Glazba
COOL

Završen prvi SHIP Festival

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

„Još uvijek ne možemo vjerovati da je sve gotovo, u ovom projektu smo skoro godinu dana. Više od 40 bendova, više od 60 panelista, 6 pozornica, stotine gostiju,… više »

LDSP

Online radionice izrade instrumenata od rootanih Android telefona

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

LDSP je C++ softversko okruženje koje služi za hakiranje i programiranje Android telefona kao audio uređaja. Temelji se na konceptima kao što su tehnološka neposlušnost… više »

BILI SMO

Louis Tomlinson u Areni Stožice

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Godina je 2023. i živimo u svijetu u kojem kada se prosječnu šesnaestogodišnjakinju pita tko su One Direction, odgovor je u većini slučajeva "nemam pojma". No, usprkos tome, iz… više »

GLAZBA

JazzHR Festival – Fall edition

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Spremite se na tri dana XXL glazbenih doživljaja s novim albumima, velikim koncertima, najboljim domaćim i stranim glazbenicima - stiže nam JazzHR Festival - Fall edition! Festival se održava… više »

NAJAVE

Tommy Emmanuel u Tvornici

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Tommy Emmanuel, virtuozni gitarist s nevjerojatnim talentom 8. studenog stiže u Tvornicu kulture u Zagrebu. Ova glazbena legenda donosi sa sobom ogroman entuzijazam i strast prema glazbi.… više »

WARMUP

Dark Side - Sisters Of Mercy i March Violets warm up

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

U subotu 16. 9. 2023. u zagrebačkom klubu DVA OSAM održat će se novi Dark Side by Tomi Phantasma u sklopu kojega će se održati i službeni warm up za predstojeći koncert svjetskih rock legendi… više »

NAJAVE

PipsChips&Videoclips dva dana u Saxu

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Koncerti u Saxu prvi su klupski nastupi benda u Zagrebu nakon pune četiri godine, te koncerata u Saxu krajem 2019. godine, kao i prva samostalna svirka u Zagrebu nakon rasprodane… više »

GLAZBA

Zimzelen u najavi

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Posljednjih nekoliko mjeseci nižu se redom pozitivne kritike albuma "San na uzici", a Zimizelen će 10. listopada u Močvari koncertno predstaviti to izdanje. Nastupit… više »

NAJAVE

Najbogatiji presjek europske suvremene autorske glazbe

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Prvi dan Europavox festivala Zagreb 2023 otvara novo i uzbudljivo ime francuske rock scene, psihodelična post punk četvorka MNNQNS. Na suvremeni psihodelični val iz Francuske odlično se… više »

NAJAVE

Tvornica jesen/zima 23./24. – koncerti za svakoga

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Tvornica Kulture je u petak, 8.9., objavila plan i program za iduću godinu. Nakon burne glazbene sezone u kojoj smo imali prilike čuti Arch Enemy, Melvinse, Flogging Molly i Vlatka… više »

NAJAVE

Nurnberg stiže u Močvaru

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Dugoiščekivani koncert post punkera Nürnberg konačno se će dogoditi u srijedu, 13. rujna u Močvari. Ovi momci iz Minska zabilježit će svoj prvi nastup u Hrvatskoj pa ih svakako… više »

WOW

Rolling Stonesi predstavili novi album Hackney Diamonds

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood - preživjela jezgra 61-godišnjeg benda - pojavili su se na pozornici londonskog kazališta kako bi razgovarali o… više »

GLAZBA

Noć mračne elektronike: Incirrina, Zarkoff u Močvari

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Srijeda 6.9.2023.vrata 20h, koncert 21h Upad u pretprodaji: 6 €/45,21 knUpad na dan događanja: 8 €/60,28 knPretprodaja ulaznica: mochvara.hr… više »

NAJAVE

Paraf, Grč i Eksodus u Boogaloou

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

U subotu 23.09.2022. će riječke punk legende Paraf imati svoj prvi samostalni koncert nakon ponovnog okupljanja u Zagrebu, u popularnom Boogaloo Clubu. Ujedno će to biti i promocija njihovog… više »

EXIT

EXIT Soundscape predstavio Universe

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

EXIT Soundscape, diskografska kuća u sklopu sveobuhvatnog centra za razvoj talenata EXIT Echosystem, upravo je lansirala svoje debitantsko izdanje! U pitanju je singl „Universe" koji… više »

skrolaj na vrh