Film
TJEDNI PROGRAM

Ženijalni dani u kinu Kinoteka

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Od 6. do 9. ožujka kino Kinoteka ugošćuje 5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije koja se povodom obilježavanja 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena održava u kinima diljem… više »

NAJAVE

Međunarodna premijera filma ‘Moj dida je pao s Marsa’

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Hrvatski znanstveno-fanstastični film za djecu, Moj dida je pao s Marsa ovog će tjedna imati međunarodnu premijeru na 22. izdanju FIFEM Festival International du film pour… više »

15. ZAGREBDOX

Veliki pečati 15. ZagrebDoxa filmovima “Na planini” i “Una Primavera”

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Na svečanoj dodjeli nagrada koja je održana u subotu navečer u dvorani 3 kina Kaptol Boutique Cinema u Centru Kaptol dodijeljene su nagrade pobjedničkim filmovima 15. izdanja ZagrebDoxa. U… više »

SJAJNO!

5. Ženijalni dani u Kino mreži

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije u povodu 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena održat će se ove godine od 7. do 10. ožujka u 29 kina u 26… više »

DOĐITE

Projekcija filma “Straight Outta Compton” prije DJ Yelle iz N.W.A u The Garden Brewery

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Originalni član najbrutalnije rap grupe N.W.A, DJ Yella, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u srijedu, 6. ožujka, u sklopu proslave 25. obljetnice Blackouta, prije čega će biti prikazan… više »

15. ZAGREBDOX

ZagrebDox otvoren danskim filmom

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

U međunarodnoj konkurenciji je 19 filmova, a u regionalnoj 18. Ukupno, do 3. ožujka pred ljubiteljima dokumentarizma su 104 naslova.    Međunarodna selekcija je iznimno… više »

U ČAST VELIKANU

Filmovi Ive Gregurevića uz gostovanje njegovih kolega i suradnika u kinu Forum

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Na samom početku ove godine prerano nas je napustio nedvojbeno jedan od najvećih glumaca našeg vremena, Ivo Gregurević. Tim povodom, Od 1. do 24. ožujka u kinu Forum prikazat… više »

FESTIVALI

Proglašeni pobjednici 4. KinoKina

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Četvrto izdanje Međunarodnog filmskog festivala za djecu ‒ KinoKino, službeno je zatvoreno proglašenjem pobjedničkih filmova i dodjelom nagrada u zagrebačkom kinu Europa, o… više »

NAGRADE

Trump i Holmes & Watson poharali Zlatne maline

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Donald Trump i komedija o Sherlocku Holmesu dobili su nagrade za najgora filmska ostvarenja u protekloj godini. "Holmes & Watson", u kojemu glume Will Ferrell i John C.… više »

15. ZAGREBDOX

ZagrebDox Pro - događaji otvoreni za javnost

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Za vrijeme ZagrebDoxa, od 24. veljače do 1. ožujka, u Zagrebu se održava program usavršavanja ZagrebDox Pro, koji uključuje šest zanimljivih događanja otvorenih za… više »

NAJAVE

Kapetanica Marvel – prvi Marvelov film koji predvodi superjunakinja od 7. ožujka u kinima

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Netom prije početka distribucije iščekivanog novog, ujedno posljednjeg nastavka filma Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame), Marvel u ožujku 2019. predstavlja prvi naslov… više »

15. ZAGREBDOX

Haute couture na ZagrebDoxu – tri dokumentarca u posebnom programu Ljubav i moda

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Jedna od novosti 15. ZagrebDoxa, koji će se održati od 24. veljače do 3. ožujka u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, je posebni program Ljubav i moda koji donosi tri dokumentarna filma o… više »

PROGRAM

Dvije filmske poslastice na programu veljačkog izdanja Queer MoMenti u kinu Europa

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Filmski program Queer MoMenti nastavlja se 25. i 26. veljače (ponedjeljak, utorak) s adresom u zagrebačkom kinu Europa, Varšavska 3, prikazivanjem dokumentarnog filma Liam (2018.)… više »

15. ZAGREBDOX

Tko sve stiže na 15. ZagrebDox?

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Na ZagrebDox stiže proslavljeni ukrajinski redatelj Sergej Loznica, autor niza igranih filmova i više od dvadeset dokumentaraca koji su nagrađivani na prestižnim svjetskim festivalima… više »

13. JFF

Trinaesto izdanje Festivala tolerancije - JFF Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Proslava filma i filmske umjetnosti u punom smislu, premijere na temu ljudskih prava, tolerancije i slobode, brojni novi popratni sadržaji i koncept - Festival tolerancije u svom trinaestom… više »

skrolaj na vrh