Kazalište
66. DLJI

Otvorene 66. Dubrovačke ljetne igre

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Dubrovnik je ponovno u znaku Ljetnih igara nakon svečanog otvaranja, a ceremonija otvaranja ove godine razlikovala se uvelike u odnosu na prijašnje godine. Tako režiju potpisuje Ivan… više »

INMUSIC 2015

Tri vrhunske predstave na repertoaru INteatra

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

I ove godine INmusic festival, uz glazbene izvođače, posjetiteljima pruža brojne druge sadržaje među kojima je i već dobro poznati INteatar - maleno festivalsko kazalište s velikim… više »

KUM

Kazalište u Močvari - Jean Genet: Sluškinje

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Dramska skupina "Erkave" i Udruga studenata povijesti povijesti Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu "Ivan Lučić Lucius" predstavljaju "Sluškinje" (Jean Genet) u srijedu, 10.… više »

RADIONICA

Montažstroj poziva na radionicu Nedovršeni

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Montažstroj vas poziva na sudjelovanje u radionici u sklopu projekta »Nedovršeni«. Ako vas zanimaju problemi zdravstvenog sustava, urbanizma i borbe za javna dobra,… više »

1948. - 2015.

Umro je Zvonimir Zoričić

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Zvonimir Zoričić, prvak Drame HNK i poznati kazališni, televizijski i filmski glumac umro je noćas u 67. godini života, priopćila je njegova matična kazališna kuća. … više »

PREDSTAVE

Dim, decibeli i revolucija na repertoaru ZKM-a

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Zagrebačka publika ponovno ima priliku pogledati predstavu A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj. Ova predstava koja ujedinjuje elektronsku glazbu i frenetični ples,… više »

PREDSTAVE

Što sve (ne)radimo kad ostanemo Sami u kući

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Tako nekako bi mogli najjednostavnije opisati situaciju kada djeca ostanu sama kod kuće. Dječja mašta sve može, i nema joj kraja. O tome u svojoj najnovijoj predstavi "Sami u… više »

PREDSTAVE

HaHa2O ove subote u Tvornici lutaka

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Tvornica lutaka opet uveseljava mlade sjajnom predstavom HaHa20 koja je na rasporedu ove subote, 28. ožujka u 11 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. Tvornica lutaka je bivše kino Grič,… više »

PREDSTAVE

Sami u kući ove subote u Griču

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Najnovija predstava Tvornice lutaka "Sami u kući", autora i redatelja Staše Zurovca na rasporedu je 21. ožujka na Sceni Grič ( Jurišićeva 6) u 11 sati.… više »

PREMIJERA

Made in Hrvatska u kazalištu Kerempuh

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Made in Hrvatska, novi autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić doživjet će svoju praizvedbu 21. ožujka u 20 sati, što je ujedno prva praizvedba Satiričkog kazališta… više »

PREDSTAVE

Revolucija & Stoka ponovno u ZKM-u

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Predstava A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj vraća se na pozornicu Zagrebačkog kazališta mladih. Nakon premijernih izvedbi u siječnju, za koje su ulaznice… više »

PREMIJERA

COPI - Teškoće s izražavanjem u Teatru &TD

objavljeno prije 4 godine

Hrvatska praizvedba drame Teškoće s izražavanjem kontroverznog argentinskog autora Raula Damontea Batane - Copija, održat će se 09. veljače u Teatru &TD s početkom u 20 sati.… više »

NAJAVE

Uskoro premijera predstave „Emil i detektivi“ u ZEKAEMu

objavljeno prije 4 godine

Premijera predstave „Emil i detektivi" nastala po romanu Ericha Kästnera, u adaptaciji, režiji,scenografiji i oblikovanju videa Milana Trenca, bit će u u subotu, 7. veljače na… više »

COOL

Ekskluzivna premijera Montažstrojeve predstave

objavljeno prije 4 godine

Umjetnički kolektiv Montažstroj je u utorak, 13. siječnja 2015. godine, u Zagrebačkom kazalištu mladih održao konferenciju za medije povodom hrvatske premijere predstave "A gdje je… više »

PREMIJERA

Predstava "A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO?" u ZKM-u 15. siječnja

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Umjetnički kolektiv Montažstroj već četvrt stoljeća upire prstom u goruće probleme naše zajedničke svakodnevnice. Obilježavanje 25. godišnjice ustrajnog djelovanja Montažstroj… više »

skrolaj na vrh