Kazalište
DLJI

Jubilarne 70. Dubrovačke ljetne igre počinju 10. srpnja

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

podizanjem zastave Libertas uz stihove Himne slobodi u srijedu, 10. srpnja u 21 sat ispred crkve sv. Vlaha svečano će biti otvorene jubilarne, 70. Dubrovačke… više »

KAZALIŠTE

Osam premijera na Ganz novim Perforacijama

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Festival izvedbenih umjetnosti Ganz nove Perforacije, koji okuplja autore iz područja suvremenog kazališta, plesa i performansa, ove se godine održava od 27. lipnja do 2. srpnja na… više »

FESTIVALI

Epicentar suvremenog kazališta - Ganz nove Perforacije

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Sljedeći tjedan u Zagrebu počinju Ganz nove Perforacije, festival izvedbenih umjetnosti koji okuplja autore iz područja suvremenog kazališta, plesa i performansa.  Već 11.… više »

PREDSTAVE

Nagrađivana studentska predstava "Priča o Rašidu" autorice Dijane Lukić sutra u &TD-u

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

MNagrađivana predstava Studentskog kazališnog studija SC-a „Priča o Rašidu" autorice Dijane Lukić, u režiji Denisa Patafte održat će se sutra 11. lipnja u Polukružnoj… više »

PREDSTAVE

Teatar &TD zatvara sezonu trilogijom "On entertainment"

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Trilogijom On entertainment redatelja Saše Božića, Teatar &TD zatvara kazališnu sezonu, 14. i 15. lipnja.  Publika će po prvi puta u istoj… više »

PREDSTAVE

Međunarodne radionice projekta B.I.G. D.E.A.L. u Cekateu

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

U Centru za kulturu Trešnjevka će se od 2. do 7. lipnja 2019. održavati međunarodne radionice projekta pod nazivom B.I.G. D.E.A.L. / Bridging Input Gaps for the Disadvantaged… više »

FESTIVALI

43. Dani satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Festival Dani satire Fadila Hadžića, tradicionalni je festival Satiričkog kazališta Kerempuh, koji se od 1976. godine održava svake godine na samom kraju kazališne sezone. To je… više »

CEKATE

Pretpremijera MALI NOĆNI RAZGOVORI u CEKATEu

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

U subotu, 1. lipnja 2019. s početkom u 20 sati  u Centru za kulturu Trešnjevka bit će pretpremijerno izvedena predstava Mali noćni razgovori u produkciji… više »

PREDSTAVE

Hamlet za svakoga -nova premijera 28. svibnja u Teatru &TD

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Zagrebački Teatar &TD kao svoju sljedeću premijeru najavljuje, u utorak 28. svibnja, predstavu "Hamlet za svakoga" njemačkog dramatičara Sebastiana Seidela u režiji Lovre Krsnika.… više »

NAJAVE

Ganz nove Perforacije - Homesick festival Zagreb

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Ganz nove Perforacije, tjedan izvedbenih umjetnosti, održat će se od 27. lipnja do 1. srpnja, 2019. u Zagrebu, te tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i listopada i u Rijeci, Dubrovniku, Splitu,… više »

NAJAVE

Najava koncertnih izvedbi drame "Bilo bi šteta da biljke krepaju"

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Premijerna koncertna izvedba nove drame Ivora Martinića Bilo bi šteta da biljke krepaju održat će se 22.5 u 17 h u prostorijama bara Kak se šika. Drama Bilo bi… više »

FESTIVALI

Festival alternativnog kazališnog izričaja - FAKI 22

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Autonomni kulturni centar već 22.godinu organizira Festival Alterantivnog kazališnog izričaja - FAKI. Ovogodišnji FAKI održavati će se od 21.-26. svibnja 2019.godine u… više »

PREDSTAVE

Dvije odlične monodrame ovoga tjedna u kinu Forumu

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

U kinu Forum, ovoga tjedna, 23. i 24. svibnja održat će se dvije monodrame, predstava 10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života, glumca Ivana… više »

NAJAVE

Homesick festival tijekom lipnja u zagrebačkim stanovima

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Ganz nove Perforacije, tjedan izvedbenih umjetnosti, održat će se od 27. lipnja do 1. srpnja, 2019. u Zagrebu, te tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i listopada i u Rijeci, Dubrovniku, Splitu,… više »

PREDSTAVE

Subscena: Theatre Works - Get Out

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu GET OUT!. slovenskog teatra Works,u petak 10.svibnja 2019. od 20.00 sati u Filmskom studiu Medika,… više »

skrolaj na vrh