« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
AJOOJ

O čemu razmišljaju muškarci kad vide golu ženu

Muški um je čudno i zakučasto mjesto u kojem se može dogoditi svašta, a možda i najveći kaos događa se kad ugleda golu ženu

Koji sam ja sretnik ... :)
Koji sam ja sretnik ... :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

pogled

,

gola žena

Prva misao muškarca kad neočekivano ugleda golo žensko tijelo, a da nije na internetu ili u Playboyu jest - smiri se. Naime, pokazalo se da pogled na golo žensko tijelo trenutno ubrzava rad srca, krv počinje brže teći što uzrokuje crvenilo ušiju i lica i, naravno, puni organ u gaćama. 

Ipak, muškarac ne želi odati dojam osobe koja je prvi puta u životu vidjela golu ženu, pa pokušava na sve načine zadržati kontrolu.

>> Što gledaju žene, a što muškarci >>

Uz to, preplavljuje ga osjećaj zahvalnosti, pa čak i ako nije vjernik zahvaljuje nebeskim silama što su mu to omogućile. Kako se inače na javnim mjestima suzdržavaju od piljenja u istaknute ženske atribute, sad može mirno napasati oči.

No, istovremeno se pokušava prisjetiti što je zapravo planirao napraviti prije nego što je pred njegove oči izletilo golo žensko tijelo, a to će ga ipak malo omesti u užitku, ali takve će misli vrlo brzo nestati.

>> Dijelovi tijela kojih se žene najviše srame >>

Nakon toga slijede misli o raznim dijelovima tijela koje ne bi bilo pristojno detaljno elaborirati, kratka misao o tome je li njen sram opravdan ili ne, da bi na kraju sve to potisnula seksualna želja.

20.06.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh