Horoskop

Jarac

jarac

Dnevni horoskop za dan 27.01.2021.

Jarci, imate li potrebu otići na neko putovanje? Želite li se preseliti? Energija dana tjera vas na širenje vlastitih horizonata pa biste sve probali odjednom. Putovanje će vam dobro doći pa ako ste u mogućnosti organizirajte si takvo što. Ljudi imaju povjerenja u vas pa će vam svi poslovi i odnosi ići od ruke.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i

Jarac - godišnji horoskop za 2021.

Mjesečni horoskop za siječanj

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

 

Mjesečeve mijene u 2021. godini

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

skrolaj na vrh