Putovanja
POKRENITE SE!

Prva utrka Falkensteiner Run Punat oduševila i rekreativce i vrhunske sportaše

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Utrke na sto i tristo metara za djecu, dvije glavne utrke od 5 i 10 kilometara i obiteljska štafeta za sve članove obitelji - u subotu nije nedostajalo adrenalina na utrci… više »

DOĐITE

Tuhi Land - nova vodena atrakcija u Termama Tuhelj

objavljeno prije 5 godina

Još jedna nova vodena atrakcija otvara se na Vodenom planetu Terma Tuhelj! Tuhi Land postat će omiljeno mjesto zabave za klince. Vodeni planet doživljava pravi „splash" redizajn… više »

THE MONSTER

Najveći svjetski zabavni park na napuhavanje stiže u Hrvatsku

objavljeno prije 5 godina

Najveći "napuhanac" na svijetu s čak 300 metara dugačkom stazom s brojnim preprekama te 18 metara visokim toboganom za one najhrabrije, sve uz animacijski tim koji pomaže i usmjerava te… više »

SAZNAJEMO

Što je najvažnije pružiti gostima?

objavljeno prije 5 godina

Vodeća svjetska tvrtka za najam smještaja, Booking.com, otkriva ključne faktore koji se kriju iza želje za boravkom u različitim vrstama jedinstvenih smještajnih objekata kao i… više »

DOĐITE

Prvi run friendly hotel na Jadranu poziva na utrku

objavljeno prije 5 godina

Falkensteiner hotel Park Punat, kao prvi Run Friendly hotel na Jadranu, u suradnji s Turističkom zajednicom Punta, 27. travnja organizira pravu feštu za ljubitelje aktivnog načina… više »

SAZNAJEMO

U Termama Olimia znaju kako osnažiti obitelj

objavljeno prije 5 godina

U većini prosječnih obitelji blagdani izgledaju otprilike ovako: žene se umore pripremajući delicije kojima će razveseliti svoje najmilije, dok ostatak obitelji traži druge načine kako… više »

SAZNAJEMO

Uskrs u Termama Laško besplatan za najmlađe

objavljeno prije 5 godina

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena s obitelji povoljno djeluje na razvoj djece, tj. jača njihove društvene vještine i emocionalnu inteligenciju. Već prakticiranje jednog… više »

COOL

Ljubitelji jednoroga imaju priliku provesti noć u apartmanu iz bajke

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Kako bi proslavio Dan jednoroga (dobro ste pročitali!) 9. travnja 2019., Booking.com, vodeća svjetska tvrtka u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih… više »

IDEJE

Praznici bez mobitela? Da, moguće je i to bez negodovanja!

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Više od 80 posto djece živi u kući s pet ili više elektroničkih uređaja, sve više djece prvi puta vlastiti mobitel dobiju još u vrtićkoj dobi, a već i… više »

UFF!

Tri najskuplja grada na svijetu

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Singapur je godinama predvodio listu najskupljih gradova, međutim ovaj su se po prvi put s njim izjednačili Hong Kong i Pariz koji su dosad bili na drugom ili trećem mjestu.  EIU svakih… više »

TRENDOVI

Najnoviji trendovi u bukingu: kontinent nema problema sa slabijom potražnjom

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

U Njemačkoj, potvrdilo se na velikoj prošlotjednoj burzi turizma ITB Berlin, buking za ljetnu špicu trenutno je slabiji tri do deset posto, a dobra je vijest da je odmor u… više »

NAGRADE

Booking.com dodijelio Technology Playmaker nagrade za 2019.

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Booking.com, jedna od vodećih svjetskih tvrtki u e-trgovini i digitalnoj tehnologiji, objavio je dobitnice nagrada Technology Playmaker za 2019. godinu. U svojoj drugoj godini dodjeljivanja,… više »

ISTRAŽIVANJE

Kako društvene mreže utječu na naš izbor nehotelskog smještaja

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najraznolikijim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, analizirao je rezultate istraživanja provedenog na 18.500 putnika iz 29… više »

IDEMO!

Trenirajte u Punta Skali sa svjetskom teniskom zvijezdom

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Nakon brojnih svjetskih teniskih i nogometnih zvijezda, ali i triatlonaca koji se u Falkensteiner Punta Skala resortu već tradicionalno okupljaju na državnom prvenstvu, u ovu oazu sporta i… više »

PUTOVANJA

Tajland za početnike - džungle

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Džungla... već sama riječ zvuči duboko, tajanstveno i poprilično opasno, a ako nas pitate, taj osjećaj je potpuno ispravan - tropska klima Tajlanda pogodovala je razvoju nepreglednih zelenih… više »

skrolaj na vrh