Zagreb
WOW!

Golišavi modeli u kampanji za udrugu S-PAS

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

U prodaju je službeno pušten „ženski kalendar" PASSiON u kojemu su modeli golišavi muškarci, a dio prihoda donirat će se Udruzi S-PAS iz Zagreba, koja udomljuje i… više »

AKCIJA

Sindikat biciklista poziva građane da i ovog Adventa ostave automobile kod kuće!

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Zagrebački Advent nadmašio je sva očekivanja i ove godine! No, ponovno slušamo o prometnim gužvama i čepovima, unatoč povoljnom vremenu za bicikliranje i besplatnom javnom… više »

CUGA

Predstavljeno 29. Božićno pivo

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Na zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu u sklopu idiličnog, blagdanskog okruženja Adventa na Strossu službeno je predstavljena nova, 29. po redu etiketa Božićnog piva. Velika… više »

COOL

Here Be Dragons predstavlja live street art izvedbu na Fuliranju

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Mnogi od vas su na prošlogodišnjem Fuliranju posjetili naš Here Be Dragons "Začarani grad" u sklopu kojega je izložen željezni tron iz serije "Igra prijestolja" pod… više »

UNICEF

U Tunelu Grič otvoren četvrti Muzej realnosti

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

U Tunelu Grič ove je subote otvoreno četvrto izdanje UNICEF-ova Muzeja realnosti. Zagreb je tako postao bogatiji za jedinstveni prolaz kroz stvarnost djetinjstva u kojem svatko od… više »

UDOMI ME!

Tjedan aktivizma: Psi, mace i nevidljive

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

U ponedjeljak 3. prosinca 2018. Prijatelji životinja radionicom transparenata počinju pripreme za drugi Marš za životinje koji će se održati u subotu 8. 12. 2018. kako bi se svi… više »

ADVENT 2019

Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Međunarodni glazbeni program na dvije pozornice uz više od 80 izvođača, više od 160 sati glazbe, interaktivni sadržaji za djecu, prvi virtualni bor, slasni zalogaji sa svih… više »

PRIJAVITE SE :)

Zagreb Advent Run - prijave do 1. prosinca

objavljeno prije 6 mjeseci

Zagreb Advent Run, tradicionalna humanitarna utrka  održat će se u nedjelju, 16. prosinca, s početkom u 10 sati. Start i cilj utrke su u Ulici Isidora Kršnjavog, ispred hotela The… više »

KVIZ

Tri tjedna je pauza prevelka - KOZa se vraća, šljaka svaka telka

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

U četvrtak, 29. 11., s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo 58. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom ponajboljeg hrvatskog aktivista za legalizaciju marihuane koji se u… više »

ADVENT

Fuliranje, najbolje zagrebačko adventsko događanje, uskoro na Strossmayerovom trgu

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Uvijek originalno i puno dobre vibre, Fuliranje i ove godine od 29.11.2018. do 01.01.2019. očekuje svoje goste uz sjajnu glazbu, odličnu gastro ponudu i obilje dobre zabave.… više »

AKCIJA

Humanitarna akcija prikupljanja hrane za pse iz Azila Čakovec

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

All I want for Christmas is food humanitarna je akcija prikupljanja hrane i ostalih potrepština za pse koji se nalaze u Azilu Čakovec. Azil Čakovec i dalje provodi projekt kastracije… više »

BRAVO

U Zagrebu održana humanitarno edukativna izložba Foto Njuške

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

U Zagrebu je održana humanitarno edukativna izložba Foto Njuške u Pet shopu Dog&Style na kojoj su posjetitelji osim prekrasnih fotografija mogli i upoznati pse za koje su se… više »

HUMANITARNO

Čarobna škrinjica božićnih želja - nova akcija

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Krenula je naša najdraža akcija - Čarobna škrinjica božićnih želja!  Ove godine uzele smo veliki zadatak pa će se uz naše štićenike - djecu iz socijalno… više »

AKCIJA

Šapa gore za volontere

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Zadanja ovogodišnja akcija Udomljavanje je fora koju organizira Grad Zagreb sa svojim skloništem za životinje u suradnji s udrugama Noina arka i Prijatelji životinja odvija se… više »

PRIJAVITE SE :)

Zagreb Advent Run - kostimirani sudionici najzabavnije utrke ove godine trče za dijabetičare

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Tisuće kostimiranih trkača - vilenjaka, Djedova Božićnjaka i drugih likova iz mašte - ove će godine protrčati središtem blagdanski ukrašenog Zagreba te podržati borbu… više »

skrolaj na vrh