Kazalište
NAJAVE

Domestic u SubSceni 27. travnja

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu - Domestic autorica  Stephanie Felber I Luise Lochmann,u subotu 27.travnja 2019. u 20:00… više »

NAJAVE

SubScena: Kruna Tarle i Fasade - Kosa soba

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu scenske fantazije - Kosa Soba, autorice Krune Tarle i Fasada,u četvrtak 4.travnja 2019. u 20:00 sati… više »

NAJAVE

Predstava "O ljubavi" HNK Mostar u Cekateu

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. u 20 sati na sceni CeKaTe Teatra Centra za kulturu Trešnjevka igrat će predstava  O ljubavi Hrvatskoga narodnog kazališta u… više »

PREDSTAVE

Predstava "Drvo koje je pjevalo" na daskama CeKaTe Teatra

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. u 10 sati na sceni CeKaTe Teatra Centra za kulturu Trešnjevka igrat će predstava za djecu i mlade Drvo koje pjevalo Radio… više »

PREDSTAVE

Titon ponovno na pozornici Cekate Teatra

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Centar za kulturu Trešnjevka otvara ponovno svoja vrata predstavi Titon, bezvremenskoj komediji o ljubavi božice i smrtnika. Ova zabavna, brza i  duhovita predstava… više »

NAJAVE

Dream of Life Senke Bulić u nedjelju u Tvornici

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Nakon dvogodišnje pauze, u nedjelju, 17. ožujka u 20 sati u zagrebačkoj Tvornici kulture ponovo igra nagrađivana predstava-performans „Dream of life" u izvedbi Senke Bulić.… više »

PRIJAVITE SE!

Festival Ganz nove Perforacije poziva umjetnike za prijave na edukativni program Noći performansa 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Pozivaju se umjetnici na sudjelovanje u edukativnom programu Noći performansa u okviru festivala Ganz nove Perforacije koji se održava od 27. lipnja do 2. srpnja 2019. u Zagrebu, u… više »

ČESTITAMO

Predrag Raos dobitnik Držićeve nagrade za 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Predrag Raos dobitnik je Nagrade za dramsko djelo 'Marin Držić' za 2018. godinu za dramski tekst 'Raj pa kraj', objavilo je Ministarstvo kulture. Drugu nagradu ravnopravno dijele Sanja… više »

PREDSTAVE

43. SKAZ u KNAP-u

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Već dugi niz godina Centar Knap u suradnji sa Zagrebačkom scenom kazališnih amatera organizira Susret kazališnih amatera Zagreba (SKAZ) i Festival zagrebačkih kazališnih… više »

CEKATE

Popravak života - koncertno čitanje dramskog teksta

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Polaznici Kazališne radionice pisanja dramskog teksta koja je u sklopu projekta U potrazi za istinom organiziraju u Centru za kulturu Trešnjevka, 12. ožujka… više »

SJAJNO!

Uskoro se družimo na prvim &TD Susretima

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

U Teatru &TD, od 13. do 16. ožujka održat će se prvi &TD Susreti koji će ugostiti studentske predstave s osječke, riječke, splitske i zagrebačke akademije.… više »

NAJAVE

Performans "Neljudsko" Josipe Bubaš u MM centru

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Performans Neljudsko umjetnice Josipe Bubaš održat će se 8. ožujka u MM centru s početkom u 20:00 i traje do zatvaranja SC-a. Gledanje besplatno! Izvedba se… više »

NAJAVE

Komedija najavljuje rock-operu Jesus Christ Superstar

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Globalni glazbeno-kazališni fenomen, koji već više od 40 godina oduševljava publiku diljem svijeta, vraća se pred zagrebačku publiku. Riječ je o rock-operi Tima Ricea i… više »

FESTIVALI

XII. Gumbekovi dani u Histrionskom domu

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

XII. Gumbekove dane otvorit ćemo u subotu 16. ožujka s predstavom LJUBAVNICI II. DIO Kazališta Prizor iz Beograda, a svečano zatvaranje i dodjela nagrada XII. Gumbekovih dana će biti u… više »

CEKATE

Poziv CeKaTe Teatra umjetničkim organizacijama

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka upućuje poziv svim umjetničkim organizacijama za sudjelovanje u Kazališnom ponedjeljku CeKaTe Teatra. Od 2019.… više »

skrolaj na vrh