« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
MMM

Što oblik usana govori o nama

Usne su jedan od vidljivijih atributa koje žene naročito vole naglašavati na razne načine, pa da vidimo što one govore o vlasniku

Što govore usne, a što mi? :)
Što govore usne, a što mi? :) (DeviantArt)
Više o

usne

,

karakter

,

pune usne

,

debele usne

,

tanke usne

Usne imaju što za reći o svom vlasniku, ako pitate stručnjake, pa da vidimo koje se tajne kriju u njima. Široke usne tipa Julie Roberts govore o osobi s velikim krugom prijatelja, perfekcionistima punima života, spremnim da ostvare sve svoje snove.

>> I vi možete imati savršene usne >>

Tanke usne, s druge strane, ukazuju na osobu koja je mirna, uravnotežena i intuitivna, vrlo posvećena detaljima, koja će napraviti pravi korak u najboljem mogućem trenutku. Ma koliko vam takve osobe djelovale skromno, znajte da griješite, jer ambicije imaju napretek.

Pune usne simbol su hrabrosti i povjerenja, a obično ih imaju vrlo samopouzdani ljudi koji mogu riješiti i najzamršenije probleme. 

>> Učinite usne još više neodoljivima >>

Usne u obliku srca ukazuju na neovisne, zavodljive osobe koje se prepuštaju užitcima u svemu što rade. Bez problema preuzimaju odgovornost za sve što rade, a imaju izraženu potrebu za ljubavi..

Usne okrenute prema dolje daju tužan izraz lica, povučenost i tajanstvenost, no zapravo se radi o vrlo spretnim osobama koje su prilično izbirljive.

31.01.2015. 11:45:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    nemam pojma
    29.10.2016. 22:54
    Ja sam mislio da ove koje imaju punije usne takodje imaju mesnatiju vaginu ?
  2. avatar
    Robertini
    02.01.2017. 21:39
    Zanimljivo i logično mišljenje

    A uvučena gornja usna znači povučenost, šutljivost...
  3. avatar
    Christy Walton
    05.05.2020. 14:35
    Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada u? (christywalton355@gmail.com ) ako želite dobiti zajam pristupačan. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas sada ako jeste zainteresiran.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh