Zagreb
COOL

Zagrebe, pripremi se na glanzanje!

objavljeno prije 2 godine

Povodom prvog dana proljeća osnivačice građanske lokalne aktivacije našeg Zagreba, skraćeno GLANZ organizirale su prvu u nizu akciju aktivacije lokalne zajednice pod nazivom GLANZanje… više »

DAN OČEVA

HURR i Čisteći medvjedići u akciji čišćenja parka u Srednjacima

objavljeno prije 2 godine

Dan očeva obilježava se u 52 države, no na različite datume. Prvi zabilježeni Dan očeva održao se davne 1908. godine u SAD - u kada je u velikoj rudarskoj katastrofi život izgubilo 250 očeva… više »

FESTIVALI

Festival svjetla Zagreb s porukom nade, zajedništva i mira

objavljeno prije 2 godine

To je četvrti takav festival u Zagrebu, koji je Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula 2017. kao uvod u proljetne turističke aktivnosti i nadolazeću sezonu, a zbog pandemije se nije… više »

DA?!

Ukrajinski dron doletio do Jaruna i eksplodirao?

objavljeno prije 2 godine

U Zagrebu je sinoć oko 23 sata odjeknula snažna eksplozija kojoj je prethodio pad objekta iz zraka, potvrdila je policija. Na mjesto događaja stigla je i specijalna te vojna policija i… više »

UNICEF

UNICEF-ov Muzej realnosti predstavlja svjetla koja mijenjaju živote

objavljeno prije 2 godine

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, UNICEF će ove godine po prvi put svojim projektom Muzeja realnosti biti dio Festivala svjetla, od 16. do 20. ožujka 2022. u Zagrebu. S… više »

POMOĆ

Prijavite se za pomoć životinjama i ljudima Ukrajine

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Udruga Prijatelji životinja objavila je na svojim stranicama prijavnicu koju mogu ispuniti svi koji žele pomoći smještajem ljudi i životinja iz ratom pogođene Ukrajine. „Već… više »

ZAGREB

Single-Mingle u OUT Bunkeru

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Za prvo izdanje Single - Mingle odabrali smo nedjelju, 13. veljače, kako bismo u dobrom raspoloženju i veselom društvu zajedno dočekali Valentinovo, a održat će se u novom vibrantnom… više »

COOL

Swap party u Zagrebu

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Majice, džemperi, hlače, suknje, haljine, kaputi, jakne, šalovi, marame, remenje, čarape, cipele, čizme, torbice. Ponešto smo sigurno i zaboravili ili previdjeli, ali to je u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022.

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022. u pandemiji se i dalje ne mijenja - više manje sve radi, evo i detalja: DIONADiona radno vrijeme Sveta… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2021. i Novu 2022. godinu

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Radno vrijeme trgovina na Staru 2021. i Novu 2022. godinu u velikoj većini trgovina i shopping centara isto je kao što je i bilo prije pandemije.  DIONADiona radno vrijeme… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2021.

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2021. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje zadnjih se godina prilično promijenilo, i to ne zbog… više »

COOL

Dodijeljene Lez Of The Year

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Udruga Zbeletron je petak 17.12. održala devetu po redu dodjelu nagrada LOTY. LOTY je skraćeno za Lez of the Year, odnosno dodjelu nagrada za Lezbijke godine. LOTY je nagrada koju Zbeletron… više »

REGULACIJA PROMETA

Danas je zatvoren promet Ilicom

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

U nedjelju, 19.12. zatvoren promet na Ilici od Frankopanske do Ulice Republike Austrije U nedjelju, 19.12.2021. godine održat će se kulturno - umjetnička manifestacija Projekt Ilica: Q'ART te… više »

ADVENT RUN

Zagreb Advent Run istrčalo više od 2000 kostimiranih sudionika

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

U nedjelju je ispred hotela The Westin Zagreb, točno u podne, započela prava blagdanska čarolija pod nazivom Zagreb Advent Run! Najveselija i najzabavnija adventska utrka okupila je 2132… više »

ADVENT

Otvoreno Fuliranje na Oleander terasi hotela Esplanade

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Prekrasna zagrebačka ljepotica, hotel Esplanade, domaćin je popularnome Fuliranju na  atraktivnoj Oleander terasi od 02.12 do 01.01, svakoga radnog dana od 12 do 23 sata, a vikendom od… više »

skrolaj na vrh