Kazalište
PREDSTAVE

Mišolovka u CeKaTe-u - mjuzikl za djecu

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Centar za kulturu Trešnjevka predstavlja multimedijalni mjuzikl za djecu Mišolovka, autorice, pijanistice i skladateljice Martine Šver, 20. lipnja s… više »

PRIJAVITE SE

Kazališni kamp Teatra Tirena po 14. put

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Kazališni kamp Teatra Tirena u svojem četrnaestom izdanju donosi sedam raznovrsnih kazališnih radionica! I ove će se godine u Teatru Tirena održati niz raznovrsnih radionica za… više »

Premijera "Katalonac" zatvara &TD-ovu sezonu

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Premijerom predstave Katalonac autora i redatelja Ivana Penovića, u četvrtak, 14. lipnja,  Teatar &TD zatvara kazališnu sezonu. Riječ je o novoj… više »

PREDSTAVE

Čuvari snova ponovno u CeKaTeu

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

CeKaTe Teatar otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 7. lipnja u 20 sati. U režiji Angela Naumovskogpredstavu će u hrvatskoj… više »

SPEKTAKL

Spektakularni Big Gala Show u Zagrebu okupio poznate performere i fanove burleske i cabarea

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Jedini Hrvatski burlesk i kabaret festival koji se održao u Rijeci od 24. do 26. svibnja, sinoć je kulminirao Big Gala showom u Zagrebu, a u trosatnom istinskom spektaklu nastupila su poznata… više »

FAKI

Festival alternativnog kazališnog izričaja FAKi u svom 21. izdanju

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Festival Alternativnog Kazališnog izričaja (FAKI) u svojem 21. izdanju bavi se fizičkim teatrom, lišenim generalizacija i stereotipa, oslobođenim kategorizacije i… više »

NAJAVE

Moskau & Klinika Denisa Kataneca u Vintage Industrialu

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

U četvrtak 24. svibnja pozivamo vas na nesvakidašnji koncept nastupa umjetničkog kolektiva Moskau koji će se održati u Vintage Industrialu. Drama. Comedia dell arte. Elizabetinska… više »

PREDSTAVE

Cold Cuts Alice Masprone u Filmskom studiju Medika

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu predstave Cold Cuts, autorice Alice Masprone u izvedbi Compagnia Oxymoron, u subotu 19. svibnja od… više »

CEKATE

Bilingvalna predstava „Čuvari snova“

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

CeKaTe Teatar otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 10. svibnja u  20 sati. U režiji Angela Naumovskog predstavu će u hrvatskoj… više »

PREDSTAVE

Čuvari snova - premijera bilingvalne predstave u CeKaTeu

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 26. travnja s početkom u 20 sati. U režiji Angela… više »

DOĐITE

Špijunska škola Tee Tupajić u Teatru &TD

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Dvodnevna radionica Špijunska škola održat će se 28. i 29 travnja u Polukružnoj dvorani Teatra &TD. Informacije i prijave s kratkim životopisom i… više »

PREDSTAVE

Uskoro Zemlja čudesa Kazališta Škrabe

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Nakon što je prošli mjesec premijernim izvedbama predstave "Oko jedne hiže" ugledni hrvatski književnik i dramatičar Nino Škrabe u svom rodnom gradu započeo proslavu 50… više »

AMATERI

Završen 22. FZKA u Knapu

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Festivalu su prethodili Susreti na kojima je odigrano 35 predstava te su izabrane predstave za Festival. Stručno povjerenstvo u sastavu Mira Muhoberec - dramaturginja, Ivana Peroš -… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave Krleža, stani u red!

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

'Krleža, stani u red!' multimedijalna suvremeno-kazališna predstava tematizira nevidljivost umjetnika danas. Autorica Vesna Mačković koristeći glasove izvođača i iPad looper s… više »

PREDSTAVE

Idi pa vidi u CeKaTeu

objavljeno prije 1 godinu

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata komediji Ladislava Prežigala „Idi pa vidi" 18. ožujka s početkom u 19.30 sati. Predstava je u režiji Damira Mađarića, a igraju Mia… više »

skrolaj na vrh