Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Par dodataka za prehranu koji će vam pomoći do stote...

objavljeno prije 3 sata i 26 minuta

Svi bi mi živjeli do najmanje sto godina, još uz to i kvalitetno, a jedna je opcija okrenuti se dodacima prehrani kako bismo popunili nedostatke u prehrani i poboljšali opće… više »

Magična biljka iz Indije
SAVJETI

2 začina za bolji metabolizam

objavljeno prije 9 sati i 57 minuta

Metabolizam koji dobro funkcionira neophodan je za održavanje zdrave tjelesne težine i razine energije. Različiti čimbenici utječu na brzinu metabolizma, uključujući dob, spol, genetiku i… više »

COOL

Uživajte i ovog ljeta u svakoj zraci sunca uz NIVEA SUN novitete

objavljeno prije 1 dan

Kada bi vas netko pitao da navedete tri stvari koje vas podsjećaju na ljeto, koje bi to bile? Za jednu smo sigurni - omiljeni SPF. Da, to je taj miris koji nas odmah teleportira na omiljenu… više »

NACIJA KAVOPIJA

Devet do deset Hrvata pije kavu

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

U posljednje vrijeme ispijanje kave u kafićima postaje sve veći luksuz za mnoge potrošače. Mnogi se žale na rastuće cijene kave, koje su dosegnule najviše razine u posljednjih… više »

SAVJETI ;)

Svako jutro banana... zdravo, jel'da?

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Banane su slatkog okusa i mogu se kombinirati u različitim jelima, ali se mogu jesti i samostalno. Kao namirnica, čest su odabir mnogih pojedinaca koji redovito vježbaju, a dvije… više »

EH, DA...

Hrana koju treba izbjegavati kada ste bolesni

objavljeno prije 2 dana

Kao što to obično biva, svi okolo šmrcaju, kišu, imaju temperature i sve ono što ide uz početkom lipnja... ne, nismo zaboravili da je to tako svake godine, ali vi… više »

SAVJETI

Zašto je matcha čaj toliko dobar?

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Matcha čaj, osim što stimulira metabolizam i pomaže bržem sagorijevanju masti, matcha čaj je poznat i po svojoj sposobnosti da uklanja toksine iz tijela. Može se dodavati ne samo u… više »

SAVJETI

Što popiti nakon jutarnjeg treninga

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Postoji li bolji osjećaj nego kada nakon napornog treninga popijemo prvi veliki gutljaj vode. Pijenje vode važno je kako bismo ostali hidrirani i pozitivno utjecali na sve sustave u tijelu.… više »

SAVJETI

Voće koje skida kile

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Ove vrste voća trebalo bi jesti više puta tjedno, a bilo bi idealno kada biste u danu pojeli voćku ili dvije koje se nalaze na ovom popisu. U nastavku donosimo sedam vrsti voća koje će… više »

SAVJETI

Što se jede u lipnju?

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Službeno počinje ljeto u lipnju, a time bismo trebali i malo prilagoditi prehranu te jesti zdraviju i laganiju hranu kako bismo se lakše nosili s visokim temperaturama. Dijetetičarke… više »

SAVJETI

5 loših ugljikohidrata koji zapravo uopće nisu loši

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

UGLJIKOHIDRATI su često na lošem glasu. Popularnost dijeta s malo ugljikohidrata navela je mnoge da ih ograniče ili potpuno izbace iz prehrane. Međutim, ugljikohidrati su zapravo… više »

COOL

Doručak za pet

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Doručak se smatra najvažnijim obrokom u danu, a praktičnost je jedan od najvažnijih čimbenika kada trebamo odlučiti što ćemo ujutro pojesti. Dobra je vijest da čak i konzervirana hrana… više »

?umbir bol lijek
SAVJETI

Najbolji čaj protiv upala

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Raznorazne akutne i kronične upale moguće je kontrolirati načinom života. Kako biste to ostvarili, važno je dati prioritet kvalitetnom spavanju, obratiti pozornost na to kako upravljate… više »

ZANIMLJIVO :)

5 proteina za jačanje imuniteta i zdravo mršavljenje iznad 40

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Održavanje pravilne prehrane s godinama postaje sve važnije, osobito kada je riječ o unosu proteina. Proteini igraju ključnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja, podržavaju… više »

STVARNO?

Najveću prosječnu kilometražu u Hrvatskoj imaju zeleni automobili

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Iako monokromatske boje poput bijele, sive i crne dominiraju tržištem polovnih vozila, automobili ovih boja ne koriste se nužno za duga putovanja. Najnovije istraživanje carVerticala,… više »

skrolaj na vrh