Film
KINO PROGRAM

Odabrani filmovi Zagreb Film Festivala i ovaj tjedan u gostima na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Ususret nadolazećem izdanju Zagreb Film Festivala, na Ljetnoj pozornici Tuškanac do subote, 28. srpnja gledamo ZFF-ove naslove: Isabellino sunce, Julien u sredini, Ciambra, Ivan, Žaba… više »

FESTIVALI

Napad panike otvara 21. MFF

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Napad panike, prvi film  poljskog redatelja Paweła Maślone u utorak, 24. srpnja otvara 21. Motovun Film Festival (MFF) na kojemu će biti prikazano 113 filmova iz cijeloga svijeta te… više »

FESTIVALI

Nagrade 65. Pulskog filmskog festivala

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

1. NAGRADA OCJENJIVAČKOG SUDA FEDERACIJE FILMSKIH KRITIČARA EUROPE I MEDITERANA - FEDEORA Ocjenjivački sud u sastavu: Duško Dimitrovski, novinar i filmski kritičar, James Evans,… više »

FESTIVALI

Pula je ponovno u znaku filma

objavljeno prije 4 mjeseca

Pula film festival jedna jeod manifestacija po kojoj je poznat najveći grad u Istri. Ovogodišnji jubilarni 65. zbog nogometa je imao kratku pauzu no film se vratio u Arenu, grad… više »

NAJAVE

Motovun Film Festival i Zagreb Film Festival stižu na Ljetnu pozornicu Tuškanac

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Od utorka do četvrtka (17. - 19. srpnja) na Ljetnoj pozornici Tuškanac traje zagrijavanje za skorašnje izdanje Motovun Film Festivala, dok se od petka, 20. srpnja sve do… više »

FESTIVALI

U žiriju MFF-a berlinski umjetnici iz svih strana Europe

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Berlin je mjesto spajanja umjetnika iz cijelog svijeta. Razmjena kreativnih ideja u taj grad privlači i brojne filmske autore, a ta je činjenica bila nit vodilja pri sastavljanju… više »

65. PULA

65. Pulski filmski festival počinje u subotu

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Zvjezdano nebo Arene po 65. put nadgleda okršaj najboljih domaćih filmova U subotu 14. srpnja otvara se 65. Pulski filmski festival, a da je filmska atmosfera posljednjih tjedana u… više »

FILMOVI

Indiana Jones - peti dio odgođen za 2021. godinu

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Peti dio sage o Indiana Jonesu i opvratak Harrisona Forda na velike ekrane u ulozi omiljenog istraživača i pustolova odgođen je do 2021. godine, objavila je tvrtka Walt Disney u utorak, dvije… više »

NAJAVE

Revija europskog filma na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Od 9. do 15. srpnja Ljetna pozornica Tuškanac ugostit će 5. Reviju europskog filma. Gledatelji će tako od ponedjeljka do nedjelje svakodnevno od 21:30 sati u najljepšem gradskom… više »

POD ZVIJEZDAMA

MAMMA MIA: Here We Go Again!

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Neke stvari u životu su dobre jer se dogode samo jednom, a neke su jednostavno predobre da bi se dogodile samo jednom... Punih 10 godina nakon prvog dijela, došlo je vrijeme za ponovno… više »

COOL

Samoborsko kino dostupno je svima

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Iako se samoborsko kino preuređuje, Samoborci ovoga ljeta mogu uživati u brojnim filmskim projekcijama - na razne načine. Pokrenut je projekt Kino na putu koji donosi kulturu u mjesne odbore… više »

21. MFF

Predstavljen odličan program 21. Motovun Film Festivala

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Sitni kriminalac iz Švedske, danska 'sponzoruša', britanska novinarka i borac ISIL-a, ruski rockeri i kolumbijski plaćeni ubojica, raznolika je lepeza likova koji će oživjeti na… više »

DOĐITE

Otvaranje Fantastic Zagreb Film Festivala odgođeno za danas

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Fantastic Zagreb Film Festival, najveći festival fantastike i žanrovskog filma u regiji filmofilima i ljubiteljima fantastike i žanrovskog filma donosi prave filmske poslastice! Trebao je… više »

KINO PROGRAM

Voleći Pabla stigao u kina

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Voleći Pabla gangsterska je biografska drama na engleskom jeziku, redatelja Fernanda Leóna de Aranoae, nastala prema memoarima novinarke Virginie Vallejo, Escobarove ljubavnice. U… više »

8. FZFF

Počinje 8. Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Od kultnih klasika do novijih naslova, od SF-a preko trilera do horora - posjetitelje na 8. Fantastic Zagreb Film Festivalu od 28. lipnja do 8. srpnja očekuje sjajan… više »

skrolaj na vrh