Film
FESTIVALI

Ovog ljeta svi motovunski putovi vode u Berlin!

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Arm, aber sexy - siromašan, ali seksi, to je slogan kojim Berlin desetljećima privlači otvorene umjetničke duše. Nije  pretjerano reći da je njemačka… više »

NAJAVE

Stvaraj lijepe priče' na Tabor Film Festivalu

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Kao što već vjerojatno znate, Pivovara Medvedgrad ponosni je partner Tabor Film Festivala, i to ne samo u pivskom smislu. A kako je ostalo još manje od mjesec dana do početka… više »

NAJAVE

Ekskluzivna projekcija filma: Records Collecting Dust u subotu u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca

U subotu 23.6. u sklopu programa Vintage Edu Garden - Točka kulture na rubu Savske! ekskluzivno prikazujemo jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima „Records Collecting Dust",… više »

KINO PROGRAM

Ljetna Kinolektira vodi nas u hipijevske šezdesete

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Ljeto je pred vratima, a lipanjska Kinolektira vodi nas u hipijevske šezdesete! U srijedu, 27. lipnja u 20 sati u sklopu programa Kinolektira koji na… više »

KINO PROGRAM

Dani hrvatskog filma i Fantastic Zagreb Film Festival na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Počela je sezona filmskih festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Nakon 27. Dana hrvatskog filma, koji će se održavati sve do 20. lipnja uslijedit će četverodnevni program… više »

27. DHF

5 najatraktivnijih filmova 27. DHF-a

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Dani hrvatskog filma objavili supreporuku za 5 najatraktivnijih filmskih događaja na toj tradicionalnoj smotri ponajboljih hrvatskih filmova. Igrani segment natjecateljskog programa 27. Dana… više »

NAJAVE

Pssst! Motovun Film Festival i ove godine skriva klasike po Zagrebu!

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Motovun Film Festival petu godinu zaredom podiže platna na super tajnim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluju četiri filmska klasika, sve u cilju dovođenja zagrebačke publike u… više »

ANIMAFEST

Pad i Kakav veličanstveni kolač nagrađeni na Animafestu

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Dodjelom nagrada sinoć je u Zagrebu završio 28. Animafest. Najboljim kratkometražnim filmom proglašen je "Pad" francuskog autora Borisa Labea, a grand-prix u dugometražnoj… više »

ČESTITAMO

Nadarević i Šerbedžija nagrađeni u Motovunu

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Najstarija motovunska nagrada, ove godine odlazi u ruke dvojice bardova hrvatskog glumišta i kinematografije ‒ Mustafe Nadarevića i Rade Šerbedžije za pola stoljeća… više »

27. DHF

Kratki i srednjometražni filmovi na DHF-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

U ovoj prestižnoj i publici omiljenoj kategoriji natjecateljskog programa DHF-a možemo svjedočiti eksploziji filmske forme koja je u posljednjih nekoliko godina hrvatsku umjetnost proslavila… više »

KINO PROGRAM

Počinje nova filmska sezona u najljepšem kinu na otvorenom

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Ljetne zagrebačke večeri ponovno su rezervirane za izlazak u najljepše gradsko kino pod vedrim nebom. Ljetna pozornica Tuškanac, u subotu 9. lipnja u 22 sata započinje… više »

KINO PROGRAM

Animafest u Kinoteci

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Od utorka, 5. lipnja do subote, 9. lipnja kino Kinoteka ugostit će aktualno izdanje Animafesta. Svakodnevno u jutarnjim satima publika će moći uživati u odabranim naslovima iz Natjecanja… više »

27. DHF

Animirani filmovi na 27. Danima hrvatskog filma

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

U konkurenciji animiranog filma 27. DHF-a, koja broji deset vrhunskih djela, ističu se novi radovi Veljka Popovića (Biciklisti), Igora Grubića (Kako se kalio čelik), Darka Vidačkovića (Samo… više »

KINO PROGRAM

Od glazbenih filmova do najnovijih naslova iz aktualne kinodistribucije

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Zadnji dani svibnja donose nastavak Opusa glazbenih filmova i filmova na temu glazbe. Utorak, 29. svibnja, rezerviran je za reprizu Potrage za Sugarmanom, dok u srijedu, 30.… više »

NAJAVE

Zadrži dah - novi blockbuster od četvrtka u kinima

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Snažni potres iznenada pogađa Pariz. Ulice francuske prijestolnice naglo preplavljuje gusta magla, a s njome se širi se i opća panika. Nekolicina preživjelih pronalazi utočište… više »

skrolaj na vrh