Kazalište
SJAJNO!

Bobo Jelčić nakon 16 godina ponovno režira u Teatru &TD

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Višestruko nagrađivani kazališni i filmski redatelj, Bobo Jelčić, najpoznatiji po svojim suradnjama s Natašom Rajković te filmskom hitu Obrana i zaštita, nakon 16… više »

HUMANO

Predstava Harem za pomoć bolesnoj kolegici Vesni Ravenšćak

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Kolegica Vesna Ravenščak oboljela je od leukemije. Kako bi joj pokazali da smo uz nju, a i pomogli da prebrodi ovu tešku bolest, želimo okupiti sve koji joj žele i na ovaj način… više »

PREMIJERA

Premijera predstave "&" sutra u Teatru&TD!

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Nakon rezidencijalnog boravka u Teatru &TD i istraživanja potencijala i prirode zajedničkog djelovanja u formi dueta, R. Milevoj & T. Feller ispisuju vlastite odgovore na… više »

PREDSTAVA

Ludilo komedija "Food Eliminator" na velikoj turneji

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Od kada je legendarni glumac Milan Pavlović (Dino Mehmeda Mujkić) nestao iz popularne TV serije „Lud, zbunjen, normalan" nekoliko tisuća njegovih fanova skupilo se na internetskim… više »

NAJAVE

Što je muškarac bez trikova Luke Vidovića u Bulldog Pubu

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, magic showa i političke satire omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat… više »

1972. - 2014.

Umrla Maja Petrin

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Maja Petrin, kazališna i televizijska glumica iznenada je preminula je u utorak u Zagrebu, javio je portal teatar.hr. Maja Petrin rođena je 3. srpnja 1972. u Zagrebu.… više »

PREMIJERA

Živio Harms! Čuda postoje! u Kerempuhu

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Punih četrnaest godina nakon režije predstave „Bure Baruta" D. Dukovskog, poznati makedonski redatelj Aleksandar Popovski ponovno režira u Satiričkom kazalištu… više »

ODLIČNO

Priča o zvuku u Maloj Sceni 13. veljače

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Mala scena jedino je hrvatsko kazalište koje već cijelo desetljeće producira predstave za najmlađu publiku, onu u dobi od 1.5 do 5 godina. U tom su ciklusu dosad nastale predstave… više »

AUDICIJA

Montažstroj želi vaše glasove za Zbor malih ljudi

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Mali čovjek radi a ne prima plaću. Mali čovjek ima veliko srce. Mali je čovjek opterećen kreditima. Mali čovjek ne igra glavne uloge. Mali čovjek se bori za vlastitu egzistenciju. Glas malog… više »

DOĐITE

Montažstroj izvodi performans Polet mladosti

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Vrijeme u kojem su masovne koreografije u izvedbi tisuća mladih iskazivale zajedništvo i vjeru u budućnost davno je iza nas. Projekt »Polet mladosti« vraća nas u potisnuto… više »

Broadwey avenija
WOW!

Kralj lavova je najunosnija kazališna predstava

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Kralj lavova u Minskoff Theatreu prikazuje se od 2006. Najunosnija je broadwayska predstava svih vremena i prvi broadwayski show koji je od postavljanja na scenu i početka… više »

PREDSTAVA

Crnogorac u krevetu stiže u Vidru

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Najgledanija crnogorska komedija „Crnogorac u krevetu" dobila je svoj nastavak pod nazivom „Petkove muke" sa poznatom mladom kazališnom i filmskom glumicom Bobom Latinović.… više »

NAGRADE

Elizabeti Kukić nagrada za glavnu žensku ulogu

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Na ovogodišnjoj dodjeli Nagrada hrvatskoga glumišta koje se dodjeljuju u 26 kategorija za najbolja ostvarenja iz područja dramske, radio i televizijske umjetnosti ELIZABETI… više »

PREMIJERA

Buba u uhu u režiji Krešimira Dolenčića u kazalištu Kerempuh

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Gotovo trideset godina nakon što je prva izvedba "Bube u uhu" odigrana na daskama Satiričkog kazališta Kerempuh, u sklopu obilježavanja 50. godišnjice… više »

SVEČANOST

Dodjeljene Teatar.hr Nagrade Publike

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Jedina domaća nagrada za izvedbene umjetnosti o kojoj odlučuje isključivo publika, Teatar.hr Nagrada Publike , po drugi je put ove godine dodjeljena na nekonvencionalnoj svečanosti u Tvornici… više »

skrolaj na vrh