Kazalište
PREDSTAVE

Međunarodne radionice projekta B.I.G. D.E.A.L. u Cekateu

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

U Centru za kulturu Trešnjevka će se od 2. do 7. lipnja 2019. održavati međunarodne radionice projekta pod nazivom B.I.G. D.E.A.L. / Bridging Input Gaps for the Disadvantaged… više »

FESTIVALI

43. Dani satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Festival Dani satire Fadila Hadžića, tradicionalni je festival Satiričkog kazališta Kerempuh, koji se od 1976. godine održava svake godine na samom kraju kazališne sezone. To je… više »

CEKATE

Pretpremijera MALI NOĆNI RAZGOVORI u CEKATEu

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

U subotu, 1. lipnja 2019. s početkom u 20 sati  u Centru za kulturu Trešnjevka bit će pretpremijerno izvedena predstava Mali noćni razgovori u produkciji… više »

PREDSTAVE

Hamlet za svakoga -nova premijera 28. svibnja u Teatru &TD

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Zagrebački Teatar &TD kao svoju sljedeću premijeru najavljuje, u utorak 28. svibnja, predstavu "Hamlet za svakoga" njemačkog dramatičara Sebastiana Seidela u režiji Lovre Krsnika.… više »

NAJAVE

Ganz nove Perforacije - Homesick festival Zagreb

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Ganz nove Perforacije, tjedan izvedbenih umjetnosti, održat će se od 27. lipnja do 1. srpnja, 2019. u Zagrebu, te tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i listopada i u Rijeci, Dubrovniku, Splitu,… više »

NAJAVE

Najava koncertnih izvedbi drame "Bilo bi šteta da biljke krepaju"

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Premijerna koncertna izvedba nove drame Ivora Martinića Bilo bi šteta da biljke krepaju održat će se 22.5 u 17 h u prostorijama bara Kak se šika. Drama Bilo bi… više »

FESTIVALI

Festival alternativnog kazališnog izričaja - FAKI 22

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Autonomni kulturni centar već 22.godinu organizira Festival Alterantivnog kazališnog izričaja - FAKI. Ovogodišnji FAKI održavati će se od 21.-26. svibnja 2019.godine u… više »

PREDSTAVE

Dvije odlične monodrame ovoga tjedna u kinu Forumu

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

U kinu Forum, ovoga tjedna, 23. i 24. svibnja održat će se dvije monodrame, predstava 10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života, glumca Ivana… više »

NAJAVE

Homesick festival tijekom lipnja u zagrebačkim stanovima

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Ganz nove Perforacije, tjedan izvedbenih umjetnosti, održat će se od 27. lipnja do 1. srpnja, 2019. u Zagrebu, te tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i listopada i u Rijeci, Dubrovniku, Splitu,… više »

PREDSTAVE

Subscena: Theatre Works - Get Out

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu GET OUT!. slovenskog teatra Works,u petak 10.svibnja 2019. od 20.00 sati u Filmskom studiu Medika,… više »

NAJAVE

Domestic u SubSceni 27. travnja

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu - Domestic autorica  Stephanie Felber I Luise Lochmann,u subotu 27.travnja 2019. u 20:00… više »

NAJAVE

SubScena: Kruna Tarle i Fasade - Kosa soba

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu scenske fantazije - Kosa Soba, autorice Krune Tarle i Fasada,u četvrtak 4.travnja 2019. u 20:00 sati… više »

NAJAVE

Predstava "O ljubavi" HNK Mostar u Cekateu

objavljeno prije 1 godinu

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. u 20 sati na sceni CeKaTe Teatra Centra za kulturu Trešnjevka igrat će predstava  O ljubavi Hrvatskoga narodnog kazališta u… više »

PREDSTAVE

Predstava "Drvo koje je pjevalo" na daskama CeKaTe Teatra

objavljeno prije 1 godinu

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. u 10 sati na sceni CeKaTe Teatra Centra za kulturu Trešnjevka igrat će predstava za djecu i mlade Drvo koje pjevalo Radio… više »

PREDSTAVE

Titon ponovno na pozornici Cekate Teatra

objavljeno prije 1 godinu

Centar za kulturu Trešnjevka otvara ponovno svoja vrata predstavi Titon, bezvremenskoj komediji o ljubavi božice i smrtnika. Ova zabavna, brza i  duhovita predstava… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh