« Film
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
NOVI FILMOVI

Što gledati u kinima ovoga ljeta?

Koji nas novi filmovi očekuju u kinima ovoga ljeta pročitajte na ovom popisu

Mark Whalberg u filmu Ted
Mark Whalberg u filmu Ted (Arhiva)
Više o

najbolji filmovi

,

novi filmovi

,

TED

,

Mark Wahlberg

,

Ledeno doba 4: Zemlja se trese.

,

Čudesni Spiderman

,

Čarobni Mike

,

Tražeći ljubav za kraj svijeta

,

Vitez tame: povratak

,

filmovi 2012

Tijekom ovih sparnih ljetnih dana većina meterologa preporučuje da ostanemo kući, upalimo klimu i uživamo u hladnoći dok možemo. Ali, odlazak u kino nikome neće naškoditi, osobito zbog fantastičnih filmova koji dolaze u naša kina ove sezone.

Ledeno doba 4: Zemlja se trese.  - Manny, Sid i Diego će nas po četvrti put razveseliti na kino platnima u svojoj nezaboravnoj avanturi u filmu Ledeno doba 4: Zemlja se trese. Potresi razdvajaju veliku Gondvanu u današnje kontinente, a naša tri junaka na svome ledenom brodu susreću neviđena morska stvorenja i pirate koji nisu prijateljski nastrojeni. Film se počinje prikazivati od 5. srpnja 2012.

Čudesni Spiderman  - Spiderman se vratio u kina, a ovaj put u 3D IMAX tehonlogiji. U filmu Čudesni Spiderman pratit ćemo srednjoškolski život Petera Parkera u vrijeme kada je stekao super moći kojima će spašavati svijet od zla. Nezaboravnog Spidermana gledajte u kinima od 5. srpnja 2012.

Čarobni Mike - Od 5. srpnja 2012. u kinima ćemo na platnima upoznati Mikea Martingana, stripera za kojim žene lude. Martingano pod svoje okrilje uzme mladog The Kida kojega uvodi u posao cjelodnevne luđačke zabave u kojem je cilj zavesti što više žena. Iako The Kid misli da je taj posao mačji kašalj, pitanje jest: je li to stvarno tako jednostavno?

Tražeći ljubav za kraj svijeta - Dodgea žena ostavi tri tjedna prije smaka svijeta. Pun samoće, Dodge odlazi u potragu za svojom starom srednjoškolskom ljubavi, u kojoj ga prati njegova neobična susjeda Penny. Pustolovinu dvoje susjeda u filmu gledajte u našim kinima od 5. srpnja 2012.

Ted - Mark Wahlberg dijeli svoj život ni više ni manje nego sa svojim plišanim medvjedom. Nerazdvojni su već 27 godina, a kada u Markov život uđe predivna Mila Kunis, stvari se mijenjaju... Marka i njegovog slatkog plišanog prijatelja gledajte u kinima od 19. srpnja 2012.

Vitez tame: povratak - Batman se vratio! Bruce Wayne je stariji i slabiji, a negativac je svakim danom sve jači. Usprkos problemima, Batman još uvijek brani svoj rodni Gotham. Bane i Catwoman odluče se poigrati se s Batmanovim umom, hoće li to utjecati na sudbinu Gothama? Nepobjedivog Batmana gledajte od 26. srpnja 2012. 

02.07.2012. 13:10:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh