Zagreb
SJAJNO!

Zagrebačka adventska čarolija – pravi duh adventa u Zagrebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Zagrebačka adventska čarolija i ove godine zaokružuje najljepše gradske ulice koje postaju kulisa prave Božićne bajke s pregršt događanja, glazbe, dječjeg programa, dobre zabave… više »

DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u subotu u Boogaloou

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Nakon prošlog, vrlo uspješnog Ful Kul Buvljaka, na kojem je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta za izlagače, nastavljamo sa novim, jednim od najboljih i najzanimljivijih… više »

POČINJE!

Fuliranje is coming to town

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Osam je broj uspjeha, a ako je suditi po do sada uspješnih 7 Fuliranja na zagrebačkom Adventu, vjerujemo da će i osmo izdanje jednako oduševiti sve posjetitelje koji svrate na… više »

KVIZOVI

LAŠKO općekulturna specijalka #2

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Nakon uspješne prošlotjedne premijere, vrijeme je za novu Laško općekulturnu specijalku! U petak, 22. studenog, s početkom u 18:30 sati u kafiću Happy… više »

ČESTITAMO

Zagrebački velesajam slavi 110 godina - danas

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Zagrebački velesajam danas, 14. studenog, slavi svojih prvih 110 godina!  Zagrebački velesajam, međunarodno mjesto susreta, pokretač i promicatelj gospodarstva i poduzetništva,… više »

KVIZOVI

LAŠKO općekulturna specijalka #1

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Vrijeme za našu novu kvizašku specijalku pod pokroviteljstvom Laško pive! U subotu, 16. studenog, s početkom u 17:00 u prostoru Zags… više »

SAJMOVI

Počeo je Interliber!

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Interliber već četrdeset dvije godine predstavlja središnje mjesto za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koji okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare. Održat će… više »

KONFERENCIJE

2. Real Dog" konferencija u Zagrebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Nakon izuzetno uspješne prve konferencije o psima, druga ''Real Dog Conference'' održat će se 16. i 17. studenog u prostorima Nove Galerije u Zagrebu. Za organizaciju ove konferencije… više »

HUMANITARNO

Pop-up radionica izrade Superzdjelica za ljubimce

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Nakon prošlogodišnje prve pop-up radionice izrade Superzdjelica - personaliziranih keramičkih zdjelica za ljubimce, čiji je prihod u cijelosti doniran odabranom azilu za… više »

KVIZOVI

S godinama je sve teže smisliti rimu, dođite na KOZu

objavljeno prije 7 mjeseci

U nedjelju, 10. studenog, s početkom u 19:15 odigrat ćemo novu, 78. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom primarijusa hrvatske scene stand-up komedije Gorana Vugrineca Goca, u… više »

NAJAVE

Reboot InfoGamer od 12. do 17. studenoga

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Reboot InfoGamer ponovno kreće u pohod na rekorde u svojoj osmoj godini održavanja. Očekuje vas sajam koji će trajati šest dana te će se odvijati na još većem prostoru u… više »

ZAPAMTITE!

Privremena regulacija prometa za blagdan Svih Svetih 2019.

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Priopćenje o privremenoj regulaciji prometa i posebnoj organizaciji prijevoza putnika prigodom blagdana Svi Sveti, 2019. godine A) PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA Privremena… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2019.

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2019. u principu se ne razlikuje puno od dosadašnjih, a i svim ostalim blagdanima u Hrvatskoj jer se… više »

COOL

Zbeletron DJ radionice za djevojke i žene

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Udruga Zbeletron u suradnji s K-zonom u Društveno kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb) od 10. do 24. studenog održat će osnovne radionice DJ-anja za djevojke i… više »

PROSVJED

Kako propisno voziti po nepropisnoj infrastrukturi?

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

"Kako propisno voziti po nepropisnoj infrastrukturi?" pitanje je kojim Udruga "Sindikat biciklista" poziva građane na prosvjednu kritičnu masu ove nedjelje 27. listopada u 15 sati s… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh