer niste navikli. Sve u svemu, ako se vozite gradom u potrazi za dućanom,… više »

EH, DA...

Gdje danas rade trgovine?

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

I tako, ove godine imamo cirkuse svake nedjelje i traženje trgovina koje rade - sve to zahvaljujući našoj "najsupješnijoj vladi na ćelu s AP (pun intended)".  Sve u svemu,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2024.

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2024. postaje sve zeznutija stvar - ovaj praznik je stvarno praznik, a kako i u nedjelju radi sve manje trgovina, izgleda… više »

TIHA MISA

Trinaesta "Tiha misa" Arijane Lekić

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Nakon godinu dana, ponovno stojimo na Trgu u skupnoj performativnoj akciji "Tiha misa", započetu u 12. mjesecu 2022. godine.  Ove subote održat će se trinaesta po redu „TIHA… više »

NYE

Gdje se noćas dobro partija? Pročitajte ;)

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Silvestrovo je, treba se izaći i tulumariti... ako želimo, naravno. Neki vole ostati doma, drugi vole izaći van, u grad... pa ako ste među njima, evo što se nudi ;) Božićni Escape,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za Staru i Novu godinu 2023/4

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2023. i Novu 2024. godinu se potpuno unormalilo, nema više govora o lockdownu, a vratili su se i normalni virusi... pa pogledajte… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za božićne blagdane

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2023. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje je ponovno potpuno normalno, a promjene su tek toliko… više »

BAŠ NAŠ

Otkrivamo što vas sve očekuje do kraja Baš Naš adventa

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Na kojoj god lokaciji, Baš Naš iz godine u godine okuplja sve ljubitelje i zaljubljenike u dobar provod, odličnu gastronomsku ponudu i magično uređenje koje ostavlja bez daha. I… više »

COOL

Speleodjedice u akciji u ponedjeljak

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

I ove godine Speleološki odsjek planinarskog društva Sveučilšta "Velebit" organizira humanitarnu akciju spuštanja Djeda Mrazova niz zgrade dječjih bolnica i… više »

TIHA MISA

12. Tiha misa je sutra

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Nakon godinu dana, ponovno stojimo na trgu u skupnoj performativnoj akciji "Tiha misa", započetu u 12. mjesecu 2022. godine. Ove subote postavljamo 12 natpisa umjetnica i umjetnika, kao… više »

COOL

Prvi adventski vodič kojeg stvara umjetna inteligencija

objavljeno prije 5 mjeseci

Tko se sjeća snijega u prosincu? Jel to nešto za pojesti? Ove godine najavljena je još jedna iznadprosječno topla i suha zima. Nema ni kvartovskih adventskih lokacija, a nema… više »

ADVENT

Slatki Zrinjevac na Adventu

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Najslađi zagrebački park Zrinjevac, kojim šeću generacije Zagrepčana, kao i brojni posjetitelji, uskoro odijeva svoje novo, adventsko ruho. Od 29. studenoga do 7. siječnja,… više »

skrolaj na vrh