Kazalište
PREDSTAVE

"Noć/Dan" u Teatru na Trešnjevci

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka će u utorak, 13. lipnja 2023. u 11 sati izvesti predstavu u vlastitoj produkciji pod nazivom "Noć/Dan"… više »

SUBSCENA

Carlota Berzal & Ricardo Mena Rosado: Lo Quiero To

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Nina Ćorić, Mitja Obed, Lara Horvat, Jelena Kalaica, Carlota Berzal, RIcardo Mena Rosado: "Lo Quiero To" 10. lipnja 2023. u 20:00 sati, Filmski studio Medika, Pierottijeva 11 SubScena za… više »

NAJAVE

Izvedba u nastajanju: SRŽ

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Izvedba rada u nastajanju "SRŽ" Milana i Vladane ManićU sklopu Cirkuske rezidencijalne mreže, u subotu 3. lipnja u 20h u cirkuskom šatoru CirkoBalkane, autroski rad u… više »

KAZALIŠTE

"Beštije" premijerno u Teatru &TD

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

"A što se tiče beznađa, to je nešto o čemu štagod i znamo"Predstava Beštije autorski je projekt nastao generiranjem vlastitih iskustava odrastanja u… više »

FAKI

Kreće 26. FAKI

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

 Autonomni kulturni centar Attack vas poziva na 26. izdanje Festivala alternativnog kazališnog izričaja - FAKI koji će se održati 21. - 28. svibnja u prostorima udruge u… više »

TREPS

18. TREPS festival plesa

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

18. TREPS festival plesa održat će se od 19. do 21. svibnja 2023. s početkom u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka.  U kategorijama klasični balet, suvremeni… više »

PREDSTAVE

Daniil Harms: Sasvim neobični slučajevi

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

U petak, 12. svibnja 2023. s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Trešnjevka bit će premijerno izvedena predstava "Daniil Harms: Sasvim neobični slučajevi" projekta… više »

PREMIJERA

Premijera Teatra K.: Bez glume, molim!

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Pozivamo vas na posebnu kazališnu premijeru, 10. svibnja (srijeda) u 21:00 sati u Kinu Forum - premijeru predstave u kojoj nema glume. Radi se o projektu koji se oslanja… više »

PREDSTAVE

4. Zagreb Clown Festival

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Od 11. do 14. svibnja, u sklopu 4. Zagreb Clown Festivala koji se održava u Kulturnom  centru Travno (KUC Travno) Zagreb postaje domaćin svjetski poznatim imenima neverbalnog teatra,… više »

PREDSTAVE

Zagrebački plesni ansambl izvodi "Okvir" u ZKM-u

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Propitivanje teme narcizma u pojedincu i društvo polazište je plesne predstave „Okvir" koreografa Borne Babića, koja će ponovno zaigrati u Zagrebačkom kazalištu… više »

SRETNO!

Izvedba kazalisne predstave Sretno

objavljeno prije 1 godinu

Predstava "Sretno!" autorsko je istraživanje Adriane Josipović i Nikoline Majdak koje se temelji na životu labinske učiteljice i revolucionarke Giuseppine Martinuzzi, dovodeći ju sadržajno i… više »

SUBSCENA

Tadija Čaluković: bukvalno. otprilike

objavljeno prije 1 godinu

Tekst: Tadija Čaluković Režija: Matej OpolcerGluma: Klara Fiolić, Josipa Klobučar, Rea BušićProdukcija: Ema Grgurić O autoru: Tadija Čaluković rođen je 2002. godine. Piše… više »

MARULIĆEVI DANI

Počinju 33. Marulićevi dani

objavljeno prije 1 godinu

U petak, 21. travnja, započet će međunarodni kazališni festival hrvatske drame 33. Marulićevi dani.  I ove će se godine u sklopu festivala održati radionica dramskog pisanja i… više »

PREDSTAVE

Hotel 88 vraća se u Kerempuh!

objavljeno prije 1 godinu

Zamislite da na svom bračnom putovanju u hotelu sretnete bivšeg muža koji je također došao na medeni mjesec sa svojom novom suprugom? Upravo to se dogodilo Ani i Marku, glavnim… više »

PREDSTAVE

Tarzan u Teatru &TD

objavljeno prije 1 godinu

Premijera predstave Tarzan, višestruko nagrađivanog pisca i dramatičara Roka Vilčnika, u režiji Aleksandra Švabića i Dražena Šivaka održat će se… više »

skrolaj na vrh