« Putovanja
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Za sve one koji vole putovati

SvjetskiPutnik.hr je portal o putovanjima gdje možete pronaći putopise i priče s putovanja i informacije o odredištima

Fotografija vijesti
Više o

putovanja

,

putovanja

,

najbolja putovanja

,

svjetski putnik

Za sve one koji vole putovati i pročitati zanimljive priče s putovanja, pojavila se nova zanimljiva web destinacija - SvjetskiPutnik.hr.

SvjetskiPutnik.hr je portal o putovanjima gdje možete pronaći putopise i priče s putovanja, informacije o odredištima, najave turističkih događaja, a i sami možete biti aktivni na njemu stvaranjem vlastitog putnog profila ili pisanjem putopisa.

Cilj portala je promovirati zadovoljstvo putovanja. SvjetskiPutnik.hr posjetiteljima nudi konkretne informacije o iskustvu putovanja, putopise ljudi koji su posjetili neku destinaciju, savjete što posjetiti, što se isplati pogledati, kamo otići nešto pojesti i popiti.

Tekstovi su ležerno napisani s ciljem pokazati kako je lijepo putovati, uživati u otkrivanju čari posjećenog grada ili države. Tako na portalu možete pročitati nedavno objavljene tekstove o kratkom godišnjem odmoru u Irskoj, priču o putovanju u Istanbul vlakom, jednodnevnom izletu na Lastovo i Split, priče s putovanja u Portugal ili na Uskršnji otok, gdje su najbolji ćevapi u Bosni te kako se cjenkati u Tunisu. Naravno, tu su i mnoge druge zanimljive teme.

Ako želite saznati kada možete kupiti jeftinu aviokartu posjetite stranicu povoljnih letova, gdje možete saznati detalje trajanja akcijskih prodaja i za koje datume možete pronaći jeftinu aviokartu.

SvjetskiPutnik.hr nije adresa koja se samo čita, već je na portalu moguće otvoriti vlastiti profil, upisati svoje putne afinitete i navesti gdje ste putovali i kamo tek planirate ići. Možete pretražiti bazu drugih članova, pronaći članove koji su putovali na vašu ciljanu destinaciju, povezati se s njima i iz prve ruke saznati korisne informacije ili na što obratiti pozornost prije odlaska na put.

Portal bi uskoro trebao proširiti sadržaj ponudama putovanja nekoliko hrvatskih turističkih agencija.

Ako volite putovati, mislite da imate zanimljivu putopisnu priču, preporuku nadolazećeg ili samo želite komentirati nečiji doživljaj s putovanja, posjetite SvjetskiPutnik.hr.

21.10.2011. 08:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh