Kazalište
NAJAVE

Prvi međunarodni Festival kazališta ZNAK I ZVUK u CeKaTe-u

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i udruga DLAN predstavljalu prvi međunarodni Festival „Znak i Zvuk" koji će se održati 27. i 28. rujna s početkom… više »

NOVA SEZONA

Kerempuh najavio bogatu sezonu

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Nova sezona 2018./19. zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh bavit će se potragom pojedinca za svojim mjestom u suvremenoj stvarnosti, koristeći pozornicu kao poligon humornog i… više »

68. DLJI

Zatvaraju se 69. Dubrovačke ljetne igre

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Dubrovačke ljetne igre i ove su godine okupile gotovo 2.000 umjetnika iz cijelog svijeta koji su u 47 dana od 10. srpnja do 25. kolovoza na 30 scenskih i ambijentalnih lokacija grada… više »

BRAVO

ZKM-u najviše nagrada ove sezone

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Zagrebačko kazalište mladih, popularni ZKM, kazališnu sezonu 2017/2018., na svoju 70. obljetnicu, završava s čak 18 nagrada! U ovoj sezoni bilo je šest novih… više »

PRIJAVITE SE :)

8. Ganz novi festival poziva tinejdžere na sudjelovanje u predstavi Listening Party

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Party na pozornici u kojem su domaćini velika grupa tinejdžera/ica između 13 i 17 godina najbolji je opis predstave Listening Party. Grupa nam pušta svoju omiljenu glazbu.… više »

PREDSTAVE

'Bakhe' u tvrđavi Minor na Malom Brijunu

objavljeno prije 10 mjeseci

Mali Brijun i tvrđava Minor domaćini su nove predstave u subotu, 28. travnja - održat će se premijera predstava Bakhe, u režiji Lenke Udovički. Predstava je to u kojoj glume isključivo… više »

69. DLJI

U utorak otvaranje 69. Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Svečano otvaranje 69. Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati u utorak, 10. srpnja u 21 sat ispred crkve svetog Vlaha. Ovogodišnju ceremoniju režira Saša Božić… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave MONTAЖ$TROJA o Krleži

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Umjetnički kolektiv Montažstroj predstavlja premijernu izvedbu predstave "Krleža, ili što su nama zastave i što smo mi zastavama, da tako za njima plačemo" redatelja Zlatka… više »

PREDSTAVE

Subscena: CIRKULTURA:TU/BEZ izvedba

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na prezentaciju izvedbenog umjetničkog istraživanja „Tu/bez". 29. svibnja u 20.00 sati u prostoru Dvorane… više »

PREDSTAVE

Mišolovka u CeKaTe-u - mjuzikl za djecu

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Centar za kulturu Trešnjevka predstavlja multimedijalni mjuzikl za djecu Mišolovka, autorice, pijanistice i skladateljice Martine Šver, 20. lipnja s… više »

PRIJAVITE SE

Kazališni kamp Teatra Tirena po 14. put

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Kazališni kamp Teatra Tirena u svojem četrnaestom izdanju donosi sedam raznovrsnih kazališnih radionica! I ove će se godine u Teatru Tirena održati niz raznovrsnih radionica za… više »

Premijera "Katalonac" zatvara &TD-ovu sezonu

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Premijerom predstave Katalonac autora i redatelja Ivana Penovića, u četvrtak, 14. lipnja,  Teatar &TD zatvara kazališnu sezonu. Riječ je o novoj… više »

PREDSTAVE

Čuvari snova ponovno u CeKaTeu

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

CeKaTe Teatar otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 7. lipnja u 20 sati. U režiji Angela Naumovskogpredstavu će u hrvatskoj… više »

SPEKTAKL

Spektakularni Big Gala Show u Zagrebu okupio poznate performere i fanove burleske i cabarea

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Jedini Hrvatski burlesk i kabaret festival koji se održao u Rijeci od 24. do 26. svibnja, sinoć je kulminirao Big Gala showom u Zagrebu, a u trosatnom istinskom spektaklu nastupila su poznata… više »

FAKI

Festival alternativnog kazališnog izričaja FAKi u svom 21. izdanju

objavljeno prije 1 godinu

Festival Alternativnog Kazališnog izričaja (FAKI) u svojem 21. izdanju bavi se fizičkim teatrom, lišenim generalizacija i stereotipa, oslobođenim kategorizacije i… više »

skrolaj na vrh