Horoskop

Jarac

jarac

Dnevni horoskop za dan 06.08.2020.

Danas ćete morati preuzeti odgovornost za posao na svoja leđa čak i ako zapravo niste šef, no tlače vas Jupiter i Neptun u retrogradnom kretanju. Vidite sve što treba obaviti i drugi se pouzdaju u vas. Nemojte se umisliti zbog dobivene moći. Čak i ako trebate odbiti nečiju ideju koja vam se ne čini baš najboljom, saslušajte i ostala mišljenja prije nego donesete konačnu odluku. Pravi put ide kroz pažljivo razmatranje činjenica, a ne impulzivne reakcije.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Jarac - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za kolovoz

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh