Kazalište
DAJI

Program „Pisci na Igrama“ otvorio Baricco i „Ocean more“

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

U sklopu programa „Pisci na Igrama" kojeg drugu godinu za redom ostvaruju Dubrovačke ljetne igre i Hrvatsko društvo pisaca, „Nekoliko zamišljenih prizora prema… više »

DLJI

Premijera Romea i Giuliette na Dubrovačkim ljetnim igrama

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Dubrovačke ljetne igre premijerom Romea i Giuliette ujedno obilježavaju 450. godišnjicu Shakespeareova rođenja, pokušavajući istražiti teme vrijednosti ljubavi i… više »

DLJI

Shakespearovi „Romeo i Giulietta“ premijerno u Skočibuhi

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Prva dramska premijera 65. Dubrovačkih ljetnih igara, Romeo i Giulietta Williama Shakespearea u režiji Jagoša Markovića i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla, održat će se u… više »

LIBERTAS

Svečano otvorene 65. Dubrovačke ljetne igre

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Otvorene su 65. Dubrovačke ljetne igre ceremonijom pred crkvom sv. Vlaha, a ovogodišnju ceremoniju, kao i lanjsku, režirao je Krešimir Dolenčić, koreografiju je osmislila Larisa… više »

KEREMPUH

Brešanov Hamlet najbolja predstava Dana satire

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Najbolja predstava u cjelini 38. Dana satire Fadila Hadžića je Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja Ive Brešana u režiji Vinka Brešana i izvedbi dramskog… više »

MEĐUIGRE 0-24

Zijah Sokolović zatvara INteatar 2014

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

U sklopu kulturne platforme INmusic festivala na jarunskom Otoku mladosti postavljene su daske koje život znače. U malenom kazalištu s velikim predstavama i još većim glumcima,… više »

NOVA LOKACIJA

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja predstavlja speleologa

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Nakon više od godinu dana provedenih u Kulturno informativnom centru u Preradovićevoj ulici, Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem, 24. svibnja seli na novu… više »

PREDSTAVE

Premijera dječje predstave Dinosauri u Vidri

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Premijera dječje predstave Dinosauri, autorice i redateljice Petre Radin, u produkciji i izvedbi kazališta slijepih i slabovidnih Novi život, održat će se 17. svibnja u… više »

KEREMPUH

Stižu 38. Dani satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Dani satire Fadila Hadžića, jedan od najvećih domaćih i regionalnih festivala specijaliziranog teatra ove godine u Satiričkom kazalištu ˝Kerempuh˝ započinju 3. lipnja.… više »

DREAM OF LIFE

Patti Smith u izvedbi Senke Bulić na daskama INteatra

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

INmusic festival ove godine nastavlja s predstavljanjem sjajnih glumaca i njihovih fantastičnih izvedbi. Nakon najave Stilskih vježbi Pere Kvrgića i Lele Margitić, na pozornicu INteatra… više »

SJAJNO!

Bobo Jelčić nakon 16 godina ponovno režira u Teatru &TD

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Višestruko nagrađivani kazališni i filmski redatelj, Bobo Jelčić, najpoznatiji po svojim suradnjama s Natašom Rajković te filmskom hitu Obrana i zaštita, nakon 16… više »

HUMANO

Predstava Harem za pomoć bolesnoj kolegici Vesni Ravenšćak

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Kolegica Vesna Ravenščak oboljela je od leukemije. Kako bi joj pokazali da smo uz nju, a i pomogli da prebrodi ovu tešku bolest, želimo okupiti sve koji joj žele i na ovaj način… više »

PREMIJERA

Premijera predstave "&" sutra u Teatru&TD!

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Nakon rezidencijalnog boravka u Teatru &TD i istraživanja potencijala i prirode zajedničkog djelovanja u formi dueta, R. Milevoj & T. Feller ispisuju vlastite odgovore na… više »

PREDSTAVA

Ludilo komedija "Food Eliminator" na velikoj turneji

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Od kada je legendarni glumac Milan Pavlović (Dino Mehmeda Mujkić) nestao iz popularne TV serije „Lud, zbunjen, normalan" nekoliko tisuća njegovih fanova skupilo se na internetskim… više »

NAJAVE

Što je muškarac bez trikova Luke Vidovića u Bulldog Pubu

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, magic showa i političke satire omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat… više »

skrolaj na vrh