Glazba
CAVE ROMANE

Slijedi epska zabava uz Silente, Liveplay i Kosheen

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Odabir Cave Romane kao koncertnog mjesta svakako daje dašak magije samom događaju, a odabir glazbenih zvijezda Rocks&Stars Festivala garantira savršen ljetni provod.… više »

NAJAVE

Jerry Spin u Močvari kao predgrupa Still Cornersima!

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Belgijski indie kantautor Jerry Spin nastupit će 3. kolovoza u Močvari prije dream pop dua Still Corners. To će mu biti prvi nastup u Hrvatskoj. Zvijezde večeri Still Corners tom će prilikom… više »

NAJAVE

Dža ili Bu u Tvornici kulture

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Jedan od najistaknutijih punk rock bendova 90-ih i 2000-ih, beogradski Dža ili Bu, nastupit će u sklopu programa Burn out - četvrtkom u Tvornici kulture. Dža ili Bu na omiljenu će se… više »

COOL

Nikad više ljudi u Cave Romane

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Više od 3.000 ljubitelja dobre glazbe doživjelo je nezaboravnu večer uz Prljavo Kazalište, koje je u četvrtak 27. srpnja zapalilo pozornicu u Cave Romane svojim… više »

NOVOSTI

Joker Out razvalili rasprodanu turneju po Velikoj Britaniji

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Novi tjedan i nova pobjeda za slovenski indie bend Joker Out. Nakon što je njihov hit „Carpe Diem" prešao 15 milijuna slušanja na Spotifyju, bend je oduševio… više »

FESTIVALI

Počeo je Rock Live festival 12

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Interes za festival je velik, a tome u prilog ide i činjenica da je dospio u „Top događaje" na platformi Entrio.hr kao jedan od najprodavanijih glazbenih događaja trenutno u Hrvatskoj.… više »

FESTIVALI

Za dva dana počinju Graffiti na Gradele

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Ostalo je svega dva dana do početka novog izdanja omiljenog ljetnog festivala Graffiti na Gradele. Kompletiran je crtački i glazbeni program, a prvi posjetitelji već su počeli pristizati na… više »

NAJAVE

Rocks&Stars Festival u divnom ambijentu

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Koncert je puno više od slušanja pjesama. Tamo osjećate glazbu i živite ju zajedno s umjetnicima na pozornici. A, koncert u Cave Romane kamenolomu je više od samog… više »

NAJAVE

Depeche Mode u nedjelju u Areni Zagreb

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Grupa Depeche Mode u sklopu velike svjetske turneje Memento Mori Tour kojom će podržati svoj 15. studijski album istoimenog naziva u nedjelju, 23. srpnja 2023. stiže u zagrebačku Arenu.… više »

FESTIVALI

20. S.A.R.S. festival

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Ovaj vikend nudimo vam savršen recept za spas od toplinskog udara, gužve na obali i grintanja - pravac Zagora i Sinj jer na predivnom sinjskom Hipodromu čeka vas jubilarni 20. S.A.R.S.… više »

NAJAVE

Metalni spektakl u Močvari

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Sve je spremno za koncert moldavske metal atrakcije Infected Rain predvođene karizmatičnom Lenom Scissorhands, a njima će se na pozornici ovu nedjelju (23.7.) u Močvari pridružiti zagrebački… više »

FESTIVALI

Cave Romane zove sve ljubitelje dobre glazbe

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Što je zajedničko Petru Graši, Prljavom kazalištu, grupi Silente, Liveplay bandu i legendarnoj Kosheen? Rocks & Stars Festival u Vinkuranskom Cave Romane. Velike… više »

SHIP

Festival SHIP pojačao lineup s 10 sjajnih imena

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Aze, Bad Daughter, Baptiste Lagrave, Chui, Daliborovo granje, Daykoda, Fran Vasilić, Nataleé, RotorMotor i Trokut najavljeni su… više »

SVIRKE

Mudri Brk Festival objavili raspored

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Masu dobar đir ove godine umjesto dva dana, publiku očekuje punih tjedan dana od 24. do 30. srpnja. Osim središnjeg glazbenog programa 28. i 29. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa,… više »

NAJAVE

The Rumjacks sredinom kolovoza u Močvari

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Nakon četiri godine legende keltskog punka The Rumjacks vraćaju se u Zagreb napraviti još jednu feštu za pamćenje. Vruće ljetne dane dodatno će zagrijati ova ekipa koja je… više »

skrolaj na vrh