Kazalište
FAKI

Festival alternativnog kazališnog izričaja FAKi u svom 21. izdanju

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Festival Alternativnog Kazališnog izričaja (FAKI) u svojem 21. izdanju bavi se fizičkim teatrom, lišenim generalizacija i stereotipa, oslobođenim kategorizacije i… više »

NAJAVE

Moskau & Klinika Denisa Kataneca u Vintage Industrialu

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

U četvrtak 24. svibnja pozivamo vas na nesvakidašnji koncept nastupa umjetničkog kolektiva Moskau koji će se održati u Vintage Industrialu. Drama. Comedia dell arte. Elizabetinska… više »

PREDSTAVE

Cold Cuts Alice Masprone u Filmskom studiju Medika

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu predstave Cold Cuts, autorice Alice Masprone u izvedbi Compagnia Oxymoron, u subotu 19. svibnja od… više »

CEKATE

Bilingvalna predstava „Čuvari snova“

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

CeKaTe Teatar otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 10. svibnja u  20 sati. U režiji Angela Naumovskog predstavu će u hrvatskoj… više »

PREDSTAVE

Čuvari snova - premijera bilingvalne predstave u CeKaTeu

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 26. travnja s početkom u 20 sati. U režiji Angela… više »

DOĐITE

Špijunska škola Tee Tupajić u Teatru &TD

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Dvodnevna radionica Špijunska škola održat će se 28. i 29 travnja u Polukružnoj dvorani Teatra &TD. Informacije i prijave s kratkim životopisom i… više »

PREDSTAVE

Uskoro Zemlja čudesa Kazališta Škrabe

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Nakon što je prošli mjesec premijernim izvedbama predstave "Oko jedne hiže" ugledni hrvatski književnik i dramatičar Nino Škrabe u svom rodnom gradu započeo proslavu 50… više »

AMATERI

Završen 22. FZKA u Knapu

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Festivalu su prethodili Susreti na kojima je odigrano 35 predstava te su izabrane predstave za Festival. Stručno povjerenstvo u sastavu Mira Muhoberec - dramaturginja, Ivana Peroš -… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave Krleža, stani u red!

objavljeno prije 10 mjeseci

'Krleža, stani u red!' multimedijalna suvremeno-kazališna predstava tematizira nevidljivost umjetnika danas. Autorica Vesna Mačković koristeći glasove izvođača i iPad looper s… više »

PREDSTAVE

Idi pa vidi u CeKaTeu

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata komediji Ladislava Prežigala „Idi pa vidi" 18. ožujka s početkom u 19.30 sati. Predstava je u režiji Damira Mađarića, a igraju Mia… više »

PREMIJERA

Miro Gavran zna „Sve o ženama“

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

U prepunoj Maloj dvorani Lisinski održana je premijera hit komedije Mire Gavrana „Sve o ženama" u režiji Mladene Gavran. Riječ je o najizvođenijem kazališnom tekstu našeg… više »

NAJAVE

Ljubav je u Knapu!

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Želite li svoju bolju polovicu iznenaditi romantičnim izlaskom na Valentinovo? KNAP ima rješenje za vas! 14. 02. u 20 sati prvo se nasmijte do suza uz našu hit komediju za sve… više »

NAJAVE

Veliki odlazak u KIC-u

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Četvrtak, 15. 2. 2018. u 19 sati Koncertno čitanjeThomas Bernhard: VELIKI ODLAZAKRađeno po drami Thomasa Bernharda: MINETTI Prijevod, adaptacija, režija i izvedba: ZDENKO JELČIĆProdukcija:… više »

NAJAVE

Komedija "Političar" u CeKaTe-u

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata komediji „Političar" autora Ladislava Prežigala u petak, 9. veljače s početkom u 19.30 sati. Redatelj predstave je Igor Weidlich,… više »

NAJAVE

Jučer sam se sjetio plave - Kazalište slijepih i slabovidnih "Novi život"

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Slijep kao plavo Što je sljepoća? Fizičko obesvjetljenje i svijet u kojem boje poprimaju sinestezijske oblike stvarajući poseban „kolorit", ili buljenje zdravih očiju i… više »

skrolaj na vrh