« Putovanja
objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana
LOOL

Gdje bi bilo dobro gledati Eurosong

Pronađite ultimativni smještaj za proslavu Pjesme Eurovizije 2023.

A baš bi mogli tu...
A baš bi mogli tu... (Booking.com)
Više o

Eurosong

,

pjesma eurovizije

,

Booking.com

Budući da je Eurosong pred vratima i da su ulaznice za ovogodišnje finale već rasprodane, Booking.com, vodeća digitalna platforma za putovanja, otkrila je da ga 90% obožavatelja diljem Hrvatske planira pratiti, a svaki sedmi (13%) planira okupljanje ili u vlastitom domu ili kod svoje obitelji i prijatelja kako bi zajedno gledali.

Svake godine grad domaćin ugosti tisuće gostiju iz cijelog svijeta koji posjete natjecanje. Međutim, za one koji nisu nabavili ulaznice, kućna slavlja mogu biti jednako uzbudljiva. Zapravo, istraživanje Booking.com-a otkriva da 55% obožavatelja navodi da je mogućnost gledanja Eurosonga s obitelji i prijateljima najveća prednost praćenja Eurosonga kod kuće, kao i to da imaju omiljenu hranu i piće pri ruci i mogu zajedno razgovarati o nastupima (54%).

Sa 6,6 milijuna kuća za odmor i apartmana koji su odmah dostupni za rezervaciju na platformi, Booking.com dijeli nevjerojatne smještaje u slavnom gradu Rijeci, rodnom gradu benda koji predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Apartmani Bella Vita: Apartmani s 4 zvjezdice nalaze se u blizini Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, Hrvatskog narodnog kazališta Ivana Zajca i Trsatske gradine. Svaki dom ima potpuno opremljenu kuhinju za pripremanje tematskih Eurosong grickalica, veliki dnevni boravak i TV ravnog ekrana. Besplatan WiFi dostupan je svim gostima, dok odabrane sobe pružaju balkon za uživanje u pogledu na Rijeku. Doručak à la carte dostupan je svakog jutra u apartmanu.

Teatro Suite & Rooms: Za one koji žele gledati Eurosong u paru, Teatro Suite & Rooms savršen je objekt u povijesnoj riječkoj zgradi. U ovom objektu na raspolaganju su vam usluga konsijerža i besplatni WiFi u cijelom objektu. Svi apartmani u pansionu imaju klima-uređaj, prostor za sjedenje i najvažnije TV ravnog ekrana, tako da možete gledati finale. Neki imaju i opremljenu kuhinju, dok je à la carte doručak dostupan svakog jutra.

Apartmani Barbis: Udaljeni su manje od jednog kilometra od Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja i 15 minuta hoda od Hrvatskog narodnog kazališta Ivana Zajca. Apartmani Barbis su nedavno renovirani i nude privatan ulaz, kao i potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i vlastitu kupaonicu. Za one koji žele istražiti Rijeku, centar grada sa svojim barovima i restoranima, udaljen je samo kratkom šetnjom.

Maja Vikario iz Booking.com istaknula je: "Bilo da slavite natjecanje u srcu Liverpoola ili iz udobnosti kuće za odmor okruženi prijateljima i obitelji, Booking.com ima sjajnu opciju za svakog ljubitelja glazbe. Kao službeni putnički partner natjecanja za Pjesmu Eurovizije 2023., predani smo stvaranju savršenih rezervacija za obožavatelje Eurovizije posvuda - kamo ih god mogu njihova putovanja inspirirana glazbom odvesti."

Natjecanje za pjesmu Eurovizije 2023. donosi najbolje od kulture, glazbe i zabave s najvećeg svjetskog glazbenog događaja uživo. 34% hrvatskih obožavatelja izjavilo je da im je najdraži dio Eurovizije bila mogućnost učenja o drugim zemljama i kulturama, nadahnjujući ih kamo će putovati dalje (8%), dok je (30%) tvrdilo da je to prilika za slavljenje različitosti i inkluzivnosti, Ovaj podatak dolazi od činjenice da njih 33% tvrdi da su posebno spremni podržati natjecanje u Liverpoolu ove godine nakon prošlogodišnje pobjede Ukrajine.

11.05.2023. 16:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    11.05.2023. 17:20
    doma
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh