Glazba
NAJAVE

SHIP objavio satnicu izvođača i govornika

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Prvo izdanje festivala SHIP u Šibeniku počinje za devet dana, a organizatori su objavili raspored izvođača i govornika po danima. Više od 60 glazbenih profesionalaca i… više »

GLAZBA

Mašinko predstavlja pjesmu Sitne duše

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Nekoliko mjeseci nakon što su objavili naslovni singl i spot albuma "Pozovite rapsode", Mašinko publici sada predstavlja pjesmu i video "Sitne duše"… više »

NAJAVE

Reunited festival hip hop kulture

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Od 7. do 9. rujna 2023. pripremite se da vas ponese energija Hip-Hop festivala u Zagrebu. Kultna AKC MEDIKA ugostit će ovu kulturu, gdje će se okupiti hip-hop entuzijasti i umjetnici kako bi… više »

NAJAVE

Villagers of Ionnina City vraćaju se u Močvaru

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Nakon što su prošli put doslovce omađijali krcatu Močvaru, nije bilo izbora: Villagersi se pošto-poto moraju vratiti u Zagreb! Datum za pribilježiti je 11.10. Ulaznice po… više »

NAJAVE

Reinier Zonneveld u zagrebačkoj Hali

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Nakon više nego uspješne proslave 10. rođendana Sonus festivala, vrijeme je za We Love Sound glazbeni spektakl u našoj metropoli. 12-satni We Love Sound event će se… više »

PARTIJANA

Back To The City party

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Nakon velike ljetne turneje povodom obilježavanja 20 godina postojanja brenda, u sklopu koje je RNB Confusion posjetio i nastupao na najvećim regionalnim festivalskim pozornicama kao… više »

NAJAVE

Talib Kweli prvi put u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Dugo očekivani, a prethodno otkazani koncert s početka korone iz 2020. godine dobio je novi datum. U vreloj klupskoj atmosferi uz nikad bliži kontakt s publikom koncert u Vintageu će biti… više »

NAJAVE

Mothica prije Halestorm u Tvornici

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Mlada pjevačica Mothica nastupit će prije američke hard rock četvorke Halestorm u zagrebačkoj Tvornici kulture u srijedu 22. studenog 2023. Povoljnije ulaznice u pretprodaji dostupne su do… više »

COOL

9. Reunited Festival u Medici

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Kultna AKC MEDIKA ugostit će ovu kulturu, gdje će se okupiti hip-hop entuzijasti i umjetnici kako bi proslavili bit urbane umjetnosti i glazbe. Pripremite se uroniti u svijet ritma, boja i… više »

NAJAVA

Dolaze ozbiljni ljudi u Šibenik

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

James Minor, potpredsjednik kultnog i jednog od najvećih glazbenih festivala u svijetu SXSW Music Festivala (Austin, Texas) bit će glavni govornik na SHIP festivalu koji… više »

KONCERTI

Joker Out na Špancirfestu

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Iako je po prognozi preksinoćnja temperatura u Varaždinu trebala biti samo stupanj iznad 30, publici Pan pozornice ispod bedema starog grada to očito nije smetalo, pa čak ni onima koji su… više »

NAJAVE

NÜRNBERG sredinom rujna u Močvari

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Svima u životu fali malo bjeloruskog post punka, to je jedino sigurno. Zato po svoju dozu valja doći u Močvaru u srijedu, 13. rujna. Tamo će se, iako dolazi iz Minska, ukazati duo… više »

PRIJAVITE SE!

MENT Ljubljana otvorio prijave za bendove

objavljeno prije 8 mjeseci

Jedan od najznačajnih showcase festivala u ovom dijelu Europe, MENT Ljubljana, otvorio je prijave za bendove, samostalne i live izvođače te DJ-e koji će moći nastupiti na njegovom jubilarnom… više »

COOL

Speed Networking na SHIPu

objavljeno prije 8 mjeseci

Sjajna prilika za hrvatske glazbene profesionalce na ovogodišnjem SHIP Festivalu koji vam nudi odličnu priliku da upoznate i predstavite svoju glazbu na nekim od… više »

NAJAVE

Mile Kekin u petak 10. studenog u VIB-u

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Bogati presjek snažnog i prepoznatljivog autorskog potpisa, sastavljen od uspješnica samostalne karijere, ali i dobro poznatih hitova nastalih pod okriljem Hladnog Piva, Mile će… više »

skrolaj na vrh