Film
COOL

Bosonogi car na zatvaranju ZFF-a

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Britka politička satira s brojnim povijesnim referencama u kojoj je ismijavanje postojano, a apsurdi uvjerljivi - to je Bosonogi car. Proglašenjem pobjednika i uz projekciju filma… više »

ZFF PUTUJE

ZFF se prestavlja u 20 gradova Hrvatske

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Paralelno sa zagrebačkom publikom ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala, dva dugometražna filma iz Glavnog programa i jedan naslov iz programa Ponovno s nama, imat će priliku vidjeti… više »

FESTIVALI

Gostovanje Trashxplotation film festivala

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Autonomni kulturni centar Attack kroz Program Filmskog studija Medika od 8. - 10. Studenog ugostiti će parišku inicijativu za promociju samoproduciranih i domaćih filmova, Festival… više »

NAJAVE

KAMEN- ČOVJEK TULJAK- film Zlatka Burića Kiće i Dragana Ruljančića u MM centru

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Projekcija eksperimentalnog filma KAMEN (ČOVJEK TULJAK)  Zlatka Burića Kiće i Dragana Ruljančića održat će se u petak, 8. studenog u MM centru u 20:00. Ulaz… više »

ZFF

Francuska dramedija 'Alice i gradonačelnik' otvara 17. ZFF

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Novo izdanje najveće zagrebačke filmske avanture održavat će se tijekom rekordnih 11 dana, od četvrtka do nedjelje, 7. do 17. studenog u kinu Tuškanac, Dvorani KIC, Muzeju suvremene… više »

KINO PROGRAM

Filmski hommage konceptualnom umjetniku Vladimiru Dodigu Trokutu

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

U ponedjeljak, 11. studenog kino Kinoteka ugostit će zagrebačku premijeru dokumentarnog filma Vladimire Spindler Prijateljstvo s Trokutom, u kojem redateljica predstavlja… više »

NAJAVE

Dva Berlina - filmom preko zida

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Povodom 30. obljetnice pada Berlinskog zida Restart i Dokukino KIC u suradnji s Goethe-Institutom Kroatien i ZFF-om donose presjek dokumentaraca koji iz različitih aspekata tematiziraju… više »

NAJAVE

Premijera filma "Real" Vibora Krekovića u MM centru

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Prvo javno prikazivanje, ujedno i svjetska premijera filma Real redatelja Vibora Krekovića održat će se u četvrtak, 7. studenog u MM centru s početkom u… više »

ANIMAFEST

Otvorene prijave za 30. Animafest

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb poziva vas da prijavite svoj film na 30. izdanje Festivala, koje će se održati od 8. do 13. lipnja 2020. u Zagrebu. Prijaviti… više »

UPOZNAJ AUTORA

Srđan Keča u Dokukinu KIC

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

U srijedu, 6. studenog u 19 sati u Dokukinu KIC u sklopu programa Upoznaj autora predstavljamo nagrađivanog srpskog redatelja Srđana Keču. Nakon razgovora s autorom u 20 sati pogledajte… više »

KINO PROGRAM

Filmski kurikulum u Tuškancu

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Sljedeći Filmski kurikulum održat će se u utorak, 05. 11. u 18.30 u kinu Tuškanac. Na programu su dokumentarni film Obrada Gluščevića Ljudi sa Neretve (1966), jedan od… više »

KINO PROGRAM

Što donosi studeni u kinu Kinoteka

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Studeni u kino Kinoteka donosi drugo izdanje filmskog programa Europa u kinu & #EUANDME, posebnu projekciju dokumentarca Free to Rock  uz razgovor s izvršnim… više »

NAJAVE

Najveći dar - hrvatska premijera filma u kinu Forum

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Hrvatska premijera španjolskog dugometražnog dokumentarnog filma Najveći dar redatelja Juana Manuela Cotela održat će se 8. studenog u kinu Forum ( SD Stjepan… više »

ZFF

Predstavljen program Zagreb Film Festivala

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Na konferenciji za medije održanoj u Hrvatskom glazbenom zavodu predstavljen je program 17. Zagreb Film Festivala. Novo izdanje najveće zagrebačke avanture posvećene ljubiteljima filmske… više »

NAJAVE

“Beskonačni nogomet” Corneliua Porumboiua u kinima

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Beskonačni nogomet, dokumentarni film rumunjskog redatelja Corneliua Porumboiua, koji kritičar New Yorkera svrstava u vrhunce dokumentarizma, a magazin Sight and Sound naziva… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh