Kazalište
PREDSTAVE

Kate Kapuralica u Kazalištu Marina Držića

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

U Kazalištu Marina Držića Dubrovnik, premijerno je izvedena predstava „Kate Kapuralica" prema tekstu Vlaha Stullija u režiji i dramaturškoj obradi Ivice… više »

PREDSTAVE

Čudesne stranice male Danice u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Najnovija predstava Teatra Poco Loco mlađem uzrastu govori o čitanju, o knjigama, o mašti. Kroz projekt "Priča mi se priča" iz prve ruke vidimo koliko djeca uživaju u pripovijedanju i… više »

CEKATE

Predstava za djecu "Ljubiti, samo ljubiti"

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Višestruko nagrađivana predstava Ljubiti samo ljubiti Teatra Poco Loco u režiji Renate Carole Gatice igrat će na sceni Centra za kulturu Trešnjevka u subotu, 22.… više »

PRIJAVITE SE!

Radionica i javni nastup "Nevidljiva sposobnost (širenje)"

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Centar za kulturu Trešnjevka u sklopu međunarodnog partnerstva Edukativni teatar kao mjesto podizanja inkluzije i zapošljivosti osoba s invaliditetom - Expander,… više »

PREDSTAVE

Tonka Bontonka u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Edukativni mjuzikl Scene Gorica naslova Tonka Bontonka kroz uloge pristojne djevojčice Tonke i nestašnog dječaka Stjepka poučava naše najmlađe kulturnom ponašanju kakvo… više »

SJAJNO!

Dani hrvatske drame na filmu 12. veljače u Botaničaru

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Portal Drame.hr organizira manifestaciju Dani hrvatske drame na filmu, koja će se održati 12. veljače, u 20 sati, u 'Botaničaru', a završava proglašenjem pobjednika natječaja za… više »

NAJAVE

Predstava Ivica i Marica teatra Poco Loco

objavljeno prije 4 mjeseca

Svjetski klasik braće Grimm nepresušno je vrelo životnih lekcija, ali i maštovitih prizora i situacija. Svašta je rečeno o priči, ali ništa i nikad na način kako… više »

CEKATE

Predstava "Šetači pasa" ponovno na sceni CeKaTe Teatra

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Predstava "Šetači pasa" ponovno se vraća na scenu Centra za kulturu Trešnjevka u petak, 7. veljače 2020. u 20 sati. Nakon uspješne premijere i prve… više »

FESTIVALI

Osam predstava u konkurenciji 20. Naj, naj, naj festivala

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Na 20. međunarodnom Naj, naj, naj festivalu u zagrebačkom kazalištu 'Žar ptica' bit će, od 26. veljače do 1. ožujka, prikazano ukupno devet predstava, od čega osam u konkurenciji za… više »

17. FSK

Festival svjetskog kazališta ove godine u veljači

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Sedamnaesto izdanje Festivala svjetskog kazališta, koji se ove godine u povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije iznimno održava u prvoj polovici 2020., otvorit će u… više »

POZIV

FAKI - otvoren poziv izvođačima

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

23. Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja, u 2020. godini posvećen temi društvene, političke, osobne, situacijske i umjetničke kontrole - otvara poziv aplikacijama za… više »

NAJAVE

Teatar Poco Loco vraća se u CeKaTe

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Teatar Poco Loco vraća se u Centru za kulturu Trešnjevka u subotu 25. siječnja 2020. u 11 sati s predstavom za namjenjenu prvenstveno djeci od 5 do 10 godina… više »

SJAJNO!

Multimedijalna predstava osoba s intelektualnim oštećenjima

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Centar za kulturu Trešnjevka od 12. do 19. siječnja ugostio je 25 umjetnika s intelektualnim oštećenjima iz Sjeverne Irske (University of Atypical, Belfast), Engleske… više »

PREDSTAVE

Baletna predstava Orašar u CEKATEu

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Povodom 20. obljetnice umjetničkog djelovanja Baletni studio Jastrebarsko gostovat će u subotu, 18. siječnja 2020. u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka s baletnom predstavom… više »

PREDSTAVE

H.E.J.T.E.R.I Dine Pešuta prva premijera ZKM-a u novoj godini

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Zagrebačko kazalište mladih (ZKM) kao svoju prvu premijeru u novoj 2020. godini najavljuje, 18. siječnja, predstavu ""H.E.J.T.E.R.I", dramu o generaciji popularnoj prepoznatoj kroz… više »

skrolaj na vrh