« Kazalište
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
MONTAŽSTROJ

Počeo projekt 55+

Montažstroj okuplja preko 140 osoba starijih od 55 godina

Godine nisu važne
Godine nisu važne (Montažstroj)
Više o

ZeKaeM

,

Montažstroj

,

55+

Zagrebačko kazalište mladih od jučer pa sve do nedjelje mjesto je okupljanja generacije 55+. Na Montažstrojev projekt „55+" do sada se prijavilo oko 140 osoba starijih od 55 godina, a jučer je led probilo njih dvadesetak koji su stali pred kameru i ispričali nešto o najvažnijim minutama svoga života.

Prvi tjedan okupljanja svih prijavljenih početak je procesa unutar kojeg će Montažstroj osobama starijima od 55 godina pružiti besplatne kreativne radionice, priliku za druženje, zabavu i stjecanje novih iskustva. Rezultat procesa bit će kazališna predstava i dokumentarni film, čiji su se prvi kadrovi snimili upravo danas.

U predstavi i u filmu svi sudionici dobit će točno onoliko sekundi koliko imaju godina kako bi u utrci s vremenom i sekundama koje prolaze javnosti ispričali osobne priče koje su obilježile njihove živote.

Prijave na projekt zaprimaju se do 10. svibnja na telefonski broj 01 4682 464 ili e-mailom na info@montazstroj.hr. Montažstroj poziva sve osobe koje imaju više od 55 godina da se prijave na projekt i pokažu svu živost koja se još uvijek nalazi u njima.

08.05.2012. 12:47:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh