Film
DOĐITE

ANIDOK 2019 u kinu Tuškanac

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

U subotu 30. studenog 2019. od 13 do 20 i 30 u maloj dvorani kina Tuškanac održat će se novo izdanje jednodnevne edukativne radionice za animirani dokumentarni film ANIDOK. Edukativna… više »

NAGRADE

Posebno priznanje DORF-a Rambu Amadeusu

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Posebno priznanje vinkovačkog Festivala dokumentarnog rock filma - DORF za doprinos undergroundu ove godine dobio je glazbenik Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, a kako je… više »

KINO PROGRAM

Kino Mediteran je uspješan projekt

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Projekt revitalizacije kino dvorana u Dalmaciji, Kino Mediteran, zabilježio je ovih dana više od pedeset tisuća gledatelja, u Bolu na otoku Braču na projekciji estonskog filma za djecu… više »

KINO PROGRAM

Tjedan u kinu Kinoteka uz Božanstvenu Garbo

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Od utorka do subote (19. - 23. studenog) u kinu Kinoteka gledamo opus Grete Garbo, filmske dive napoznatije po romantičnim ulogama tajanstvenih, nedostižnih i snažnih žena, koju i danas… više »

ZFF

Dodijeljene nagrade ZFF-a

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Dodijeljene su nagrade 17. Zagreb Film Festivala - ZFF-a. U 12 festivalskih programa ove je godine u rekordnih 11 dana trajanja na ZFF-u prikazano više od 100 filmova. "Zlatna kolica"… više »

COOL

Bosonogi car na zatvaranju ZFF-a

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Britka politička satira s brojnim povijesnim referencama u kojoj je ismijavanje postojano, a apsurdi uvjerljivi - to je Bosonogi car. Proglašenjem pobjednika i uz projekciju filma… više »

ZFF PUTUJE

ZFF se prestavlja u 20 gradova Hrvatske

objavljeno prije 29 dana i 10 sati

Paralelno sa zagrebačkom publikom ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala, dva dugometražna filma iz Glavnog programa i jedan naslov iz programa Ponovno s nama, imat će priliku vidjeti… više »

FESTIVALI

Gostovanje Trashxplotation film festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Autonomni kulturni centar Attack kroz Program Filmskog studija Medika od 8. - 10. Studenog ugostiti će parišku inicijativu za promociju samoproduciranih i domaćih filmova, Festival… više »

NAJAVE

KAMEN- ČOVJEK TULJAK- film Zlatka Burića Kiće i Dragana Ruljančića u MM centru

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Projekcija eksperimentalnog filma KAMEN (ČOVJEK TULJAK)  Zlatka Burića Kiće i Dragana Ruljančića održat će se u petak, 8. studenog u MM centru u 20:00. Ulaz… više »

ZFF

Francuska dramedija 'Alice i gradonačelnik' otvara 17. ZFF

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Novo izdanje najveće zagrebačke filmske avanture održavat će se tijekom rekordnih 11 dana, od četvrtka do nedjelje, 7. do 17. studenog u kinu Tuškanac, Dvorani KIC, Muzeju suvremene… više »

KINO PROGRAM

Filmski hommage konceptualnom umjetniku Vladimiru Dodigu Trokutu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

U ponedjeljak, 11. studenog kino Kinoteka ugostit će zagrebačku premijeru dokumentarnog filma Vladimire Spindler Prijateljstvo s Trokutom, u kojem redateljica predstavlja… više »

NAJAVE

Dva Berlina - filmom preko zida

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Povodom 30. obljetnice pada Berlinskog zida Restart i Dokukino KIC u suradnji s Goethe-Institutom Kroatien i ZFF-om donose presjek dokumentaraca koji iz različitih aspekata tematiziraju… više »

NAJAVE

Premijera filma "Real" Vibora Krekovića u MM centru

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Prvo javno prikazivanje, ujedno i svjetska premijera filma Real redatelja Vibora Krekovića održat će se u četvrtak, 7. studenog u MM centru s početkom u… više »

ANIMAFEST

Otvorene prijave za 30. Animafest

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb poziva vas da prijavite svoj film na 30. izdanje Festivala, koje će se održati od 8. do 13. lipnja 2020. u Zagrebu. Prijaviti… više »

UPOZNAJ AUTORA

Srđan Keča u Dokukinu KIC

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

U srijedu, 6. studenog u 19 sati u Dokukinu KIC u sklopu programa Upoznaj autora predstavljamo nagrađivanog srpskog redatelja Srđana Keču. Nakon razgovora s autorom u 20 sati pogledajte… više »

skrolaj na vrh