Hi-tech
WOW

HONOR na ovogodišnjem MWC-u predstavlja najnoviju dual flagship seriju

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Globalni tehnološki brend HONOR sa zadovoljstvom najavljuje svoje sudjelovanje na sajmu MWC 2024, tijekom kojeg će lansirati najnoviju dual flagship seriju, HONOR Magic V2 RSR i HONOR… više »

SERIJA

E1 serija Philips monitora

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Puni značajki koje omogućuju da ostanete povezani dok istovremeno poboljšavaju produktivnost, četiri nova modela pridružit će se liniji proizvoda Philips monitora E1 serije u siječnju.… više »

SJAJNO

Predstavljen HONOR Magic V2 - najtanji preklopni telefon na svijetu

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je danas u Porsche Experience Centru u Leipzigu dolazak HONOR - Magic V2 u Europu - najtanji pametni telefon na svijetu koji se preklapa prema… više »

RAKUTEN

Rakuten Viber predstavlja Poslovne pozive

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Rakuten Viber, globalni lider u privatnim i sigurnim porukama te komunikaciji temeljenoj na glasu, predstavlja globalno lansiranje Poslovnih poziva, rješenja osmišljenog za… više »

WOW

Europska premijera HONOR Magic V2

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Globalni premium tehnološki brend HONOR i Porsche Design, poznat po luksuznom i kultnom dizajnu i estetici, najavljuju uzbudljivu suradnju. Tim povodom, HONOR u Porsche Experience… više »

SJAJNO

Xiaomi predstavio novu Redmi Note 13 seriju

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Xiaomi je danas predstavio seriju Redmi Note 13. Ova uzbudljiva nova serija sadrži pet uređaja koji dodatno podižu popularnu ponudu Redmi Note: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G,… više »

SJAJNO

HONOR Magic6 Lite dobio Gold Label

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Globalni tehnološki brend HONOR dobio je još jedno globalno priznanje za iznimne performanse baterije. Najnoviji HONOR Magic6 Lite, koji je od ovoga tjedna dostupan u prodaji i… više »

SAVJETI

Trebalo bi kupiti Windowse i Office na sniženju

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Želite li u Novoj godini ostvariti nove osobne i profesionalne ciljeve? Možda ih ne možete ostvariti baš zbog visoke cijene Microsoftovih alata, koja je za mnoge previsoka.… više »

WOW

HONOR Magic6 Lite prolazi sve testove izdržljivosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

HONOR Magic6 Lite od ovoga je tjedna dostupan u prodaji i u Hrvatskoj, kod svih mobilnih operatera - A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera - u crnoj, narančastoj i… više »

SJAJNO

Stigao je novi Honor Magic6 Lite

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Globalni tehnološki brend HONOR ponosno predstavlja svoju najnoviju inovaciju - HONOR Magic6 Lite. Ovaj uređaj debitira s uzbudljivim poboljšanjima korisničkog iskustva… više »

RETRO

Retro igrice u zamahu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

S dvanaest ili trinaest godina sam na svom Game Boyu satima igrala igrice kao što je „DuckTales". To je potjera za pet dragocjenih predmeta širom Zemlje, a u centru… više »

COOL

Garmin Connect dobiva novi izgled

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Stižu opsežna ažuriranja aplikacije i web stranice Garmin Connect. Ova ažuriranja pružaju jednostavnije i personalizirano iskustvo početne stranice fokusirajući se na metriku zdravlja i… više »

ODLIČNO!

Garmin donosi novosti u seriju elegantnih i pametnih satova Lily 2

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Garmin predstavlja Lily 2 seriju - novu generaciju malih i modnih pametnih satova koji nude funkcije povezane sa zdravljem, wellnessom i sličnim funkcijama. Dostupan je u dva modela, Lily 2 i… više »

BRAVO

Sjajan posao Huaweija sa Watch GT 4

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Krajem prošle godine u Dubaiju plasirana je zanimljiva vijest koje je ubrzo zavladala naslovnicama svjetskih tech medija - isporuke HUAWEI WATCH GT 4 dosegle su impresivnu brojku od… više »

GARMIN

HRM-Fit mjerač otkucaja srca za žene

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Garmin je danas predstavio HRM-Fit, svoj najnoviji mjerač otkucaja srca kreiran za žene. S dizajnom na štipaljku, pričvršćuje se na sportske grudnjake srednje i visoke potpore… više »

skrolaj na vrh