Film
NAJAVE

Revija europskog filma na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Od 9. do 15. srpnja Ljetna pozornica Tuškanac ugostit će 5. Reviju europskog filma. Gledatelji će tako od ponedjeljka do nedjelje svakodnevno od 21:30 sati u najljepšem gradskom… više »

POD ZVIJEZDAMA

MAMMA MIA: Here We Go Again!

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Neke stvari u životu su dobre jer se dogode samo jednom, a neke su jednostavno predobre da bi se dogodile samo jednom... Punih 10 godina nakon prvog dijela, došlo je vrijeme za ponovno… više »

COOL

Samoborsko kino dostupno je svima

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Iako se samoborsko kino preuređuje, Samoborci ovoga ljeta mogu uživati u brojnim filmskim projekcijama - na razne načine. Pokrenut je projekt Kino na putu koji donosi kulturu u mjesne odbore… više »

21. MFF

Predstavljen odličan program 21. Motovun Film Festivala

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Sitni kriminalac iz Švedske, danska 'sponzoruša', britanska novinarka i borac ISIL-a, ruski rockeri i kolumbijski plaćeni ubojica, raznolika je lepeza likova koji će oživjeti na… više »

DOĐITE

Otvaranje Fantastic Zagreb Film Festivala odgođeno za danas

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Fantastic Zagreb Film Festival, najveći festival fantastike i žanrovskog filma u regiji filmofilima i ljubiteljima fantastike i žanrovskog filma donosi prave filmske poslastice! Trebao je… više »

KINO PROGRAM

Voleći Pabla stigao u kina

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Voleći Pabla gangsterska je biografska drama na engleskom jeziku, redatelja Fernanda Leóna de Aranoae, nastala prema memoarima novinarke Virginie Vallejo, Escobarove ljubavnice. U… više »

8. FZFF

Počinje 8. Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Od kultnih klasika do novijih naslova, od SF-a preko trilera do horora - posjetitelje na 8. Fantastic Zagreb Film Festivalu od 28. lipnja do 8. srpnja očekuje sjajan… više »

FESTIVALI

Ovog ljeta svi motovunski putovi vode u Berlin!

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Arm, aber sexy - siromašan, ali seksi, to je slogan kojim Berlin desetljećima privlači otvorene umjetničke duše. Nije  pretjerano reći da je njemačka… više »

NAJAVE

Stvaraj lijepe priče' na Tabor Film Festivalu

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Kao što već vjerojatno znate, Pivovara Medvedgrad ponosni je partner Tabor Film Festivala, i to ne samo u pivskom smislu. A kako je ostalo još manje od mjesec dana do početka… više »

NAJAVE

Ekskluzivna projekcija filma: Records Collecting Dust u subotu u Vintage Industrialu

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

U subotu 23.6. u sklopu programa Vintage Edu Garden - Točka kulture na rubu Savske! ekskluzivno prikazujemo jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima „Records Collecting Dust",… više »

KINO PROGRAM

Ljetna Kinolektira vodi nas u hipijevske šezdesete

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Ljeto je pred vratima, a lipanjska Kinolektira vodi nas u hipijevske šezdesete! U srijedu, 27. lipnja u 20 sati u sklopu programa Kinolektira koji na… više »

KINO PROGRAM

Dani hrvatskog filma i Fantastic Zagreb Film Festival na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Počela je sezona filmskih festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Nakon 27. Dana hrvatskog filma, koji će se održavati sve do 20. lipnja uslijedit će četverodnevni program… više »

27. DHF

5 najatraktivnijih filmova 27. DHF-a

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Dani hrvatskog filma objavili supreporuku za 5 najatraktivnijih filmskih događaja na toj tradicionalnoj smotri ponajboljih hrvatskih filmova. Igrani segment natjecateljskog programa 27. Dana… više »

NAJAVE

Pssst! Motovun Film Festival i ove godine skriva klasike po Zagrebu!

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Motovun Film Festival petu godinu zaredom podiže platna na super tajnim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluju četiri filmska klasika, sve u cilju dovođenja zagrebačke publike u… više »

ANIMAFEST

Pad i Kakav veličanstveni kolač nagrađeni na Animafestu

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Dodjelom nagrada sinoć je u Zagrebu završio 28. Animafest. Najboljim kratkometražnim filmom proglašen je "Pad" francuskog autora Borisa Labea, a grand-prix u dugometražnoj… više »

skrolaj na vrh