Zagreb
HUMANITARNO

Humanitarna akcija Norin prvi korak - 2018

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i Kazalište La La Land uključili su se u humanitarnu akciju NORIN PRVI KORAK - 2018  za  pomoć… više »

AJOJ :)

Privremena regulacija prometa zbog zatvaranja rotora

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Promet zagrebačkim rotorom Remetinec u potpunosti će se obustaviti od nedjelje, 16. prosinca, u 9 sati zbog početka druge faze radova te će 19 autobusnih linija koje uobičajeno prometuju… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za prosinac 2018.

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

HR-DAZG-97. Odvjetnička pisarnica Želimir Mažuranić 4.Osobna korespondencija (Šestine, Zagreb - Božićna i novogodišnja čestitka dr. Želimiru Mažuraniću) više »

WOW!

Golišavi modeli u kampanji za udrugu S-PAS

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

U prodaju je službeno pušten „ženski kalendar" PASSiON u kojemu su modeli golišavi muškarci, a dio prihoda donirat će se Udruzi S-PAS iz Zagreba, koja udomljuje i… više »

AKCIJA

Sindikat biciklista poziva građane da i ovog Adventa ostave automobile kod kuće!

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Zagrebački Advent nadmašio je sva očekivanja i ove godine! No, ponovno slušamo o prometnim gužvama i čepovima, unatoč povoljnom vremenu za bicikliranje i besplatnom javnom… više »

CUGA

Predstavljeno 29. Božićno pivo

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Na zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu u sklopu idiličnog, blagdanskog okruženja Adventa na Strossu službeno je predstavljena nova, 29. po redu etiketa Božićnog piva. Velika… više »

COOL

Here Be Dragons predstavlja live street art izvedbu na Fuliranju

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Mnogi od vas su na prošlogodišnjem Fuliranju posjetili naš Here Be Dragons "Začarani grad" u sklopu kojega je izložen željezni tron iz serije "Igra prijestolja" pod… više »

UNICEF

U Tunelu Grič otvoren četvrti Muzej realnosti

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

U Tunelu Grič ove je subote otvoreno četvrto izdanje UNICEF-ova Muzeja realnosti. Zagreb je tako postao bogatiji za jedinstveni prolaz kroz stvarnost djetinjstva u kojem svatko od… više »

UDOMI ME!

Tjedan aktivizma: Psi, mace i nevidljive

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

U ponedjeljak 3. prosinca 2018. Prijatelji životinja radionicom transparenata počinju pripreme za drugi Marš za životinje koji će se održati u subotu 8. 12. 2018. kako bi se svi… više »

ADVENT 2019

Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Međunarodni glazbeni program na dvije pozornice uz više od 80 izvođača, više od 160 sati glazbe, interaktivni sadržaji za djecu, prvi virtualni bor, slasni zalogaji sa svih… više »

PRIJAVITE SE :)

Zagreb Advent Run - prijave do 1. prosinca

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Zagreb Advent Run, tradicionalna humanitarna utrka  održat će se u nedjelju, 16. prosinca, s početkom u 10 sati. Start i cilj utrke su u Ulici Isidora Kršnjavog, ispred hotela The… više »

KVIZ

Tri tjedna je pauza prevelka - KOZa se vraća, šljaka svaka telka

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

U četvrtak, 29. 11., s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo 58. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom ponajboljeg hrvatskog aktivista za legalizaciju marihuane koji se u… više »

ADVENT

Fuliranje, najbolje zagrebačko adventsko događanje, uskoro na Strossmayerovom trgu

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Uvijek originalno i puno dobre vibre, Fuliranje i ove godine od 29.11.2018. do 01.01.2019. očekuje svoje goste uz sjajnu glazbu, odličnu gastro ponudu i obilje dobre zabave.… više »

AKCIJA

Humanitarna akcija prikupljanja hrane za pse iz Azila Čakovec

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

All I want for Christmas is food humanitarna je akcija prikupljanja hrane i ostalih potrepština za pse koji se nalaze u Azilu Čakovec. Azil Čakovec i dalje provodi projekt kastracije… više »

BRAVO

U Zagrebu održana humanitarno edukativna izložba Foto Njuške

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

U Zagrebu je održana humanitarno edukativna izložba Foto Njuške u Pet shopu Dog&Style na kojoj su posjetitelji osim prekrasnih fotografija mogli i upoznati pse za koje su se… više »

skrolaj na vrh