Film
FESTIVALI

FZFF na dvije lokacije nudi sjajan program

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Ljetna pozornica Tuškanac postala je premala za sve ljubitelje žanrovskog filma! Zbog toga zagrebačka publika do kraja Fantastic Zagreb Film Festivala može uživati i u filmovima u Kinu… više »

22. MFF

Motovun film festival spaja ozbiljne i opuštenije teme

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Iznimni, svježi, potresni, duhoviti - ali uvijek pod motom slavlja slobode i različitosti, riječ je o filmovima koji će biti prikazani na 22. Motovun film festivalu. Dvadeset dugometražnih i… više »

NAJAVE

Fantastic Zagreb i u kinu Tuškanac

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Ljubitelji žanrovskog filma i zagrebačka publika u velikom su broju pohodila prva četiri dana 9. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala uživajući u kultnim klasicima Dina pješčani… više »

More filmova u srpnju na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Fantastic Zagreb Film Festival i Revija europskog filma te izbor filmova sa Zagreb Film Festivala i Festivala mediteranskog filma Split u srpnju stižu na Ljetnu pozornicu… više »

FESTIVALI

Sjajno otvaranje 9. Fantastic Zagreb Film Festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Šumoviti zagrebački Tuškanac postao je najpopularnije mjesto u vrućem gradu i to zahvaljujući Fantastic Zagreb Film Festivalu koji je još jednom okupio brojne ljubitelje… više »

TFF

Zombiji, moljci, sovjetski psi i 'prašćina' u filmskoj konkurenciji 17. Tabora

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Za Grand prix festivala, najbolji domaći film kao i posebna priznanja žirija ove će se godine natjecati četrdesetak filmova u međunarodnoj i domaćoj konkurenciji. Među doista izvrsnim… više »

FESTIVALI

Uzbudljivim avanturističkim filmom Arktik počinje 9. izdanje Fantastic Zagreb film festivala

objavljeno prije 2 mjeseca

Svjetski žanrovski hitovi i kultni klasici spremni su za premijeru na velikom platnu spektakularne Ljetne pozornice Tuškanac na ovogodišnjem 9. Fantastic Zagreb Film Festivalu!… više »

PRIJAVITE SE!

Distribute this! - sjajna radionica Filmaktiva

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Jeste li ikad koristili dokumentarni film kao medij za poticanje javnog dijaloga? Kao materijal za nadopunu ili ishodište rasprava i otvaranje tema koje su bitne vašoj… više »

NAJAVE

Čovjek delfin u kinima

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Koristeći arhivsku građu, vizualno zapanjujuće podvodne snimke i razgovore s nizom sugovornika, dokumentarni film Čovjek delfin u režiji Lefterisa Charitosa gledatelje vodi u svijet Jacquesa… više »

9. FZFF

Sve je spremno za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Visoke ljetne temperature u Zagrebu dodatno će rasti zbog vrućih žanrovskih hitova i kultnih klasika koje ne smijete propustiti na velikom platnu na ovogodišnjem 9. Fantastic… više »

DHF

Otvoreni 28. Dani hrvatskog filma

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Pod vedrim nebom na platou iznad Kina Tuškanac sinoć su svečano otvoreni 28. Dani hrvatskog filma - tradicionalna smotra najboljih domaćih filmova svih rodova. U sklopu ceremonije… više »

FESTIVALI

Završio 29. Animafest

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

29. Animafest - svjetski festival animiranog filma priveden je kraju dodjelom nagrada, a zagrebačka je publika proteklih dana mogla vidjeti čak 400 naslova čiji su autori iz 45 zemalja. … više »

NAJAVE

Otvara se Ljetna pozornica Tuškanac

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Od lipnja sve do početka rujna ljetne zagrebačke večeri rezervirajte za izlazak na Ljetnu pozornicu Tuškanac, najljepše gradsko kino pod vedrim nebom… više »

NAJAVE

Film Toma Gotovca u MM centru

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Projekcija avanagardnog filma GLENN MILLER 1. (Srednjoškolsko igralište 1. ) redatelja Tomislava Gotovca održat će se u petak, 7. lipnja u MM Centru s… više »

FESTIVALI

Svečan otvoren 29. Animafest

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Ceremonijom svečanog otvaranja u Kinu Tuškanac sinoć je započeo 29. Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb, u sklopu kojega će od 3. do 8. lipnja u kinima… više »

skrolaj na vrh