Film
BFF

Oscarovac i filmaši debitanti stižu na Brač Film Festival

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Brač Film Festival jest mladi festival (ne samo svojim godinama - ovo je četvrti BFF - već i činjenicom da ga organizira i realizira internacionalna ekipa mladih filmaša i… više »

KINO PROGRAM

Marvelov filmski univerzum na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

I ovaj tjedan potražite filmsko osvježenje u najljepšem kinu na otvorenom uz niz akcijskih avantura i veliku turneju Marvelovim filmskim univerzumom. Prvi red do mora filmova, novi… više »

FESTIVALI

12. DORF u Primoštenu

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Primošten će ovaj vikend postati glazbeno-filmski centar! Ovogodišnji festival Dokumentarnog rock-filma -popularni DORF - program otvara najprije u subotu 4. kolovoza u… više »

FESTIVALI

SFF i balast ratne prošlosti

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

„Ove godine imamo rekordan broj filmova, čak 266 filmova, svrstanih u 18 programa. Posebno je važno istaći da ove godine imamo 52 svjetske i 23 međunarodne premijere što govori o… više »

KINO PROGRAM

Ovaj tjedan uživajte u Prvom redu do mora filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Ako početak kolovoza provodite u Zagrebu, pronađite filmsko osvježenje u Prvom redu do mora filmova. Riječ je o novom programu Ljetne pozornice Tuškanac u sklopu kojeg će se do rujna u… više »

21. MFF

Dodjelom nagrada zatvoren 21. Motovun Film Festival

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Dodjelom nagrada završen je 21. Motovun Film Festival na kojem je tijekom pet dana prikazano više od stotinu nezavisnih naslova iz cijeloga svijeta. Najboljim filmom festivala i… više »

FESTIVALI

Ruben Östlund dobitnik Mavericka Motovuna

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Na motovunsko brdo napokon se uspeo Ruben Östlund, švedski redatelj koji je u svojoj karijeri snimio dosad četiri dugometražna filma koja su redom osvajala sve što se… više »

21. MFF

Otvoren je 21. Motovun Film Festival

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Na prepunom Trgu Andrea Antica počeo je 21. Motovun Film Festival, koji i ove godine u srce Istre donosi stotinu nezavisnih naslova iz cijelog svijeta. Na početku večeri prikazan je kratki… više »

KINO PROGRAM

Odabrani filmovi Zagreb Film Festivala i ovaj tjedan u gostima na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Ususret nadolazećem izdanju Zagreb Film Festivala, na Ljetnoj pozornici Tuškanac do subote, 28. srpnja gledamo ZFF-ove naslove: Isabellino sunce, Julien u sredini, Ciambra, Ivan, Žaba… više »

FESTIVALI

Napad panike otvara 21. MFF

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Napad panike, prvi film  poljskog redatelja Paweła Maślone u utorak, 24. srpnja otvara 21. Motovun Film Festival (MFF) na kojemu će biti prikazano 113 filmova iz cijeloga svijeta te… više »

FESTIVALI

Nagrade 65. Pulskog filmskog festivala

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

1. NAGRADA OCJENJIVAČKOG SUDA FEDERACIJE FILMSKIH KRITIČARA EUROPE I MEDITERANA - FEDEORA Ocjenjivački sud u sastavu: Duško Dimitrovski, novinar i filmski kritičar, James Evans,… više »

FESTIVALI

Pula je ponovno u znaku filma

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Pula film festival jedna jeod manifestacija po kojoj je poznat najveći grad u Istri. Ovogodišnji jubilarni 65. zbog nogometa je imao kratku pauzu no film se vratio u Arenu, grad… više »

NAJAVE

Motovun Film Festival i Zagreb Film Festival stižu na Ljetnu pozornicu Tuškanac

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Od utorka do četvrtka (17. - 19. srpnja) na Ljetnoj pozornici Tuškanac traje zagrijavanje za skorašnje izdanje Motovun Film Festivala, dok se od petka, 20. srpnja sve do… više »

FESTIVALI

U žiriju MFF-a berlinski umjetnici iz svih strana Europe

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Berlin je mjesto spajanja umjetnika iz cijelog svijeta. Razmjena kreativnih ideja u taj grad privlači i brojne filmske autore, a ta je činjenica bila nit vodilja pri sastavljanju… više »

65. PULA

65. Pulski filmski festival počinje u subotu

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Zvjezdano nebo Arene po 65. put nadgleda okršaj najboljih domaćih filmova U subotu 14. srpnja otvara se 65. Pulski filmski festival, a da je filmska atmosfera posljednjih tjedana u… više »

skrolaj na vrh