« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
DANI VJENČANJA

Anica Kovač u žiriju castinga za Zaštitno lice Dana vjenčanja

Djevojka koja bude odabrana dobit će jedinstvenu priliku da zablista na naslovnici izdanja Dani vjenčanja

Casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja
Casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja (Dani vjenčanja)
Više o

casting

,

dani vjenčanja

,

zaštitno lice

Djevojci koja sanja o tome da postane dio glamuroznog svijeta mode uskoro će se pružiti jedinstvena prilika da ostvari svoje snove. U poznatom zagrebačkom restoranu Gastro Globus 4. srpnja 2011. održat će se casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja.

Djevojka koja bude odabrana dobit će jedinstvenu priliku da zablista na naslovnici izdanja Dani vjenčanja, i u pratećoj reklamnoj kampanji koja uključuje jumbo plakate, reklamne bennere, promotivnim materijalima te će nositi sve modne revije na sajmu Dani vjenčanja.

Zaštitno lica Dana vjenčanja izabrati će stručni žiri koji čine Anica Kovač, nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta, dr. Zoran Veir estetski kirurg, Neven Ciganović modni stilist i ostali.

Za Zaštitno lice Dana vjenčanja prijavljuju se djevojke između 18 i 25 godina starosti, a samo jedna od njih dobit će svoju priliku. Sve informacije o prijavama za casting mogu se pronaći na portalu www.danivjencanja.hr

Djevojku koja će ponijeti titulu Zaštitnog lica Dana vjenčanja očekuje raskošan poklon paket preparativne i dekorativne kozmetike i prilika za profesionalnu afirmaciju u svijetu mode.

28.06.2011. 07:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh