« Kazalište
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
55+

Počela prodaja ulaznica za Montažstrojev 55+

Montažstroj 23. i 24. rujna u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog umjesto svjetski poznatih opernih glasova dovodi obične ljude starije od 55 godina

Novi projekt Montažstroja na pozornici Lisinskog
Novi projekt Montažstroja na pozornici Lisinskog (Montažstroj)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

Montažstroj

,

55+

Oni su potrošeni. Oni su teret. Oni su višak. Oni su zaboravljeni. Oni su nevidljivi. Oni su glasački stroj. Oni imaju više od 55 godina života iza sebe i njihovi glasovi po prvi puta se neće samo zbrajati, nego i čuti.

Montažstroj 23. i 24. rujna u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog umjesto svjetski poznatih opernih glasova dovodi obične ljude starije od 55 godina koji su prestali biti statisti u vlastitim životima i postali protagonisti jedinstvenog povijesnog kulturnog događaja koji će istovremeno uživo biti sniman za dokumentarni film.

Generacija 55+ zauzet će svoje mjesto na pozornici kako bi se obračunala s više desetljeća vlastite šutnje i progovorila o najvažnijim minutama svog života, kao i o našoj zajedničkoj povijesti koju su stvarali i koju još uvijek stvaraju.

Projekt „55+" nastao je u sklopu dugogodišnje misije Montažstroja prema kojoj umjetnost mora preuzeti odgovornost za zajednicu u kojoj nastaje. Već više od dva desetljeća Montažstroj beskompromisno progovara o gorućim problemima našeg društva stvarajući inovativne multidisciplinarne projekte.

U najnovijem projektu Montažstroj daje glas građanima starijima od 55 godina u organizacijski najkompleksnijem projektu do sada. U sekundama koje nepovratno prolaze oni koji su do sada proživjeli 30 milijuna minuta ili više pozivaju vas da ih poslušate. Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili na www.lisinski.hr.

03.09.2012. 16:03:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh