Zagreb
COOL

Struja s broda: prednosti plutajućih elektrana

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

U Južnoafričkoj Republici nestašice struje su skoro svakodnevna pojava. Vlada ove države, koja je od svih afričkih zemalja najdalje otišla u industrijalizaciji, traži… više »

ODGODA

Dani komunikacija odgođeni za kraj listopada

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Dani komunikacija ove će se godine umjesto početkom travnja održati od 29. do 31. listopada 2020. Nastavno na preporuke Svjetske zdravstvene organizacije vezano uz globalnu situaciju sa… više »

KVIZOVI

Filmsko-televizijski KRiP čeka svoje nove osvajače

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

U petak, 20. ožujka, s početkom u 20 sati u našem dobrom starom Metropolis Clubu zaigrat ćemo drugo po redu izdanje Filmsko-televizijskoga KRiP-a. Za sve… više »

ČESTITAMO

Održana prva dodjela nagrada za Strašne žene godine

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

U prepunom baru Botaničar u Zagrebu sinoć je održana prva dodjela nagrada za Strašne žene godine u organizaciji portala Voxfeminae.net i društvenog poduzeća Fierce Women. Na… više »

DOĐITE

7. sajam visokog obrazovanja EducationUSA

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

U srijedu, 8. travnja 2020., od 16:30 do 18:30 sati u Američkoj međunarodnoj školi u Zagrebu održat će se već tradicionalni sajam visokog obrazovanja EducationUSA, koji organizira… više »

KVIZOVI

A sad nešto skroz novo: zaigrajte KRiP-ov kup!

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Baš na zloglasni petak trinaesti, s početkom u 20:00, u Metropolis Clubu igra se jedan skroz drukčiji kviz u našoj produkciji - KRiP-ov kup. Za vas… više »

COOL

Dodjela nagrada za strašne žene godine ~ Fierce Women WoW

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Portal Voxfeminae.net i društveno poduzeće Fierce Women po prvi put organiziraju dodjelu nagrada za strašne žene godine. Proslava stvaralaštva i postignuća žena održat će… više »

DOĐITE

Ful Kul Buvljak u subotu 29. veljače u Boogaloou

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Nastavlja se uspješni niz Ful Kul Buvljaka koji će se ponovo održati u subotu 29. 02.2020., naravno u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.  Ful Kul Buvljak definitivno je jedan… više »

UKLJUČITE SE

Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao 14.2.2020.

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

U petak 14. veljače, osim Valentinova, obilježava se i Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao! Radi se o inicijativi prijateljskog natjecanja među gradovima, državama i organizacijama,… više »

TULUM

Više od 1500 ljubitelja whiskyja na 6. Whisky Fairu Zagreb

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Završilo je 6. izdanje Whisky Faira Zagreb koje je u zagrebačkom Plaza Event Centru okupilo više od 1500 zaljubljenika u whisky i onih koji su to postali nakon što su… više »

IDEMO!

Arhitekti i urbanisti protiv Bandićevog GUP-a

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Hrvatska komora arhitekata, udruge arhitekata i urbanista, Društvo povjesničara umjetnosti Hrvatske i zagrebački Arhitektonski fakultet uputili su u utorak otvoreno pismo… više »

KVIZOVI

Glazbeni KRiP #1: Posudite nam svoje uši

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Svima kojima su najdraži načini opuštanja slušanje glazbe i igranje dobrih kvizova, čujte i počujte: vrijeme je za premijeru našega glazbenog kviza! U nedjelju, 16.… više »

SJAJNO!

Besplatan ZET u Noći muzeja za posebne vožnje

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Tijekom održavanja Noći muzeja u petak, 31. siječnja, u Zagrebu će biti organiziran besplatan prijevoz u izvanrednim autobusnim linijama i u turističkom tramvaju, objavili su u srijedu… više »

LEGENDA

Dario Juričan traži počasni doktorat od Borasa

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Redatelj Dario Juričan na svojem je facebook profilu upitao u srijedu rektora Sveučilišta u Zagrebu Damira Borasa kada će dobiti svoj počasni doktorat, s obzirom na… više »

DOĐITE

Veliki prosvjed protiv Bandića u subotu 1. veljače

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Udruge Zelena akcija, Pravo na grad i Siget pozvale se u utorak Zagrepčane na veliki prosvjed protiv politike gradonačelnika Milana Bandića, koji će se pod nazivom "Dosta je!" održati u… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh