Spektakli nema prethodne stranice
MAX

Dokumentarac Poljubite budućnost na MAXu

objavljeno prije 22 sata

Film je otvorio Sarajevo Film Festival prošle godine, gdje je osvojio nagradu publike za najbolji dokumentarni film „Poljubite budućnost" je priča o sarajevskom otporu tijekom… više »

SERIJE

Drugi teaser za mini seriju Pingvin

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Max je objavio drugi službeni teaser za seriju „Pingvin" (The Penguin), Warner Bros. Television i DC Studiosa, koja stiže ovog rujna. U glavnoj ulozi je Colin Farrell kao Oz Cobb… više »

WOW

Stiže druga sezona Zmajeva kuća - House of Dragon

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru, a svaka strana vjeruje u svoje zakonito mjesto na Željeznom… više »

HBO MAX

Hannah Einbinder: Sve mora van

objavljeno prije 23 dana i 20 sati

Glumica, komičarka i zvijezda Emmyjem nagrađivane Max Original humoristične serije „Komičari" (Hacks) Hannah Einbinder, održava svoj prvi stand-up specijal u kazalištu El Rey u… više »

NAJAVE

Sedmo nebo na HBO-u

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Ostavljanje žene i novi početak treba dobro izvježbati! Nino Radman (Krešimir Mikić),  je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu.… više »

DOKUMENTARCI

Tamna strana dječje televizije

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Dječji programi i serije, poput All That i The Amanda Show, zajedno s mladim talentima koji su doživjeli planetarnu popularnost, postali su nezaboravni dijelovi… više »

SERIJE

Simpatizer na HBO-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Producirana od Park Chan-wooka i Roberta Downeyja Jr.-a i snimljena prema istoimenom Pulitzerom nagrađenom romanu, serija Simpatizer prati francusko-vijetnamskog komunističkog špijuna… više »

TEASER

Teaser serije Pingvin

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Glavnu ulogu Oz Cobba (poznatog kao „Pingvin") tumači Colin Farrell. Ova dramska serija DC Studiosa u osam epizoda nastavlja epsku kriminalističku sagu The Batman koju je… više »

HBO MAX

Djevojke iz autobusa na HBO Maxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Nadahnuta poglavljem iz uspješnice „Chasing Hillary" bivše dopisnice New York Timesa Amy Chozick, „Djevojke iz autobusa" komična je karakterna drama koja prikazuje… više »

OPA!

Druga sezona Zmajeve kuće stiže 17. lipnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru. Budući da svaka strana vjeruje u svoje zakonito mjesto na… više »

SERIJE

Mini serija Režim na HBO Maxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Ova crnohumorna i politički intrigantna miniserija, s dobitnicom Oscara i Emmyja Kate Winslet u glavnoj ulozi, prati jednu godinu unutar suvremenog autoritativnog režima koji se počinje… više »

OSCARI

Tko je dobio Oscare noćas!

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Oppenheimer osvojio je najviše, ukupno sedam Oscara - među kojima su oni za najbolji film, režiju te glavnu i sporednu mušku ulogu, a slijedi film Yorgosa Lanthimosa "Uboga… više »

NAJAVE

Pianoforte na HBO Maxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

U preliminarnom krugu ih je 160. Zatim oko osamdeset. Pa četrdeset. Na kraju samo deset sretnika ide u finale. Ovo su natjecatelji legendarnog Chopinova međunarodnog pijanističkog natjecanja… više »

NAJAVE

Wonka 8. ožujka na HBO Maxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Temeljen na nevjerojatnom liku u središtu „Charlieja i tvornice čokolade", najpoznatije knjige za djecu Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih knjiga za djecu svih vremena,… više »

OSCARI

Ranking filmova za Oscare prema našoj urednici

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Svake godine se nestrpljivo čekaju Oscari, najviše naravno medijske kuće čiji su filmovi nominirani. Kroz godine smo ih čekali, objavljivali nekad i live tijekom noći, sada nam se to… više »

skrolaj na vrh