Glazba
NAJAVE

The March Violets u Boogaloou

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

U nedelju 15.10.2023. će po prvi puta u Hrvatsku doći Britanske post punk / goth rock legende The March Violets, a sa njima The Bellwether Syndicate, band legende punk i goth scene iz Los… više »

NAJAVE

Okay Kaya nastupit će prije King Krulea u Zagrebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Američko-norveška glazbenica Okay Kaya s prvijencem "Both" zavrijedila je pažnju kritike, a Pitchfork kaže da je savršeno predstavila melankoličan zvuk na koji se može… više »

JAZZ

JazzHR Festivala – Fall edition

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

"Spremite se za XXL glazbene doživljaje", bila je jedna od glavnih poruka konferencije za medije, održane u zagrebačkoj Tvornici kulture u povodu JazzHR Festivala - Fall edition i koncerta… više »

NAJAVE

Savršeni marginalci sviraju old school Hladno pivo

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Savršeni marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize, započinju svoju glazbenu misiju koncertima na kojima će svirati… više »

NAJAVE

Tanz Noir - novi dark party u zagrebackom Spunku

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

U subotu 30.09.2023. će se održati drugi po redu novi darkerski program pod nazivom Tanz Noir: fine selections by Sofia Van. Sofia Van je dugogodišnja posjetiteljica dark i… više »

NAJAVE

Detour se nakon 8 godina vraća u Sax

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Prošlo je osam godina od posljednjeg nastupa Detourovaca u Saxu koji ove godine slavi jubilarnu 25. sezonu. U subotu, 4.11. održat će koncertni nastup što je ovogodišnje… više »

NAJAVE

Morcheeba u Boćarskom

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

U subotu 04.11.2023. će u zagrebačkom Boćarskom domu britanska elektronska atrakcija Morcheeba održati ekskluzivni koncert, zbog kojega specijalno dolazi u Zagreb. Morcheeba je svojim čestim… više »

5. SUPERVAL

Prijave za 5. izdanje Superval festivala su otvorene

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Superval festival je glazbeni festival izvođača školskog uzrasta kojem je cilj omogućiti mladima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku… više »

NAJAVE

Jimmy & Barbara Stanić u pratnji The Boysa preuzimaju VIB

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

ČETVRTAK 28.09.2023. Jimmy Stanić & The Boys /w Barbara Stanić @VIB Vrata 20:00 | Koncert 21:30 Ulaznice: 10,00 € / 14,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) / VIB & Grif… više »

NAJAVE

Jeboton Ansambl & prijatelji otvaraju koncertnu sezonu Vintage Industriala

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

SRIJEDA 27.09.2023. JeboTon Ansambl & prijatelji @VIB | Vrata 20:00 | Koncert 21:00 Ulaznice: 08,00 € / 12,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) / VIB & Grif (Savska 160)… više »

NAJAVE

Laibach se vraća u Rijeku u sklopu europske turneje “Love Is Still Alive”

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Nastup se događa u sklopu velike europske turneje "Love Is Still Alive" koja Laibach vodi po Skandinaviji, zemljama Beneluksa, srednjoj Europi, UK-u, kao i regiji, a nakon dugo vremena bit će… više »

NAJAVE

She Past Away u subotu u Močvari

objavljeno prije 7 mjeseci

Konačno je došao i taj tjedan: She Past Away vraća se u Zagreb nakon gotovo četiri godine! Nedvojbeni junaci svih ljubitelja mračnijeg zvuka 80-ih stižu u Močvaru u subotu, 23. rujna.… više »

NAJAVE

IDEM u petak 8. prosinca u VIB-u

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

 „Ovo je uistinu onaj „The album" labuđeg pjeva mladosti kojem će se slušatelji uvijek rado vraćati jer je uhvatio najbitnije esencije. A opet, poučeni iskustvom… više »

NAJAVE

Pipsi ipak četiri dana u Saxu

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Online kontingenti za prva tri koncerta već su rasprodani, a u samom klubu ima još maleni broj fizičkih ulaznica. Prodaja za finalnu večer, 11. studenog, kreće danas u 12:00 u sustavu… više »

NAJAVE

Trio Mandili premijerno u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Gruzijska world music senzacija Trio Mandili stiže u Boogaloo premijerno se predstaviti hrvatskoj publici! Datum za pribilježiti je 4. listopada (srijeda). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od… više »

skrolaj na vrh