Zagreb
ZANIMLJIVO

Otvara se ARCA

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Otvorenje izložbe održat će se 12. listopada 2023. s početkom u 10:00 sati gdje će biti predstavljeno više od 200 inovacija i novih tehnologija iz gotovo svih područja ljudskog rada.… više »

PRIPAZITE

31. Zagrebački maraton počinje

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

U nedjelju, 8. listopada, na Trgu bana Josipa Jelačića, s početkom u 9:00 sati startaju maraton i polumaraton, a  utrka Garmin 10K starta s početkom u 8:45 sati, a ove godine staza u… više »

COOL

Otvoren JJ Sound, mjesto na kojem sve dobro zvuči

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Zagreb je bogatiji za novo mjesto u kojem će na svoje doći ljubitelji dobrog viskija, još bolje atmosfere, uživanja u raznim večernjim programima i opuštanja u sjajnim… više »

COOL

PLACe market se ovaj petak vraća na Dolac

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Projekt će trajati svaki sunčani petak u rujnu i listopadu koliko to vrijeme bude dozvoljavalo. Nacionalni projekt revitalizacije tržnica koji je tijekom travnja i svibnja oživio… više »

TIHA MISA

Održana Deseta Tiha misa Arijane Lekić Fridrih

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

U subotu 02.09.2023. održat će se deseta po redu „TIHA MISA". „Tiha misa" je skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić- Fridrih kao reakcija na nedavno… više »

BAŠ NAŠ

Baš Naš festival donosi gastro trendove

objavljeno prije 7 mjeseci

Ukusna hrana, odlični koncerti i nezaobilazna zabava. Baš Naš Tasty Affair povezao je sve to! Najpoznatiji hrvatski chefovi pomno su odabrali svoje jelovnike i za sve… više »

COOL

2. Zagrebačka milja u nedjelju

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Utrku organizira Društvo športske rekreacije Aktivan život, a prijaviti se mogu svi - od djece, mladih pa do starijih i parova. Trči se milja (1609 m) kronometarskim… više »

FOOD

Food Truck Festival otvara festivalsku sezonu u Zagrebu

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Jedan od najomiljenijih događanja u metropoli, vraća se na radost ljubitelja dobre klope i glazbe na Jarun u četvrtak 24. kolovoza na Jarunu te traje sve do 10. rujna. Zelena oaza… više »

RADNO VRIJEME

Popis radnih nedjelja u raznim trgovinama

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Radno vrijeme trgovina od danas je ograničeno prilično nerazumnim pravilnikom vlade (namjerno malo slovo...), pa evo tko će smjeti raditi nedjeljom. Arena Centar - tijekom srpnja i… više »

FESTIVALI

Baš Naš Tasty Affair u Zagrebu

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Nakon godišnjih odmora i veselih ljetnih provoda, vraćanje užurbanoj svakodnevnici bit će lakše jer se u Zagrebu ponovno održava omiljeni festival. Po prvi put, Baš… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2023.

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2023. je, šokantno, promijenjeno u odnosu na inače - ne radi apsolutno ništa nigdje. Osim, recimo, Pan… više »

ZEGEVEGE

ZeGeVege festival obogacuje turisticku ponudu

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

15. po redu ZeGeVege festival ove godine održat će se na zagrebačkom Europskom trgu 1. i 2. rujna. Podršku najpopularnijem hrvatskom festivalu održivog življenja uputili su i iz… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2023.

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2023. ove će godine biti drugačiji jer se - ne radi? Što nije problem, osim što je… više »

COOL

Pawsome Saturday party prošlu subotu

objavljeno prije 8 mjeseci

Pronaći hladovinu i osvježenje ovih dana zbilja je izazovno, a u tome nismo usamljeni jer u sličnom škripcu su i psi koji jedva preživljavaju tzv. pasje vrućine. No, vlasnici i njihovi… više »

TRČANJE

2. Zagrebačka milja

objavljeno prije 8 mjeseci

Život u jednom urbanom gradu kao što je Zagreb često zna biti poprilično intenzivan i ubrzan. Žurimo i jurimo, trčimo na tramvaje i autobuse, kasnimo na posao, zapinjemo u prometnoj… više »

skrolaj na vrh